פיוניר DV-383S - בעיה מוזרה מאוד בהצגת תמונה
-
eyal_ro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 249
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
היי,
אני מקווה שזה הפורום המתאים לבעיית ה-DVD/TV שלי...
אז ככה יש בידי DVD מהסוג האמור בכותרת שעבר את כל עידכוני סיקבוי666 ומתפקד מעולה!
אתמול החלטתי להוריד את הגרסה הזאת (lost.s03e01.hr.hdtv.ac3.5.1.xvid-ctu.avi )של LOST בנוסף לגירסה הרגילה.
הגירסה הנ"ל היא קובץ MPEG4 ב-DD וברזולוציה של 528X960 .
כשהפעלתי את זה במחשב הכל רץ מצוין ואילו ב-DVD נשאר מסך הפתיחה של סיקבוי666 כאשר יש קול ב-DD וכתוביות רצות על גבי מסך הכניסה של סיקבוי (פיוניר) אך ללא תמונה!
ה-DVD מחובר לטלביזית CRT ב-S.VIDEO .
תודה
אייל
אני מקווה שזה הפורום המתאים לבעיית ה-DVD/TV שלי...
אז ככה יש בידי DVD מהסוג האמור בכותרת שעבר את כל עידכוני סיקבוי666 ומתפקד מעולה!
אתמול החלטתי להוריד את הגרסה הזאת (lost.s03e01.hr.hdtv.ac3.5.1.xvid-ctu.avi )של LOST בנוסף לגירסה הרגילה.
הגירסה הנ"ל היא קובץ MPEG4 ב-DD וברזולוציה של 528X960 .
כשהפעלתי את זה במחשב הכל רץ מצוין ואילו ב-DVD נשאר מסך הפתיחה של סיקבוי666 כאשר יש קול ב-DD וכתוביות רצות על גבי מסך הכניסה של סיקבוי (פיוניר) אך ללא תמונה!
ה-DVD מחובר לטלביזית CRT ב-S.VIDEO .
תודה
אייל
-
eyal_ro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 249
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
ד"א כשאני מחבר את המחשב לTV ב-S.VIDEO אז הכל טוב ורואים תמונה אבל לצערי אין לי יציאה שמוציאה סאונד ב-DD אז זה קצת הורס את החוויה.
על הקובץ שניסיתי לראות כתוב שהוא 560P או 520P לא זוכר בדיוק...האם זוהי לא הרזולוציה שבה מוציא ה-DVD לטלביזיה?
תודה
אייל
על הקובץ שניסיתי לראות כתוב שהוא 560P או 520P לא זוכר בדיוק...האם זוהי לא הרזולוציה שבה מוציא ה-DVD לטלביזיה?
תודה
אייל
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הי,
כמו שאמר קודמי,
DVD רגיל לא יכול להוציא רזולוציה של 528X960.
המקסימום זה 720X480 NTSC או 720X576 ב PAL.
אני מבין את הבעיה שלך, אתה רוצה 5.1.
צרוב את הקובץ כפורמט DVD ( דורש render ) לוקח קצת זמן, אבל תקבל קובץ DVD עם 5.1.
ליאור
כמו שאמר קודמי,
DVD רגיל לא יכול להוציא רזולוציה של 528X960.
המקסימום זה 720X480 NTSC או 720X576 ב PAL.
אני מבין את הבעיה שלך, אתה רוצה 5.1.
צרוב את הקובץ כפורמט DVD ( דורש render ) לוקח קצת זמן, אבל תקבל קובץ DVD עם 5.1.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
תוכנת קידוד...
האם אולי מישהו השתמש בתוכנה convertxtodvd או יכול להמליץ על כל תוקנה אחרת לקידוד ?
http://www.vso-software.fr/press_releas ... elease.php
http://www.vso-software.fr/press_releas ... elease.php