iOS 7 beta 2
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יציב בהרבה ומהיר משמעותית מהגרסא הקודמת. התגובתיות טובה וגם iCloud Keychain שודרג.
יש סוף סוף גם תוכנת ההקלטות סאונד. האייקונים נשמרו כפי שהיו
הפונטים בתוכנת הדואל הפכו חדים כתער.
יש סוף סוף גם תוכנת ההקלטות סאונד. האייקונים נשמרו כפי שהיו
הפונטים בתוכנת הדואל הפכו חדים כתער.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מישהו ניסה על 4S? אשתי צעקה שאני אחזיר לה ל6 כי הגרסה הקודמת של ה7 פשוט תקעה לה את הטלפון.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הבנתי שמפתחים יכולים לשלוח לאפל תגובות על הגרסא... אני אשמח אם מישהו יכול לאמר להם שיעשו גם באייפון 4 קצת אפקטים, שום אפקט לא עובד !!! לא המזג אוויר, לא הרקעים שזזים, לא התגובה של האייקונים עם התזוזה של האייפון, לא יודע אם זה רק אצלי אבל הלוח שנה לא יכול לצאת לשנים. תודה לכל מי שינסה לעזור 
ברור שלא עובד ובטח גם לא יעבוד. אחרת מה יגרום לך לשדרג לאייפון 5?harelmli כתב:הבנתי שמפתחים יכולים לשלוח לאפל תגובות על הגרסא... אני אשמח אם מישהו יכול לאמר להם שיעשו גם באייפון 4 קצת אפקטים, שום אפקט לא עובד !!! לא המזג אוויר, לא הרקעים שזזים, לא התגובה של האייקונים עם התזוזה של האייפון, לא יודע אם זה רק אצלי אבל הלוח שנה לא יכול לצאת לשנים. תודה לכל מי שינסה לעזור...
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
שמתי את הבטא 2 על אייפד 3, מאוד נהנה מהiOS 7 בינתיים, ברוב הדברים המהירות שלו היא כמו בiOS 6, יותר כיף להשתמש במערכת הזו בעיקר בגלל העיצוב החדש וגם בגלל פיצ׳רים חדשים כמו הרדיו, החיפוש החדש, השינויים בספארי ובתמונות. התצוגה של הiOS 7 בכל האפליקציות ובכלל במערכת מנצלת היטב את מסך הרטינה, התצוגה יפה יותר, חיה יותר וצבעונית יותר מהiOS 6.
המערכת בבטא הזו נכנסה באופן מוצלח מבחינתי לאייפד.
המערכת בבטא הזו נכנסה באופן מוצלח מבחינתי לאייפד.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
קורה גם לי. משום מה יש תחושה שבטא 2 יציבה פחות מ- 1...taoyossi כתב:לא מעט "קריסת מערכת" והפעלה מחדש, מאז הבטא 2
פעמיים הופיעה לי התפוח באתחול מחדש........
אגב, האתחול הוא רק של ה springboard ולא של כל המכשיר.