MartinHSabag כתב:Freddi ידידי,
אודיופיל ששומע מרמקול מונו של סמארטפון ווידיאופיל שרואה סרטים על מסך כזה ומבקר אותם כמו שהוא מבקר מערכת סטריאו ומסך/מקרן, סלח לי, אבל הוא לא אודיופיל ובטח של וידיאופיל.
יחד עם זאת, אם כבר שאלת, הרמקול והמסך של הסמסונג טובים יותר משל האייפון ב-10 רמות.
הן ברזולוציה, הן בשחורים ובעוצמת השמע.
ה-adapt sound באוזניות ב-S4 פשוט עובד.
לגבי הפונטים, להבדיל מהאייפון, אתה יכול להחליף למה שרק תחפוץ....
...
מרטין ידידי,
מה לעשות שגם אודיופיל ווידיאופיל, שרואה סרטים על מסך גדול ואולי אפילו ב-4K, לא עסוק רק בביקורות בציוד כבד, והוא נאלץ ביום יום גם להשתמש בנייד.
ומה לעשות שלא תמיד בא לו על אזניות ה-B&W בדרכים או גראדו בתוספת מגבר גם כשהו בבית ...
וכאשר הוא רואה בקנה מידה הקטן של הנייד איזה סירטון , הוא לא רוצה לסבול ואולי הוא רוצה אפילו להינות.
באייפון 5
אני נהנה מהמונו, ומהמסך הקטן ב-WS מושלם
נכון, על הנייר הנתונים של סמסונג בשמיים,
אבל בפועל, כאשר הסתכלתי על ה- S3 קיבלתי כזה גועל מהצבעים העזים, וכדומה מהסאונד, שב S4 כבר לא התעמקתי יותר מדי ... (ואני מקווה שאחד הבנים שלי שקניתי לו על פי בקשתו S3 לא יקרא את מה שכתבתי כאן...

)
להבדיל, מהצבעים הטבעיים בעיניי אני מתאהב בכל החלפת אייפון מחדש.
גם נכון שאפשר להחליף פונטים .... אבל אין בגלקסי את ה- Helvetica המושלמת שיש רק לאייפון.
להבדיל, באייפון אין לי כול צורך להחליף ... סטיב ג'ובס, עם הידע שלו בקאליגרפיה פשוט עשה עבודה מושלמת (אפילו בפתקים, איפה שאפשר להחליף את הפונטים, אני נשאר ב Helvetica המנצח)
ואני סומך עליך שה-adapt sound באוזניות ב-S4 פשוט עובד.
האמת, אני לא טורח לבדוק.
בסופו של יום, למרות הנתונים, העין והאוזן שלנו סובייקטיביים...
אני לא הצלחתי עד היום לראות שום טבעיות בגלקסי, וגם לא הצלחתי להינות.
אני מבין שאתה כן נהנה
ואני שמח עבורך בכיף