התקנת YesMax HD והתקנת VOD + Multiroom
שלום לכולם
מספר שאלות בנוגע להתקנת הממיר המדובר:
יש לי נקודת רשת בסלון (שם הממיר ימוקם) המשמשת מחשב HTPC.
בנוסף על כך הראוטר שנמצא בקומה מעל הסלון, ממוקם סמוך לנקודה של yes.
מה אופן החיבור הממולץ של הממיר במצב זה ושל ממירי ה HD בחדרים האחרים ?
תודה לכל העונים.
מספר שאלות בנוגע להתקנת הממיר המדובר:
יש לי נקודת רשת בסלון (שם הממיר ימוקם) המשמשת מחשב HTPC.
בנוסף על כך הראוטר שנמצא בקומה מעל הסלון, ממוקם סמוך לנקודה של yes.
מה אופן החיבור הממולץ של הממיר במצב זה ושל ממירי ה HD בחדרים האחרים ?
תודה לכל העונים.
נערך לאחרונה על ידי the_king ב 24/06/2013 18:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- moranshe
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 74
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אם נק' הרשת פעילה אז סביר להניך שפשוט ישימו SWITCH אשר יהפוך את הנק' רשת ל 5 נק' רשת
חוץ מזה הרשת איננה נחוצה להתקנת הממיר
רשת האנטרנט משמשת אך ורק את ה VOD ,יס סטרימר ומולטירום(כל אחד מהשרותים הוא שרות בפני עצמו)
חוץ מזה הרשת איננה נחוצה להתקנת הממיר
רשת האנטרנט משמשת אך ורק את ה VOD ,יס סטרימר ומולטירום(כל אחד מהשרותים הוא שרות בפני עצמו)
kodi.tv כי נמאס לשלם על תוכן בטלויזיה
אני אנסה להציג שוב פעם את השאלה שלי מכיון שלא קיבלתי תשובה חד משמעית:
קיימת נקודת רשת בסלון (שם יותקן ה Total) שמתחברת לראוטר קווי ומשמשת מחשב HTPC, האם ניתן להתשמש בה לחיבור של ה Total לרשת ע"י התקנת Switch (ועדיין הHTPC יהיה מחובר לרשת) ?
במידה ואי אפשר להשתמש בנקודה זו (או אפשרות נוספת) , הראוטר נמצא סמוך לנקודת Yes אחרת שאפשר להשתמש בה באמצעות מתאם HPNA .
מה מבין האפשרויות עדיף ?
קיימת נקודת רשת בסלון (שם יותקן ה Total) שמתחברת לראוטר קווי ומשמשת מחשב HTPC, האם ניתן להתשמש בה לחיבור של ה Total לרשת ע"י התקנת Switch (ועדיין הHTPC יהיה מחובר לרשת) ?
במידה ואי אפשר להשתמש בנקודה זו (או אפשרות נוספת) , הראוטר נמצא סמוך לנקודת Yes אחרת שאפשר להשתמש בה באמצעות מתאם HPNA .
מה מבין האפשרויות עדיף ?
עוד מספר שאלות בנושא:
קיים מתאם HPNA שנמצא ליד הראוטר ומתחבר אליו, כאשר שאר המתאמים יושבים ליד הממירים (ממירי HD או max total).
כיצד מתנהל כל עניין כתובות ה IP של הממירים , אם אני מבין נכון יש מס' ממירים, כאשר לכל ממיר כתובת משלו וכולם מתחברים לאותה נקודת רשת בראוטר , האם אין בכך בעיה?
בנוסף, במידה ואני אינני מעונין להשתמש ב DHCP אלא להקצות לממירי כתובת אייפי + DNS ראשי ומשני ו Default gateway באופו ידני ,האם זה שכולם משתמשים באותה נקודת רשת בראוטר לא מהווה בעיה ?
בתודה לכל העונים
קיים מתאם HPNA שנמצא ליד הראוטר ומתחבר אליו, כאשר שאר המתאמים יושבים ליד הממירים (ממירי HD או max total).
כיצד מתנהל כל עניין כתובות ה IP של הממירים , אם אני מבין נכון יש מס' ממירים, כאשר לכל ממיר כתובת משלו וכולם מתחברים לאותה נקודת רשת בראוטר , האם אין בכך בעיה?
בנוסף, במידה ואני אינני מעונין להשתמש ב DHCP אלא להקצות לממירי כתובת אייפי + DNS ראשי ומשני ו Default gateway באופו ידני ,האם זה שכולם משתמשים באותה נקודת רשת בראוטר לא מהווה בעיה ?
בתודה לכל העונים
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
the_king כתב:עוד מספר שאלות בנושא:
בתודה לכל העונים...
הכל מתנהל בצורה אוטמאטית שהנתב מחלק כתובות לממירים בצורה אוטמאטית.
"
בנוסף, במידה ואני אינני מעונין להשתמש ב DHCP אלא להקצות לממירי כתובת אייפי + DNS"
לא מומלץ.רק חלוקת כתובות אוטמאטית dhcp רצוי.
במקרה של תקלה בממיר,או החלפתו יש צורך בהקלדה פרטנית בממיר עצמו של הכתובת,ולא בטוח שהנציגים של יס יודעים לתפעל זאת.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
the_king כתב:עוד מספר שאלות בנושא:
בתודה לכל העונים...
הכל מתנהל בצורה אוטמאטית שהנתב מחלק כתובות לממירים בצורה אוטמאטית.
"
בנוסף, במידה ואני אינני מעונין להשתמש ב DHCP אלא להקצות לממירי כתובת אייפי + DNS"
לא מומלץ.רק חלוקת כתובות אוטמאטית dhcp רצוי.
במקרה של תקלה בממיר,או החלפתו יש צורך בהקלדה פרטנית בממיר עצמו של הכתובת,ולא בטוח שהנציגים של יס יודעים לתפעל זאת.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד