שאלה בקשר לסטרימינג של סרטים לsmart TV
שלום,
ברשותי טלויזיה samsung 50 es6200m
יש למה דונגל מובנה של ווייפיי תקן N
רציתי לשאול האם הזרמת סרטים למחשב היא חייבת להיות דרך הראוטר של הבית או שאפשר לשדר דרך הלפטופ ישירות?
שמעתי על תוכנות כמו serviio שעושות את זה.
אבל השאלה שלי האם הן עושות את זה דרך הראוטר או בלעדיו, ומה ההשפעה מבחינת מהירות ההזרמה והאיכות?
תודה מראש
ברשותי טלויזיה samsung 50 es6200m
יש למה דונגל מובנה של ווייפיי תקן N
רציתי לשאול האם הזרמת סרטים למחשב היא חייבת להיות דרך הראוטר של הבית או שאפשר לשדר דרך הלפטופ ישירות?
שמעתי על תוכנות כמו serviio שעושות את זה.
אבל השאלה שלי האם הן עושות את זה דרך הראוטר או בלעדיו, ומה ההשפעה מבחינת מהירות ההזרמה והאיכות?
תודה מראש
אוקיי תודה רבה,
שאלתי את זה בגלל שאצלי בבית באמת הראוטר נמצא ממש ליד הטלויזיה ומחובר חוטית ככה שהזרמת סרטי HD לטלויזה לא מהווה בעיה בכלל...
חברה שלי הזמינה טלויזיה זהה אך הראוטר אצלה בבית מרוחק מהטלויזיה ורציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את השימוש בראוטר?
תודה
שאלתי את זה בגלל שאצלי בבית באמת הראוטר נמצא ממש ליד הטלויזיה ומחובר חוטית ככה שהזרמת סרטי HD לטלויזה לא מהווה בעיה בכלל...
חברה שלי הזמינה טלויזיה זהה אך הראוטר אצלה בבית מרוחק מהטלויזיה ורציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את השימוש בראוטר?
תודה
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
מבחינתך חיבור חוטי או אלחוטי הוא שקוף. אם לטלוויזיה אין חיבור חוטי ואין דונגל חיצוני או מובנה אז יש בעיה. בעקרון יש אפשרות לחיבור ישיר ללא ראוטר (כפי שכתבת לגבי הwifi direct) אבל לא יותר פשוט לחבר את המחשב הנייד עם hdmi? סמסונג עושה בעיות עם הזרמה של תכנים מסויימים (בעיקר hd) ולכן רצוי לחבר דיסק קשיח או כבל hdmi בכל מקרה.