דואר ישראל נמאסתם!!
נא לא לצפות/להגיב בשבת
לא "כופה" על אפחד וגם לא יכול לכפות (נא = בבקשה) האל שם בחירה לאדם!
הקיץ הגיע ואיתו החופש ואיתו שירות מחפיר של דואר ישראל!!
מעסיקים קטינים שבקושי יודעים קרוא וכתוב, מזלזלים ומאבדים חבילות/מכתבים מבלבלים בין נמענים וכו'.
קרו לי לפחות 4 תקריות איתם, דואר שלא הגיע, או שבור, או הגיע לשכונה אחרת! למשל היום התקשר אלי בנאדם "הדואר שלך אצלי"...(טוב שיש אנשים טובים).
כל חופש זה אותו דבר, זה גלגל חוזר ואין למי לפנות! אלא רק להוציא תתסכול בפורום ולהזהיר אחרים.
ידוע שהשירות שלהם .... האינטרנט יעיד.
מי שלא רוצה להכנס איתם לבעיות וללמד אותם לקח!! פשוט לעצור הזמנות בתקופת החופש.
לא "כופה" על אפחד וגם לא יכול לכפות (נא = בבקשה) האל שם בחירה לאדם!
הקיץ הגיע ואיתו החופש ואיתו שירות מחפיר של דואר ישראל!!
מעסיקים קטינים שבקושי יודעים קרוא וכתוב, מזלזלים ומאבדים חבילות/מכתבים מבלבלים בין נמענים וכו'.
קרו לי לפחות 4 תקריות איתם, דואר שלא הגיע, או שבור, או הגיע לשכונה אחרת! למשל היום התקשר אלי בנאדם "הדואר שלך אצלי"...(טוב שיש אנשים טובים).
כל חופש זה אותו דבר, זה גלגל חוזר ואין למי לפנות! אלא רק להוציא תתסכול בפורום ולהזהיר אחרים.
ידוע שהשירות שלהם .... האינטרנט יעיד.
מי שלא רוצה להכנס איתם לבעיות וללמד אותם לקח!! פשוט לעצור הזמנות בתקופת החופש.
נערך לאחרונה על ידי IL20 ב 24/06/2013 21:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.
ממש לא חביבי! הדגשתי נא אין כאן שום כפיה, וזה לא הפורום לדון על זה....
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
מבאס, ל יש חבילה שהגיע ב 20/5 לדואר, הייתי שם 7 פעמים אמרה לי אין.
קיבלתי כבר את הכסף בחזרה, שלחתי להם מייל, הם חזרו אלי לאחר חקירה שלקחתי את החבילה ( והייתי בכלל בחול בתאריך הזה) לא הפסיקו להציק עד שאמרתי בסדר קיבלתי יום טוב.
קיבלתי כבר את הכסף בחזרה, שלחתי להם מייל, הם חזרו אלי לאחר חקירה שלקחתי את החבילה ( והייתי בכלל בחול בתאריך הזה) לא הפסיקו להציק עד שאמרתי בסדר קיבלתי יום טוב.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
כתבו את זה פה בעבר:
מאז ששיניתי את כתובת המשלוחים למקום העבודה שלי - לא ביקרתי בסניף דואר ואיכות החיים שלי השתפרה פלאים!
נא לא להגיב בין שתיים לארבע בין שני לחמישי
מאז ששיניתי את כתובת המשלוחים למקום העבודה שלי - לא ביקרתי בסניף דואר ואיכות החיים שלי השתפרה פלאים!
נא לא להגיב בין שתיים לארבע בין שני לחמישי
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
חברים לא ראיתם שירות חבילות של הדואר מהו עד שלא הגעתם לאשנב החבילות בסניף מגדיאל הוד-השרון
כולכם מדברים על זה שאיבדו לכם חבילות, לא מצאו לכם, אצלנו המצב מתקדם יותר!
עומדת שם אחת שכל העבודה שלה זה חבילות! צריך לבדוק לה דופק ולחץ דם, יש לה פרצוף קבוע של "בא לי למות"
תודעת שירות של ברז אל-חזור, וחיוניות של עובד בחברה קדישא, אני תמיד מפחד שיקרה לה משהו כשהיא הולכת
לחפש את החבילה שלי (כמו למשל שהיא אף פעם לא תחזור!)
חוץ ממנה (שהיא כנראה או מינוי פוליטי או תוכנית של הדואר לשילוב אוכלוסיה איטית במיוחד בעבודות שדורשות מהירות ויעילות) כל השאר פשוט מדהימות, באמת סניף עם שירות יוצא מן הכלל, בואו בהמוניכם!
או שלא... כי אם מכסת החבילות שלה תגדל בעוד כמה אחוזים מי יודע מה יקרה...
עומדת שם אחת שכל העבודה שלה זה חבילות! צריך לבדוק לה דופק ולחץ דם, יש לה פרצוף קבוע של "בא לי למות"
תודעת שירות של ברז אל-חזור, וחיוניות של עובד בחברה קדישא, אני תמיד מפחד שיקרה לה משהו כשהיא הולכת
חוץ ממנה (שהיא כנראה או מינוי פוליטי או תוכנית של הדואר לשילוב אוכלוסיה איטית במיוחד בעבודות שדורשות מהירות ויעילות) כל השאר פשוט מדהימות, באמת סניף עם שירות יוצא מן הכלל, בואו בהמוניכם!
או שלא... כי אם מכסת החבילות שלה תגדל בעוד כמה אחוזים מי יודע מה יקרה...
בסניף שאני משויך אליו יושבים שני אנשים חביבים, לא על אלה הטענה אלא על ההחלפה של דוורים מנוסים בתקופת החופש בנוער שלא כולם מנוסים/אחראים...kaplaey2 כתב:חברים לא ראיתם שירות חבילות של הדואר מהו עד שלא הגעתם לאשנב החבילות בסניף מגדיאל הוד-השרון
או שלא... כי אם מכסת החבילות שלה תגדל בעוד כמה אחוזים מי יודע מה יקרה......
נערך לאחרונה על ידי IL20 ב 24/06/2013 20:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני משתמש בזה להכל - מה שנקרא "לא רואה דואר"... פשוט תענוגmp3lll כתב:oris74
אני משתמש בזה לחבילת יקרות Dhl וכו......
חחח למזלי המצב הכי עגום בסניף המדובר זה שאותה אחת לא היתה שם.kaplaey2 כתב:חברים לא ראיתם שירות חבילות של הדואר מהו עד שלא הגעתם לאשנב החבילות בסניף מגדיאל הוד-השרון
או שלא... כי אם מכסת החבילות שלה תגדל בעוד כמה אחוזים מי יודע מה יקרה......
פשוט נאלצתי להמתין בתור עד שהבחורה החביבה שלובשת שחור (בד"כ) תעבור לאשנב החבילות ותשחרר לי את המוצר..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
תגידו אתם בסדר בראש?? באיזה מילון המילה נא היא כפייה??!! (נא = בבקשה) האל שם בחירה לאדם!oferlaor כתב:Il20
נא לא לכפות את נושא שמירת השבת. מי שרוצה לענות בשבת יכול....
נערך לאחרונה על ידי IL20 ב 24/06/2013 21:51, נערך פעם 1 בסך הכל.