מבצע קיץ ב״יס״
דווקא המבצע הראשון טוב. גם טוטאל, גם HD (ככה שישר אפשר להכניס מולטירום) וללא התקנה. לא זכורים לי קמפיינים של יס שהם יצאו ככה בלי עלות התקנה בריש גלי.. (לפחות לא אחרי ביטול ההתחייבויות)magichd כתב:אלה מבצעי קיץ ?asaf23 כתב:https://secure.yes.co.il/Secure/join.aspx...
אלה מבצעי שלג......
לפני חודשיים התקשרה אלי נציגה לנסות לשכנע אותי לעזוב את HOT ולעבור ל YES, התלבטתי ואמרתי לה שנראה לי כדאי לחכות לקיץ כי ממה שאני יודע בד"כ המבצעים הטובים הם בקיץ, היא טענה שהמבצע החדש שהיא מציעה לי (239 ש"ח מקס + 2 זאפרים) הוא המבצע הכי טוב שיהיה ואין מה לחכות.
בסוף הצטרפתי ועכשיו אני רואה שיש מחירים טובים יותר.
כנראה שבאמת כולם משקרים כשזה נוגע להחתמת לקוחות חדשים !!!
כנראה שבאמת כולם משקרים כשזה נוגע להחתמת לקוחות חדשים !!!
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
tzahi כתב:לפני חודשיים התקשרה אלי נציגה לנסות לשכנע אותי לעזוב את HOT ולעבור ל YES, התלבטתי ואמרתי לה שנראה לי כדאי לחכות לקיץ כי ממה שאני יודע בד"כ המבצעים הטובים הם בקיץ, היא טענה שהמבצע החדש שהיא מציעה לי (239 ש"ח מקס + 2 זאפרים) הוא המבצע הכי טוב שיהיה ואין מה לחכות.
כנראה שבאמת כולם משקרים כשזה נוגע להחתמת לקוחות חדשים !!!...
טוב נו דברת עם VP OF SALES אז היא באמת יודעת מה הולך להיות בעתיד ...
הדבר היחידי שהיא רוצה לראות זה חתימה שלך על הדפים, אין לך מה לשאול שאלת כאלה היא לא יודעת כלום
בסופו של דבר היא צדקה לא? עדיף 239 עם 2 זאפרים , מאשר 235 עם זאפר אחדtzahi כתב:לפני חודשיים התקשרה אלי נציגה לנסות לשכנע אותי לעזוב את HOT ולעבור ל YES, התלבטתי ואמרתי לה שנראה לי כדאי לחכות לקיץ כי ממה שאני יודע בד"כ המבצעים הטובים הם בקיץ, היא טענה שהמבצע החדש שהיא מציעה לי (239 ש"ח מקס + 2 זאפרים) הוא המבצע הכי טוב שיהיה ואין מה לחכות.
כנראה שבאמת כולם משקרים כשזה נוגע להחתמת לקוחות חדשים !!!...