איפה ניתן להשיג כבל USB / DVI ארוך... ארוך....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. כבלי DVI/HDMI הם לא ממש גמישים, כך שכיפופים של 90 מעלות לא ממש מומלצים.
2. כבלים באורך כזה יהיו לא זולים במקרה הטוב ולא יעבדו בכלל במקרה הרע.
3. יש ממירים מ-DVI/HDMI ל-CAT5ף כלומר, להריץ HDMI על כבל רשת, שהוא זול, גמיש ודק להשחלה.
מה התקציב?
3. יש ממירים מ-DVI/HDMI ל-CAT5ף כלומר, להריץ HDMI על כבל רשת, שהוא זול, גמיש ודק להשחלה.
מה התקציב?
נבדקת בינתיים אלטרנטיבה אחרת , לא שקלתי תקציב עדיין... אבל אני לא מעוניין לעבור את הכמה מאות בודדים... (נראה לי גג 400-500 שקל)MartinHSabag כתב:1. כבלי DVI/HDMI הם לא ממש גמישים, כך שכיפופים של 90 מעלות לא ממש מומלצים.
מה התקציב?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
ממליץ לקרב את המחשב, זה נשמע כאילו שהמקלדת בחדר אחד והמסך בחדר אחר....
USB למרחק זה לא סיפור מסובך מדי - יש לא מעט פתרונות לזה. דווקא כבלים HDMI/DVI ארוכים הם יקרים ומסובכים הרבה יותר.
USB למרחק זה לא סיפור מסובך מדי - יש לא מעט פתרונות לזה. דווקא כבלים HDMI/DVI ארוכים הם יקרים ומסובכים הרבה יותר.
הרעיון הוא כזה , המחשב יושב בחדר אשר יש לו קיר משותף לקיר עליו הפלזמה נמצאת בסלון , אך המחשב נמצא בקיר הנגדי לאותו קיר (ולא ניתן למקם את שולחן המחשב במקום אחר בגלל ארון / דלת. - השולחן פינתי כמו בציור)oferlaor כתב:ממליץ לקרב את המחשב, זה נשמע כאילו שהמקלדת בחדר אחד והמסך בחדר אחר....
USB למרחק זה לא סיפור מסובך מדי - יש לא מעט פתרונות לזה. דווקא כבלים HDMI/DVI ארוכים הם יקרים ומסובכים הרבה יותר....
מה שרציתי לעשות זה להזיז את המחשב עצמו לקיר שעליו הפלזמה , לקדוח חור ולהעביר כבל HDMI למסך וגם להוציא משדר USB למקלדת ועכבר. בו"ז מהיציאה השניה של הכרטיס מסך , למשוך כבלים לשולחן שעליו נשאר המסך בלבד (בקיר ממול...) גם פה אני יכול להסתדר עם מקלדת ועכבר אלחוטיים....
הבעיה היא , שבכל מקרה אצטרך להעביר כבל מסך ארוך באם זה למסך המחשב או למסך הפלזמה (בהתאם למיקום המחשב בחדר...) - הכבל יהיה ארוך מכיוון שאני צריך להעביר ותו על הפאנל מסביב לדלת שרק זה בערך 6 מטר....
כיום המחשב והמסך נמצאים בשולחן הפינתי , המטרה היא שרק המסך ישאר שם והמחשב עצמו יהיה ליד הקיר של הפלזמה
עצות ?