הוא מכשיר הדגל של סמסונג, אבל האם הגלקסי S4 מביא מספיק חדשנות כדי שנשדרג אליו? אלי חבוש בביקורת וסיכום.

הייתי איתו עד השבוע, ללא כיסוי בכלל.Jonny123 כתב:תודה רבה!![]()
אחלה ביקורות.(גם שלך, מרטין!)
מה לגבי התחממות המכשיר? איך הוא בפרמטר הזה?
אנשים שהמליצו לי על HTC ONE אמרו שזו נקודה חלשה ב-S4 שמרגיש פלסטיקי לעומתו.
בשורה התחתונה, לטעמי הוא מביא יותר יתרונות מה-ONE. במיוחד אם נעזרים באיזה קייס מאסיבי....
מבחינה חיצונית לא אהבתי את הפלסטיק של הגאלקסיJonny123 כתב:מה גם לך לבחור אותו?...

מסכים על כל אחד מהשלושה. כל כך לא נקי ולא מלוטש.freddi כתב:.
מה שאני לא מבין הוא:
איך אף אחד לא רואה את התמונה בגלקסי לדורותיו כלא טבעית, עזה וצבעונית מדי ?
איך אף אחד לא שומע שהרמקול של המכשיר עצמו (לא דרך אוזניות) נשמע נחות וחלול מול אייפון מקביל ?
איך אף אחד לא רואה שכל הפונטים של גלקסי לא נעימים ונכונים לעין, לפחות בהשוואה מול אייפון - גם במערכת ההפעלה וגם בכל הטקסטים באינטרנט![]()
![]()
...
לא מסכים לחלוטין !!freddi כתב:האמת היא שכל הביקורות ברשת שאני ראיתי גורמות לי להרים גבה.
גם הביקורות המיקצועיות ביותר ... כגון המאמר כאן. וגם תגובתך מרטין יקירי.![]()
למען הגילוי הנאות: אני שנים עם אייפון: 3,4 ועכשיו 5.
הייתי עם גלקסי 1 במשך יום אחד. ואחרי שהעמסתי עליו במשך שעות את כל החומרים שלי, הוא עשה מה שבא לו ואז קרס.
מאז אני עם אייפונים.
אבל כל שאר המשפחה עם גלקסי. כך שיוצא לי להיות הרבה ב"מגע" עם גלקסי, כולל 3 וגם 4.
בלי להתייחס לנוחות ההפעלה (אני אישית לא זקוק לכפתור חזור), הגיבוי האוטומטי ברקע, נוחיות החלפת המכשירים ועוד ...
מה שאני לא מבין הוא:
איך אף אחד לא רואה את התמונה בגלקסי לדורותיו כלא טבעית, עזה וצבעונית מדי ?
איך אף אחד לא שומע שהרמקול של המכשיר עצמו (לא דרך אוזניות) נשמע נחות וחלול מול אייפון מקביל ?
איך אף אחד לא רואה שכל הפונטים של גלקסי לא נעימים ונכונים לעין, לפחות בהשוואה מול אייפון - גם במערכת ההפעלה וגם בכל הטקסטים באינטרנט![]()
![]()
חשבתי לתומי שלפחות בפורום שלנו המתמחה ב-HT, שיש בו הרבה אודיופילים ווידיאופילים מישהו ישתף את מה שאני רואה ושמוע ...
אבל כנארה שאני טועה ...
כנראה שאני סובל מבעיות ראייה ושמיעה חמורות...