שאלה לגבי השלט החדש של הוט
Asafc כתב:יש בהגדרות התאמת שלט לממיר, כך שהוא לא ישלוט על הממירים של כל השכנים בבניין...
קוראים לזה התאמת תדר RF.
מישהו באמת חושב שהוט היו מוציאים שלט שכל נגיעה בו תשלוט על כל הממירים בסביבה כולל של השכנים??
יש גבול לכל תעלול גם לחברה כמו הוט...
תתפלא - החלפתי להורים שלי 2 שלטים, 2 ממירים magic hd אחד בן שנתיים ואחד בן חודש, מסתבר שלממיר הישן אי אפשר לסנכרן את השלט החדש וכך יוצא ששלט אחד שולט על 2 ממירים. למה? אין לי מושג. אז מסתבר שהחברה הזו לא רק שמוציאה ממיר דפוק אלא גם שלטים דפוקים שילכו איתם..dor8 כתב:Asafc כתב:יש בהגדרות התאמת שלט לממיר, כך שהוא לא ישלוט על הממירים של כל השכנים בבניין...![]()
קוראים לזה התאמת תדר RF.
מישהו באמת חושב שהוט היו מוציאים שלט שכל נגיעה בו תשלוט על כל הממירים בסביבה כולל של השכנים??![]()
יש גבול לכל תעלול גם לחברה כמו הוט......
אחרי שעות של שיחות עם המוקד הטכני, טכנאי יגיע שבוע הבא.
ֿ
והשלט- איום ונורא, כפתורי החיצים לא מגיבים מי יודע מה, שאתה לוחץ על חץ שמאל כדי לעבור לתפריט הוא קופץ 2 תפריטים קדימה, לפעמים השלט לא מגיב- כן, גם לו יש פריזים- פשוט הזוי.
לפעמים שלוחצים על החיצים לדפדף בערוצים השלט מחליט שלחצתי על הכפתור האדום ו start over מתחיל.
הנורה בשלט מהבהבת לפעמים גם שלא לוחצים על שום כפתור.
כפתורי הוויליום והערוצים קטנים מידי..
השלט בנוי מפלסטיק זול מאוד! יחסית אליו השלט של יס מרגיש כמו מוצר של אפל..
קיצור להתרחק כמו מאש.
אין שום קשר לגילו של הממיר! עדכן גירסה בממיר הותיק יותר ואז תתווסף לו היכולת לסנכרן את השלט עם הממיר.תתפלא - החלפתי להורים שלי 2 שלטים, 2 ממירים magic hd אחד בן שנתיים ואחד בן חודש, מסתבר שלממיר הישן אי אפשר לסנכרן את השלט החדש וכך יוצא ששלט אחד שולט על 2 ממירים. למה? אין לי מושג....
לגבי זה שהשלט לא שווה כלום אני בהחלט מסכים איתך.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
לא ברור מי עושה QA למוצרים של הוט.
ולמה הם לא עושים פיילוטים למספר מוגבל של לקוחות בחינם...
ולמה הם לא עושים פיילוטים למספר מוגבל של לקוחות בחינם...