מהו הסטרימר הטוב ביותר כיום?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46362
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
כל סטרימר טוב בתכונות מסויימות ואין אחד שמרכז את כל התכונות הטובות מכולם. צריך להתאים בין הדרישות לסטרימר המתאים.
Shayosef,
קיים כפתור למטה בשם: "שלח לי דואל כאשר יש עדכונים בשרשור זה", אין צורך להוסיף תגובה על מנת לקבל עדכונים בשרשור.
Shayosef,
קיים כפתור למטה בשם: "שלח לי דואל כאשר יש עדכונים בשרשור זה", אין צורך להוסיף תגובה על מנת לקבל עדכונים בשרשור.
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
נראה לי שעוד כמה יאשרו את מה שאני הולך לכתוב
אם אין לך רצון להתעסק עם עדכוני מערכת (אבל אין לך פחד טכנולוגי להתעסק עם זה) קנה HTPC קטן (לדוגמא http://plonter.co.il/mainpage2.tmpl?db= ... 1&lang=heb)
על זה תתקין OpenElec ותקבל מערכת שכמעט אין לה גבולות
אם אין לך רצון להתעסק עם עדכוני מערכת (אבל אין לך פחד טכנולוגי להתעסק עם זה) קנה HTPC קטן (לדוגמא http://plonter.co.il/mainpage2.tmpl?db= ... 1&lang=heb)
על זה תתקין OpenElec ותקבל מערכת שכמעט אין לה גבולות
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
זיו - קצת offtopic - אבל בהמשך למה ששי עשה, הסיבה היא פשוטה, אני לא רוצה לקבל מייל, הדרך שאנחנו זקנים השבט "עוקבים" זה פשוט לוחצים "שרשורים שלי" ואז כל שרשור שרשמת בו "מעקב" עולה שם.
אני ממש לא רוצה לקבל מיילים. בזמנו בשרשור הצעות ייעול וכו' העלנו את הנקודה הזו - שעדיף היה לסמן משהו כדי שזה יופיע בשרשורים שלי (וגם להפך - שתהיה דרך להפסיק הופעה של שרשור).
אני ממש לא רוצה לקבל מיילים. בזמנו בשרשור הצעות ייעול וכו' העלנו את הנקודה הזו - שעדיף היה לסמן משהו כדי שזה יופיע בשרשורים שלי (וגם להפך - שתהיה דרך להפסיק הופעה של שרשור).
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
הלינק לא תקיןerlich01 כתב:נראה לי שעוד כמה יאשרו את מה שאני הולך לכתוב
על זה תתקין OpenElec ותקבל מערכת שכמעט אין לה גבולות...
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
לך לפלונטר וחפש מערכות מיני מוכנות - www.plonter.co.il
העתקתי מהheader
אני משתמש באתר שלהם בתור חיפוש אחר מערכות, לווא דווקא לשם קנייה (הם לא הכי זולים לדעתי).
העתקתי מהheader
אני משתמש באתר שלהם בתור חיפוש אחר מערכות, לווא דווקא לשם קנייה (הם לא הכי זולים לדעתי).
נערך לאחרונה על ידי erlich01 ב 26/06/2013 6:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.
עדיין OT -Itay_Pollak כתב:זיו - קצת offtopic - אבל בהמשך למה ששי עשה, הסיבה היא פשוטה, אני לא רוצה לקבל מייל, הדרך שאנחנו זקנים השבט "עוקבים" זה פשוט לוחצים "שרשורים שלי" ואז כל שרשור שרשמת בו "מעקב" עולה שם.
אני ממש לא רוצה לקבל מיילים. בזמנו בשרשור הצעות ייעול וכו' העלנו את הנקודה הזו - שעדיף היה לסמן משהו כדי שזה יופיע בשרשורים שלי (וגם להפך - שתהיה דרך להפסיק הופעה של שרשור)....
אבל כדי לאזן קצת את התמונה אומר שחלקנו דווקא מרוצים מהסידור הזה של האימיילים... אז נא לא לבטל אותם כל כך מהר
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
האמת שגם אותי מעניינת השאלה, ואני אמקד עם פרמטרים:
הגורמים החשובים הם -
1. יציבות, לא קורס, מסוגל להתגבר על פגמים קלים בסרט בלי להתחרפן לגמרי (נניח להפסיק לגמרי את ההקרנה)
2. זריזות - מהיר במעבר בין תפריטים, התחלת נגינה של סרט וכולי
3. תמיכה בכתוביות בעברית
4. תמיכה בפורמטים נפוצים שקיימים ברשת
5. ביצועי רשת טובים - מסוגל להזרים Full HD בקלות מעל חיבור רשת חוטי, ואם אפשר גם אלחוטי.
היכולת להציג וידאו בהזרמה מהאינטרנט (כולל יוטוב ו/או אתרים ישראלים) היא בונוס אבל לא requirement.
אין צורך כלל ב jukebox, מספיק ניווט בין קבצים במערכת.
הגורמים החשובים הם -
1. יציבות, לא קורס, מסוגל להתגבר על פגמים קלים בסרט בלי להתחרפן לגמרי (נניח להפסיק לגמרי את ההקרנה)
3. תמיכה בכתוביות בעברית
5. ביצועי רשת טובים - מסוגל להזרים Full HD בקלות מעל חיבור רשת חוטי, ואם אפשר גם אלחוטי.
היכולת להציג וידאו בהזרמה מהאינטרנט (כולל יוטוב ו/או אתרים ישראלים) היא בונוס אבל לא requirement.
אין צורך כלל ב jukebox, מספיק ניווט בין קבצים במערכת.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
למיטב ידיעתי יש גם סטרימרים שאפשר להריץ עליהם XBMC (כל האקסטרימרים למיניהם) - זה לא פתרון נוח?
אני בקרוב אצטרך גם סטרימר או HTPC חדש...
אני בקרוב אצטרך גם סטרימר או HTPC חדש...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אצלי יציבות הוא הפרמטר הכי חשוב אחרי שנכוותי עם hdx1000 בעבר הרחוק.psibeast כתב:האמת שגם אותי מעניינת השאלה, ואני אמקד עם פרמטרים:
הגורמים החשובים הם -
3. תמיכה בכתוביות בעברית
אין צורך כלל ב jukebox, מספיק ניווט בין קבצים במערכת....
Tvix6600 סיפק אי של יציבות אבל לאחרונה לא עמד בדרישות ניגון בלוריי מלא וכמובן תלת.
גם היו בעיות עם hd אודיו.
האחד שמצאתי ועומד יפה בכל הציפיות של יציבות וכל הדרישות הנ"ל הוא dune base 3d.
אם לא יעמוד בתקציב יש לו אח קטן הזהה מבחינה טכנית בשם 303d.
טלHD כתב:אצלי יציבות הוא הפרמטר הכי חשוב אחרי שנכוותי עם hdx1000 בעבר הרחוק.psibeast כתב:האמת שגם אותי מעניינת השאלה, ואני אמקד עם פרמטרים:
הגורמים החשובים הם -
3. תמיכה בכתוביות בעברית
אין צורך כלל ב jukebox, מספיק ניווט בין קבצים במערכת....
Tvix6600 סיפק אי של יציבות אבל לאחרונה לא עמד בדרישות ניגון בלוריי מלא וכמובן תלת.
גם היו בעיות עם hd אודיו.
האחד שמצאתי ועומד יפה בכל הציפיות של יציבות וכל הדרישות הנ"ל הוא dune base 3d.
אם לא יעמוד בתקציב יש לו אח קטן הזהה מבחינה טכנית בשם 303d....
לטעמי ה 303d למי שלא זקוק לכונן פנימי (3.5) הוא הבחירה הנכונה כיום.
אחרי שנים עם PCH למינהם אין מה להשוות בכלל מבחינת יציבות וביצועים.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

טוב, רכשתי את ה Dune 303d, שיחקתי איתו קצת וראיתי איזה סרט FullHD בסטרימינג מהרשת הביתית (חוטי).
אני מאוד מרוצה, אין מה להשוות את הביצועים. הדיון מרגיש מהיר ויציב, התחבר לרשת שלי בקלות ומהירות, לא עשה כל מיני בעיות permissions כמו האקסטרימר, לא לוקח לו שעה לעלות, הניווט בין התפריטים מרגיש זריז וקל, מזרים את הסרטים כמו נינג'ה (כולל 3D SBS). אמנם רק התחלתי להשתמש בו, אבל הרושם הראשוני שהוא עושה הוא מצויין. בדיוק מה שחיפשתי.
מה שכן - הזמנתי מאי-ביי ונראה לי שקיבלתי אותו עם איזה Firmware רוסי. הוא הגיע בדיפולט בשפה רוסית, וגם אחרי שהחלפתי לאנגלית יש לו כל מיני אפליקציות רוסיות מותקנות בדיפולט. יש לי טעם להחליף קושחה? אני מפספס משהו עם קושחה אחרת?
אני מאוד מרוצה, אין מה להשוות את הביצועים. הדיון מרגיש מהיר ויציב, התחבר לרשת שלי בקלות ומהירות, לא עשה כל מיני בעיות permissions כמו האקסטרימר, לא לוקח לו שעה לעלות, הניווט בין התפריטים מרגיש זריז וקל, מזרים את הסרטים כמו נינג'ה (כולל 3D SBS). אמנם רק התחלתי להשתמש בו, אבל הרושם הראשוני שהוא עושה הוא מצויין. בדיוק מה שחיפשתי.
מה שכן - הזמנתי מאי-ביי ונראה לי שקיבלתי אותו עם איזה Firmware רוסי. הוא הגיע בדיפולט בשפה רוסית, וגם אחרי שהחלפתי לאנגלית יש לו כל מיני אפליקציות רוסיות מותקנות בדיפולט. יש לי טעם להחליף קושחה? אני מפספס משהו עם קושחה אחרת?
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

עידכנתי דרך ממשק העידכון האוטומטי שבמכשיר, אבל זה עדיין הקושחה הרוסית.dor8 כתב:תתקין את הקושחה האחרונה (כולל beta) שנה את השפה לעברית/אנגלית ותהנה !...
זה לא באמת מפריע לי כי שיניתי את השפה, אני רק תוהה אם אני מפספס משהו בקושחה האנגלית.