על סף ייאוש...
אני יודע שאולי אני שואל האלף השבוע בקשר להמלצה לטלוויזיה, אבל לאחר שבוע שאני קורא חוות דעת והלכתי מספר פעמים לחנויות אין לי עדיין כיוון החלטי.
יש מספר פרמטרים שדרוש שיתקיימו בבחירת הטלוויזיה.
1. טלוויזיה דקה - קיר הטלוויזיה הינו נמצע ממש אנכית לדלת הכניסה...
2. כמובן שאיכות תמונה - עיקר השימוש ב יס הוט
3. מחיר עד 80004. אם יהיה גם תלת מימד זה יהיה נחמד.
4. קריאת עברית בתרגומים.
אשמח לשמוע המלצה לled שמקיימת את כל התנאים הנל...
תודה
יש מספר פרמטרים שדרוש שיתקיימו בבחירת הטלוויזיה.
1. טלוויזיה דקה - קיר הטלוויזיה הינו נמצע ממש אנכית לדלת הכניסה...
2. כמובן שאיכות תמונה - עיקר השימוש ב יס הוט
3. מחיר עד 80004. אם יהיה גם תלת מימד זה יהיה נחמד.
4. קריאת עברית בתרגומים.
אשמח לשמוע המלצה לled שמקיימת את כל התנאים הנל...
תודה
אם אני לא טועה המסך אינו תומך בקריאת כתוביות בעברית, נכון?Johnik כתב:בתקציב שלך אם אתה סגור על LED הייתי ממליץ על Panasonic THL55ET5...
וגם אין ממיר לקליטת עידן פלוס, נכון?
אם כך הוא אינו עונה על צרכיי, אבלל תודה בכל אופן.
אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה.
אם הוא לא קורא עידן פלוס אז הוא לא יכול לקרוא יס או הוט?THEACE123 כתב:אם אני לא טועה המסך אינו תומך בקריאת כתוביות בעברית, נכון?Johnik כתב:בתקציב שלך אם אתה סגור על LED הייתי ממליץ על Panasonic THL55ET5...
אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה....
והמסך שלי שחברתי הוא טוב לדברים האלה כמו כתוביות ועידן פלוס?
לא רשמת שמקלט עידן פלוס חשוב לך רשמת שימוש בממיר יס/הוט אותו ניתן לחבר דרך HDMI.THEACE123 כתב:אם אני לא טועה המסך אינו תומך בקריאת כתוביות בעברית, נכון?Johnik כתב:בתקציב שלך אם אתה סגור על LED הייתי ממליץ על Panasonic THL55ET5...
אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה....
לגביי תמיכה בכתוביות בעיברית חבל שאתה נעול על זה במקום זה הייתי קונה סטרימר ב 300-400ש"ח שלא רק תומך בכתוביות אלא גם בכל הפורמטים בקיימים היום. כך בחשבון שאף אחד לא מבטיח לך שטלויזיה התומכת בכתוביות בעיברית תומכת גם בכל הפורמטים של קידוד מבחינה הזאת עדיף השימוש במכשיר יעודי לכך.
לגבי המלצה שלי במכיר עד 8000ש"ח בגודל, איכות תמונה כולל תלת מידת (עם 4 זוגות משקפיים) ותוספות של סמארט זאת טלויזיה מעולה.
בכל זאת בהלצחה