מערכת ק"ב שלמה באמזון גרמניה. כדאי?
היי, אני מעונין לקנות מערכת של 5 רמקולים שקועים בקיר לסלון (לא גדול) שאני משפץ עכשיו (כ-20 מ"ר) ורסיבר שיתאים להיכנס לתוך ארון סגור (עם תצוגה נוחה על מסך ה-TV, שליטה מאפליקציה וכד'). ביקרתי בחנויות מתמחות והצעות המחיר נעות סביב 9K למשל עם חברת מורל.
בדוגמה מאמזון גרמניה המצ"ב, הרכבתי מהמבחר (המצומצם) שאפשר להזמין לארץ מערכת אבל אני לא יודע להעריך אם היא טובה כחבילה אחת. במחיר היא הרבה יותר אטרקטיבית - רק 5,100 ש"ח כולל מיסים.
מה דעתכם? כדאי?
מה קורה אם נניח המוצרים מגיעים מחו"ל ואחד מהרמקולים לא פועל?
בדוגמה מאמזון גרמניה המצ"ב, הרכבתי מהמבחר (המצומצם) שאפשר להזמין לארץ מערכת אבל אני לא יודע להעריך אם היא טובה כחבילה אחת. במחיר היא הרבה יותר אטרקטיבית - רק 5,100 ש"ח כולל מיסים.
מה דעתכם? כדאי?
מה קורה אם נניח המוצרים מגיעים מחו"ל ואחד מהרמקולים לא פועל?
-
- צילום מסך מאמזון גרמניה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
שימו לב שאמזון גרמניה מחשבת מראש את המיסים בישראל, ומשלמים אותם מראש (prepayment of import fees).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני הזמנתי את הדיוידי המקליט של פנאנסוניק כולל הארד דיסק, תוך 4 ימים קיבלתי את החבילה הביתה וחשבתי שהרע מכל קרה כשהדיוידי לא הגיב לשלט ולמעשה לא ניתן היה להפעילו בשום אופן. ביצעתי צ'אט עם נציג של אמזון ועל המקום הוא הוציא חבילה חדשה אליי ללא עלות, שגם אותה קיבלתי תוך 4 ימים (אני בכלל חשבתי שאצטרך להחזיר את המוצר הפגום לפני שישלחו חדש). שירות מצויןdvdblue כתב:יש מישהו שמכיר את המוצרים האלה ויכול לתת לי חוות דעת בבקשה?
מי הזמין מערכת ק"ב מאמזון גרמניה? האם הכל היה תקין?
מי נתקל בבעיה עם מוצר שהזמין מאמזון ויכול לספר איך הבעיה טופלה?...
עכשיו יש לי שני מכשירים בבית, את הפגום אני צריך להחזיר עד אמצע יולי. אמזון תחזיר לי את עלות הדואר הרשום.
וואוו תודה asaf23! סוף סוף מישהו עונה לשאלות שלי!
אז אני מבין שזה ממש כדאי להזמין משם.. עכשיו רק נשאר להיסגר על הרמקולים (השקועים) והרסיבר הכי טובים בתקציב הזה.. אולי יש מישהו שיוכל לענות לי? אני ממש אודה לכם!
אז אני מבין שזה ממש כדאי להזמין משם.. עכשיו רק נשאר להיסגר על הרמקולים (השקועים) והרסיבר הכי טובים בתקציב הזה.. אולי יש מישהו שיוכל לענות לי? אני ממש אודה לכם!
dvdblue
אתא יכול להסביר איך תהליך ההזמנה?
אני בוחר מוצר עם שליחה בינלאומית, עבל ב check out
אני מקבל לא שולחים לכתובת שלי הרשומה באמזון.
אתא יכול להסביר איך תהליך ההזמנה?
לא מתקנים משעובד
LG43UJ630Y, Philips42,
Router TP-LINK VR600,
Dell 780MT ,Sony STR-DN1080
LG43UJ630Y, Philips42,
Router TP-LINK VR600,
אתא יכול להסביר איך תהליך ההזמנה?dvdblue כתב:והנה צילום מסך קצת יותר גדול...
לא מתקנים משעובד
LG43UJ630Y, Philips42,
Router TP-LINK VR600,
LG43UJ630Y, Philips42,
Router TP-LINK VR600,
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
רק מוצרים, הנמכרים ע"י amazon עצמה נשלחים לישראלbaruh כתב:אתא יכול להסביר איך תהליך ההזמנה?dvdblue כתב:והנה צילום מסך קצת יותר גדול...
אני מקבל לא שולחים לכתובת שלי הרשומה באמזון....