בשנתיים האחרונות מצאו החברות מקור חדש לעניין שלנו - תחום ה-4K.
האם מדובר בטכנולוגיה שתחליף את 1080P או "full HD"?

לא נכשל , התקן עובד אצלי במסך , הצבעים טובים לי ועובדים היטב , לפחות בשיטת הצפייה שלי .תקן מעט מורחב (XVYCC) ניסה להגדיל את REC709 מבלי לפגוע בתקן, אך הוא נכשל חרוצות....
לא מדויק , יש מסכים שיש להם מעבד פנימי להמרת צבעים לתקן 10 BIT או 12 BIT פיוניר בפלזמות שלה KURO עשתה שימוש נפלא בעומק צבעים הגיעה עד 36BIT וכך הצליחה , זה היה סוד הצלחתה .אין לכך משמעות ללא תוכן מתאים ולכן תוכן 4K שמשתמש ב-REC2020 צריך להתמודד עם לכל הפחות 10 ביט....
לא מדוייק בתקן של הכבל יכול להעביר עד 10.2 , אך בכרטיס מסך AMD רק השנה בדגמי 7000 הגיע ל- 7.2GBPSכבלי HDMI 1.4A מסוגלים ביום טוב להעביר 8Gbps....

הוא נכשל במובן שאין שום מקור סינמטי שכולל אותו, מה שאומר שכאשר אתה מדליק את האופציה הזו במסך שלך אתה רק מעוות את הצבעים, ולא משפר אותם.לא נכשל , התקן עובד אצלי במסך , הצבעים טובים לי ועובדים היטב , לפחות בשיטת הצפייה שלי .
אני לא מסוגל לראות תמונה ללא (XVYCC)...
המרת צבעים לא ממש תעזור כאן מכיוון שהמרחק בין הצבעים גדול יותר, ולכן באמת צריך רזולוצית צבעים גבוהה יותר בתוכן עצמו. אני גם לא מסכים עם ההנחה שלך שעיבוד הצבעים ב-KURO היתה יסוד הצלחתה... בכל מקרה, בפלזמה הסיפור מעט שונה מכיוון שגם אם המקור הוא 8 ביט, בכדי להגיע לאיכות טובה, אין מנוס משיפור משמעותי ברזולוצית הצבעים בכדי למנוע תופעות של banding.לא מדויק , יש מסכים שיש להם מעבד פנימי להמרת צבעים לתקן 10 BIT או 12 BIT פיוניר בפלזמות שלה KURO עשתה שימוש נפלא בעומק צבעים הגיעה עד 36BIT וכך הצליחה , זה היה סוד הצלחתה ....
אני מדבר על התקן, לא על כרטיס מסך שיכול לבחור מה הוא תומך ובמה לא. התקן עצמו מגיע עד לקצב הנתונים הזה מה שאומר שתאורטית מידע בקצב הזה אמור לעבוד בכבלים וברסיברים שתומכים ב-HDMI 1.4.לא מדוייק בתקן של הכבל יכול להעביר עד 10.2 , אך בכרטיס מסך AMD רק השנה בדגמי 7000 הגיע ל- 7.2GBPS
בדגמים 6000 ופחות אולי עד 5GBPS למרות שמצויין תקן 1.4A...

אם זה עיוות אני רוצה רק עיוות כזההוא נכשל במובן שאין שום מקור סינמטי שכולל אותו, מה שאומר שכאשר אתה מדליק את האופציה הזו במסך שלך אתה רק מעוות את הצבעים, ולא משפר אותם....
שנינו יודעים וכול וידאו פיל יודע שחברות הסרטים לא יוציאו סרטים בשנים הקרובות בטכנולוגיה Rec. 2020המרת צבעים לא ממש תעזור כאן מכיוון שהמרחק בין הצבעים גדול יותר, ולכן באמת צריך רזולוצית צבעים גבוהה יותר בתוכן עצמו....
ברגע שאף אחד לא עומד בתקן ומשדר 50% פחות מהתקןאני מדבר על התקן, לא על כרטיס מסך שיכול לבחור מה הוא תומך ובמה לא. התקן עצמו מגיע עד לקצב הנתונים הזה מה שאומר שתאורטית מידע בקצב הזה אמור לעבוד בכבלים וברסיברים שתומכים ב-HDMI 1.4....

opv כתב:מרבית הצרכנים רוכשים לפי הבאז.
אם מסכי UHD יהיו זמינים, אנשי השיווק יתחילו לדחוף את המושג UHD כמו שדחפו את המושג FHD.
הצרכן הממוצע ירכוש מסך UHD בלי שיהיה לו מושג איך זה מתבטא בתמונה, הוא רק ידע שFHD זה מיושן וUHD זה עדכני....
המצב היום (וכבר כתבתי על זה כמה פעמים בעבר)סוני החלה להפיק סרטי בלוריי עם התגית "mastered in 4K", אשר המטרה שלה היא בעצם להציג תכני בלו-ריי שהמאסטרינג שלהם בוצע ב-4K (בפועל נדיר שזה לא קורה עבור סרטים כיום)....
מי קבע את זה? זהו זה אין יותר לאן להשתפר? הטכנולוגיה נעצרה?אין ספק שהטכנולוגיה הגיעה למיצוי בסלון הבייתי הממוצע
אך היצרנים חייבים להמשיך להציג חידושים וגימיקים אין לזה סוף......