פיליפס 55" 5008

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
THEACE123 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

האם מוכרים בארץ את הדגם 5008?

ראיתי בחנויות את ה 6008 וה- 7008 אך הם יקרים עבורי, לכן חשבתי לבדוק את ה 5008.

מה המחיר שלה יהיה בערך? והאם יש לה יתרונות על פני דגמי 5507 / 5527 /5537 ?

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #2 

לא ראיתי אותה אבל ראיתי את סדרה 5 של שנה שעברה - 55x7 והן טובות מאוד ביחס למחיר שלהן.
ההבדלים הם כאלה:
55x7 - פאנל מיד ריינג' עם תלת מימד אקטיבי, ככל הנראה של סמסונג. ללא אמבילייט. PMR 400Hz
5008 - פאנל מיד ריינג' עם תלת מימד פאסיבי, IPS של LG. דומה ל 6008. קצת יותר איטי PMR 300Hz. יש אמבילייט.

נטו איכות תמונה, על הנייר, יש מצב ש 55x7 יותר טוב למרות שלא ראיתי את ה 5008.

יש לך בעיה אחרת, אין 5008 ב 55", יש רק 50". ב 55x7 היה.
מה התקציב שלך? אולי בכלל כדאי לך ללכת על הפנסוניק כמו שמישהו לקח פה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 6&start=15

THEACE123 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

freedom_il כתב:לא ראיתי אותה אבל ראיתי את סדרה 5 של שנה שעברה - 55x7 והן טובות מאוד ביחס למחיר שלהן.
ההבדלים הם כאלה:
55x7 - פאנל מיד ריינג' עם תלת מימד אקטיבי, ככל הנראה של סמסונג. ללא אמבילייט. PMR 400Hz
5008 - פאנל מיד ריינג' עם תלת מימד פאסיבי, IPS של LG. דומה ל 6008. קצת יותר איטי PMR 300Hz. יש אמבילייט.

נטו איכות תמונה, על הנייר, יש מצב ש 55x7 יותר טוב למרות שלא ראיתי את ה 5008.

יש לך בעיה אחרת, אין 5008 ב 55", יש רק 50". ב 55x7 היה.
מה התקציב שלך? אולי בכלל כדאי לך ללכת על הפנסוניק כמו שמישהו לקח פה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 6&start=15
...
וואלה לא ידעתי שאין את ה-5008 ב-55" , חבל...
התקציב מקס' 8000 לטלוויזיה שתכלול גם 3D (ולפי קריאה באנטרנט אני מבין לאט לאט שתלת פסיבי מתאים עבורי ולא אקטיבי). ללא 3D כ-7000 ש"ח.
בפנסוניק אין DTV ואני שוקל ברצינות לזרוק את YES/HOT ולהשתמש בעידן+ יחד עם XBMC מהמחשב...
האם כשאנגן מהמחשב באלחוט שידורים מ XBMC, השידורים ירוצו חלק?
ומה לגבי שידורי HD בחיבור אלחוט?
ומה לגבי כל נושא העברית שלא נתמכת?

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

זה כתוב באתר של פיליפס (שאין 55") :)
אתה יכול להסביר קצת יותר טוב מה הקונפיגורציה שאתה מתכוון אליה? ממה שאני הבנתי זה מחשב עם XBMC מחובר ב HDMI למחשב וב wifi לרשת הביתית.
אם זה המצב אז שידורי HD ב 720p יעברו חלק לגמרי וב 1080p זה תלוי בראוטר ובכרטיס רשת אלחוטי במחשב. במקרה הטוב הכל יעבוד חלק, במקרה הרע, יהיו לך תקיעות ובמקרה הסטנדרטי, אפשר לומר, שיהיה לך עיכוב בהתחלת סרט ובהרצה קדימה או אחורה אבל הסרטים עצמם יעברו חלק.
במחיר שאמרת עם תלת מימד פאסיבי, יש את הטלויזיה שך LG משנה שעברה 55LM671Y שעולה עכשיו בערך 8000 אצל יבואן מקביל אם יש בכלל במלאי.
עברית לא נתמכת איפה התכוונת, אגב?

THEACE123 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

freedom_il כתב:זה כתוב באתר של פיליפס (שאין 55") :)
אתה יכול להסביר קצת יותר טוב מה הקונפיגורציה שאתה מתכוון אליה? ממה שאני הבנתי זה מחשב עם XBMC מחובר ב HDMI למחשב וב wifi לרשת הביתית.
אם זה המצב אז שידורי HD ב 720p יעברו חלק לגמרי וב 1080p זה תלוי בראוטר ובכרטיס רשת אלחוטי במחשב. במקרה הטוב הכל יעבוד חלק, במקרה הרע, יהיו לך תקיעות ובמקרה הסטנדרטי, אפשר לומר, שיהיה לך עיכוב בהתחלת סרט ובהרצה קדימה או אחורה אבל הסרטים עצמם יעברו חלק.
במחיר שאמרת עם תלת מימד פאסיבי, יש את הטלויזיה שך LG משנה שעברה 55LM671Y שעולה עכשיו בערך 8000 אצל יבואן מקביל אם יש בכלל במלאי.
עברית לא נתמכת איפה התכוונת, אגב?
...
מחשב נייד (ללא יציאת HDMI - לפני 5 שנים, לכן לא יהיה ניתן לחבר אותו לטלוויזה) מותקן עליו XBMC, מחובר ב- WIFI ברשת הביתית. הטלוויזה גם תהיה מחוברת לרשת הביתית. ארצה כך לנגן ערוצי טלוויזה וכן באותו אופן ארצה לראות סרטי HD .
האם בצורה כזו אוכל לראות חלק וללא תקיעות?
ומה לגבי תוכן 3D שהורד מהרשת? כיצד ניתן לראות אותו?
האם יש דרך אחרת ממולצת לראות XBMC?

הפנסוניק אינה תומכת עברית לא בכתוביות ולא בתפרטים למיטב הבנתי, ולמעשה כל ה SMART שלה לא שווה יותר מידי... אם אחבר לה את ה SMART BOX אקבל למעשה גלישה בעברית וסטרימר בעברית?

ולגבי ה LG - ה 671 אזל, והדגם שבתקציב שלי +- הוא ה LA621 שהוא LED עבה לצערי...

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

מה שתיארת לא נראה לי אפשרי. איך אתה מתכוון להעביר את המידע? אתה צריך בשביל מה שתיארת screen mirroring או miracast וזה לא נתמך בווינדוס וגם לא בכל הטלויזיות.
אולי אתה מתכוון DLNA ואז הטלויזיה תהייה הנגן ולא XBMC. במקרה הזה פיליפס בכלל לא טובה לך כי אין תמיכה ב DTS וה wifi שלה לא מתאים לזה. אולי ב LG תצליח לראות 1080p דרך DLNA ב wifi אבל אני לא בטוח. ה wifi של הטלויזיות הוא די איטי. גם הנגנים שלהם לא משהו בהשוואה ל XBMC עם מחשב חדש.
בלי קשר, המחשב שלך, למרות שככל הנראה XBMC יעבוד עליו, יש מצב ש XBMC לא ייתן לך את האיכות הכי טובה לעומת נגנים אחרים.

גם בפיליפס הסמארט לא שווה כלום. אגב, חוץ מסמסונג ו LG אצל כולם זה מעפן וגם אצל סמסונג ו LG זה לא ממש שימושי אם יש לך מחשב מחובר, מן הסתם.

תוכן 3D שהורד מהרשת מנוגן כמו 1080p ואתה אמור להגיד לטלויזיה איך הוא מסודר (side by side או top bottom) והטלויזיה כבר עושה את העבודה. תוכן 3D אמיתי כמו בלוריי מנוגן ברזולוציה כפולה מ 1080p והוא מודיע לטלויזיה לבד שהוא תלת (בהנחה ויש לך מקור שיודע להוציא HDMI 1.4).

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”