הרוב אומרים שלהוט יש שירות לקוחות ביזיון הנה הסיבה
היום ישבתי בפייסבוק
במקרה נתקלתי בוועד העובדים בהקמה בהוט
https://www.facebook.com/hotvaad
ציטוט מתוך אחד הפוסטים
"פעיל בהתארגנות, סיפר שהגיע למטה בבאר שבע כדי לחזור ללקוחות מחוץ לשעות המשמרת וכך לזכות לבונוסים. לדבריו, השומרים החזיקו רשימות ולא הכניסו את הפעילים בוועד. הוא סיפר שלעובד אחר שאינו פעיל בהתארגנות והגיע מאותה סיבה הותר להיכנס מיד אחריו...
"אי הכנסת עובדים שרצו לתת מענה ללקוחות והבטיחו שישובו אליהם היא פגיעה בשם הטוב של החברה. למה לא נותנים לעובדים לצאת להתרענן? אתה לא בכלא, אלא עובד""
אנו מגנים את התנהלותה של הנהלת הוט שפוגעת לא רק בעובדיה המנסים להתאגד אלא גם בלקוחותיה. אנו קוראים לחברה המגיבה כי "אנו מכבדים את עובדינו ורואים בהתארגנות שלהם זכות לגיטימית" לעמוד מאחורי מילותיה ולא רק לשחרר הצהרות מן השפה ולחוץ. התארגנות העובדים היא לטובת החברה והלקוחות בדיוק כמו שהיא לטובתנו העובדות והעובדים.
עכשיו אם נציג אומר לכם שיחזור אליכם הסיכוי הוא קלוש
האמת כמה שאני לא אוהב את הוט אני מבין את העובדים
הנהלה דופקת אותם ולא פלא שאין להם מוטיבציה לתת שירות טוב ללקוח בכל נושא שהוא
מה דעתכם בנושא?
במקרה נתקלתי בוועד העובדים בהקמה בהוט
https://www.facebook.com/hotvaad
ציטוט מתוך אחד הפוסטים
"פעיל בהתארגנות, סיפר שהגיע למטה בבאר שבע כדי לחזור ללקוחות מחוץ לשעות המשמרת וכך לזכות לבונוסים. לדבריו, השומרים החזיקו רשימות ולא הכניסו את הפעילים בוועד. הוא סיפר שלעובד אחר שאינו פעיל בהתארגנות והגיע מאותה סיבה הותר להיכנס מיד אחריו...
"אי הכנסת עובדים שרצו לתת מענה ללקוחות והבטיחו שישובו אליהם היא פגיעה בשם הטוב של החברה. למה לא נותנים לעובדים לצאת להתרענן? אתה לא בכלא, אלא עובד""
אנו מגנים את התנהלותה של הנהלת הוט שפוגעת לא רק בעובדיה המנסים להתאגד אלא גם בלקוחותיה. אנו קוראים לחברה המגיבה כי "אנו מכבדים את עובדינו ורואים בהתארגנות שלהם זכות לגיטימית" לעמוד מאחורי מילותיה ולא רק לשחרר הצהרות מן השפה ולחוץ. התארגנות העובדים היא לטובת החברה והלקוחות בדיוק כמו שהיא לטובתנו העובדות והעובדים.
עכשיו אם נציג אומר לכם שיחזור אליכם הסיכוי הוא קלוש
האמת כמה שאני לא אוהב את הוט אני מבין את העובדים
הנהלה דופקת אותם ולא פלא שאין להם מוטיבציה לתת שירות טוב ללקוח בכל נושא שהוא
מה דעתכם בנושא?
בזק/יס (אפשר להוסיף גם פלאפון ) והוט הם דואופול . אין גם למעסיק מוטיבציה לתת שירות טוב ללקוח . מה כבר הלקוח יעשה - יעזוב לבזק? השירות שם יותר טוב? ביס אפשר לקבל טלוויזיה ביותר זול?MrYair כתב: האמת כמה שאני לא אוהב את הוט אני מבין את העובדים
הנהלה דופקת אותם ולא פלא שאין להם מוטיבציה לתת שירות טוב ללקוח בכל נושא שהוא...
אין תחרות וזה פוגע בלקוחות. הוט מצידם יכולים לפטר את כל העובדים ולמצוא חדשים הם צריכים רק מישהו שיקח מהלקוחות מספר כרטיסי אשראי תמורת שכר מינימום. הם לא צריכים עובדים מיומנים במיוחד בכדי לקחת לקוחות ל"מתחרים" . אין להם שום סיבה לתגמל עובדים או לקדם אותם.
זה לא שאני נגד התארגנות עובדים או אומר שהעובדים של הוט הם לא מיומנים אלא שהשוק לא מאפשר להם להיות יותר טובים ממה שהם עכשיו. אין למעסיק שום סיבה להשקיע בעובדים או לקדם אותם בשוק מונופוליסטי. כל מה שהמונופול צריך לעשות זה לקחת מספרי אשראי ולספור את הכסף בסוף הרבעון.