נראה לי שחציתי את הקווים...שימור לקוחות של יס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
james341 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

טוב , אני חייב לפרוק קצת עצבים אז החלטתי להיכנס לפורום ולרשום הודעה, סוג של פסיכולוג.
לפני כשבועיים דיברתי עם שימור לקוחות של יס שהחליטו שהם עושים הכל כדי להשאיר אותי לקוח (למרות שלא באמת רציתי להתנתק ולרעות בשדות זרים) ואמרה שהיא שולחת את הטכנאי מס׳1 ושאני לא אשלם על הביקור.
הוחלט עם נציגה נחמדה של יס שסוף כל סוף יגיע אלי טכנאי של יס ויחבר אותי לVOD וזה יהיה בחינם.
סה״כ אני משלם מחיר לא רע הכולל 2 ממירים אחד טוטאל חבילת הפרימיום וכל שאר החבילות וVOD ב264₪.
אז לקחתי חצי יום חופש היום וחיכיתי לטכנאי שיגיע .
הטכנאי אומנם הגיע מוקדם מהצפוי אבל פה התחילו הבעיות.
הוא מגיע ושואל אותי מה התקלה? ואני בפרצוף מופתע...תקלה? איזה תקלה? הנציגה משימור תיאמה לי טכנאי לחיבור VOD ....
הוא מסתכל עלי בפרצוף מופתע ואומר שרשום לו שיש לי תקלה ושהוא לא הגיע להתקין לי VOD .
הטכנאי לא אשם אז הייתי מאש נחמד אליו אבל שהוא הלך התקשרתי מיד לשימור לקוחות
שם בשיא חוצפתה של נציגה שאמרה לי שהוא מתואם לתקלה והתקנת VOD בכלל עולה 99₪ ושזה המצב וזה שגם ביקור של טנאי שלהם עולה כסף בדיוק כמו שאני הפסדתי חצי יום חופש!!!
פה ממש התחרפנתם והודעתי לה שתנתק אותי מיד על החוצפה הזאת , לאחר מספר דברים היא אמרה לי ״אז מה החלטת?״ אתה רוצה שאני אזמין לך טכנאי שוב פעם או להתנתק . ואני ממש הייתי כעוס אז אמרתי לי שתנתק אותי מיד!
ואז היא אמרה לי שתוך 2 ימי עסקים אני ינותק ויתאמו מולי איסוף ציוד.
עכשיו הבעיה היא שכמו שאמרתי אני לא ממש רוצה לעבור חברה.
ואם לאשתי לא יהיה אח גדול היום בערב - דמי בראשי.
אז מה אתם אומרים? חציתי את הקו או שאני צפוי לקבל עוד שיחה אחת משימור לקוחות?
תכלס, אני ממש צודק בכעס שלי...לא יכול שככה אחרי שיחה של שעה עם שימור לקוחות ואחרי כמעט שבועיים ובזבוז של חצי יום חופש מהעבודה , יגיע אלי טכנאי שיסתכל עלי במבט מבין ויגיד לי שהוא רק מתקן תקלות.

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #2 

לך לחנות ותקנה ממיר עידן פלוס
ואו תראה באינטרנט.

ואשתך לא תהרוג אותך.

Freedom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

שמע אחי... אני מבין אותך,גם אני לפעמים "עושה פוזות" על הנציגים ומאיים בניתוק,אפילו מגיע למחלקת ניתוקים אבל רגע לפני הניתוק אני מחרטט להם משהו ועוצר (כי אני לא באמת רוצה להתנתק) אז נראה לי שאם גם אתה לא רוצה להתנתק קצת חצית את הקווים... אבל בסדר...

הכי חשוב שלום בית - תקשר אליהם ותגיד להם שעד שתתחבר להוט אתה דוחה את המעבר - את האגו תשאיר בצד (Y)

YardenBenlulu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 332
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

עוד אדם נוסף משימור לקוחות יחזור אלייך "לתאם טכנאי לניתוק" זה לא באמת הוא יחזור ויציע לך כל דבר שתבקש בשביל להשאיר אותך ביס, אבל הסוד הזה בינינו כן ;-)
בברכה,
ירדן בן לולו

urisavor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 909
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #5 

אותי הם "זרקו" לפני 8 חודשים....זה עשה רק טוב:
http://www.hometheater.co.il/vp1902287#1902287

בקיצור: מומלץ מאד!

james341 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

טוב לא לקח הרבה זמן , לאחר כשעתיים משיחת הצעקות (לצערי, די התבאסתי על עצמי , אבל הייתי די כעוס לאחר בזבוז הזמן) התקשרו אלי שוב משימור לקוחות וביקשו שנסדיר את העניין.
אז אמרתי להם שאני בקניון עם הבן שלי ואין לי ממש סוללה והם מוזמנים להתקשר אלי מחר ושמעתי לעצתו של magichd והודעתי להם שקבעתי בינתיים עם HOT אבל הם יגיעו רק עוד שבוע אז שבינתיים ישאירו אותי מחובר.
עכשיו נראה מה יקרה מחר.
פרטים בהמשך.....

moranshe
סמל אישי של משתמש
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 74
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #7 

א. לא מפתיע אותי המצב שבוא הלקוח מחכה למתקין ומגיעה טכנאי לתקלה
ב. מה שכן מפתיע זה שהטכנאי לא חשב על המצב בלהתקין את ה VOD ולזכות בנק' מכירה
יש משנקרא "שרות יוזם" שבוא הטכנאים מבצעים מכירות עם הנחות כמו התקנה בחצי מחיר(בעבר חינם).
kodi.tv כי נמאס לשלם על תוכן בטלויזיה

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”