מסך 32" של סמסונג UA32EH5000
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
איציק - כל השאלות תאחד לשרשור אחד, אחרת אתה מציף ותגובות החברים כאן יהיו מובנות.
זו בעיה, כי אני מבין את הלחץ והרצון שלך לקבל תשובות. מצד שני - זה יוצר עומס לאחרים. הם כבר כל כך רגילים לראות שאלות כאלו. גם אני הצפתי בהתחלה. תעבור טוב על שרשורים:
לגבי ה EH5000
http://www.hometheater.co.il/vp1688808. ... H5000.html
http://www.hometheater.co.il/vp1711786. ... H5000.html
http://www.hometheater.co.il/vt183296.% ... D7%9C.html
דיון על כתוביות ב EH5000
http://www.hometheater.co.il/vt185957.e ... 3-SRT.html
מקווה שעזרתי.
אשמח אם יעבירו את זה לשרשור המתאים.
העיקר שתהנה מהבחירה שלך.
זו בעיה, כי אני מבין את הלחץ והרצון שלך לקבל תשובות. מצד שני - זה יוצר עומס לאחרים. הם כבר כל כך רגילים לראות שאלות כאלו. גם אני הצפתי בהתחלה. תעבור טוב על שרשורים:
לגבי ה EH5000
דיון על כתוביות ב EH5000
מקווה שעזרתי.
העיקר שתהנה מהבחירה שלך.
Vocare Ad Regnum
אז סבבה הבנתי אני נראה לי אלך על ה-UA32EH5000 של 32" של סמסונג...הביקורות והכל עליה מצויין! תקן אותי אם אני טועהTANDBERG כתב:איציק - כל השאלות תאחד לשרשור אחד, אחרת אתה מציף ותגובות החברים כאן יהיו מובנות.
לגבי ה EH5000
דיון על כתוביות ב EH5000
מקווה שעזרתי.
העיקר שתהנה מהבחירה שלך....
1.וגם עוד משהו לגבי הכבלים והכל אני אוכל לחבר את המסך טלוויזיה למחשב גם דרך כבל HDMI נכון? לא תיהיה בעיה? וגם לשחק משחקים והכל על הטלוויזיה של סמסונג 32 יראו מעולה? (אני קונה מסך מחשב 24" אבל לפעמים לסרטים וכאלה על המסך הגדול יהיה יותר כיף!) מה אתה אומר? הכל יהיה טוב על המסך 32" של סמסונג? וממיר של הוט והכל אפשר לחבר נכון? ללא שום בעיה כלל? והטלוויזיה עצמה HD כי היא פול אייץ' די 1920X1080 אז אפשר יהיה לראות הכל ב-HD?
2.אחי מה זאת אומרת כתוביות בעברית? אם נגיד לא רשום לי תמיכה בזה "ללא כתוביות בעברית" מה זה אומר?שאני לא יכול לראות תרגום בכלל ב-TV? כי בסמראט TV אני בכלל לא רוצה להתשמש..:S
דרך אגב לסלון אני רוצה לקנות 55" של פיליפס או LG יש לי שתי התלבטויות!
1.PHILLIPS 55" 55PFL7606H - זה בעצם עם סמארט TV אבל אם אין לי צורך בסמראט אז עדיין שווה לקנות אותו? כי אם לא אני אלך על ה-6606 רק תגידו לי מה ההבדל!
2.האפשרות השנייה זה LG 55" 55LM620Y זה גם בערך מעולה עם אותם דברים בערך תדר ותגובת MS דומים שתי הטלוויזיות הינן FHD וכמובן 1920X1080...
תוכל לחקור לי עליהן ולראות את השאלות שלי ולהגיד לי מי מהן יותר טובה?
תודה תודה תודה!
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

כתוביות משמע: יכולת המסך לקרוא כתוביות מחיבור DLNA (דרך הרשת) או באמצעות חיבור ישיר (USB) או דרך מדריך השידורים (EPG) של שידורי עידן פלוס. אם יש לך ממיר או סרט המנוגן מהמחשב עם כתוביות - הן תוצגנה כראוי.
אני מעדיף פיליפס על פני LG מהסיבות שלי.
720p יתנגן בוודאי אם המסך תומך 1080p. יש לך מגבלה של שני חיבורי HDMI למסך, מעבר לזה או שתחבר רסיבר לפני המסך או שתחבר ממתג.
משחקים - קונסולה ? איזו ? אקס בוקס, סוני ?
720p יתנגן בוודאי אם המסך תומך 1080p. יש לך מגבלה של שני חיבורי HDMI למסך, מעבר לזה או שתחבר רסיבר לפני המסך או שתחבר ממתג.
משחקים - קונסולה ? איזו ? אקס בוקס, סוני ?
Vocare Ad Regnum
אני נראה לי אלך על הפיליפס כן זה מה שרציתי גם כן...אבל מה אתה מתכוון? אם יש לי סרטים עם USB ואני מחבר USB למסך ובסרט יש כתוביות המסך לא יקרא כתוביות?TANDBERG כתב:כתוביות משמע: יכולת המסך לקרוא כתוביות מחיבור DLNA (דרך הרשת) או באמצעות חיבור ישיר (USB) או דרך מדריך השידורים (EPG) של שידורי עידן פלוס. אם יש לך ממיר או סרט המנוגן מהמחשב עם כתוביות - הן תוצגנה כראוי.
משחקים - קונסולה ? איזו ? אקס בוקס, סוני ?...
ואני מדבר לפעמים אני רוצה גם לשחק עם חברים פיפא או משהו דרך המחשב בכבל HDMI למסך הגדול לא למסך מחשב!
התכוונתי שגם יהיה לי כבל אחד מחובר HDMI מהמחשב למסך והוא יהיה קבוע שאני אוכל להעביר מתי שבא לי לראות מה יש במחשב במסך הגדול - זה אפשרי?
מה אתה מתכוון מתג? ומה זה רסיבר? רסיבר זה לא של רמקולים או משהו כזה?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

אם בסרט יש כתוביות מודבקות - זה ינגן עם הכתוביות בלי בעיה. אם הכתוביות הן בקובץ SRT יש מצב שהוא לא ידע לנגן אותן, או שיופיעו בג'יבריש.אני נראה לי אלך על הפיליפס כן זה מה שרציתי גם כן...אבל מה אתה מתכוון? אם יש לי סרטים עם USB ואני מחבר USB למסך ובסרט יש כתוביות המסך לא יקרא כתוביות?
ואני מדבר לפעמים אני רוצה גם לשחק עם חברים פיפא או משהו דרך המחשב בכבל HDMI למסך הגדול לא למסך מחשב!
התכוונתי שגם יהיה לי כבל אחד מחובר HDMI מהמחשב למסך והוא יהיה קבוע שאני אוכל להעביר מתי שבא לי לראות מה יש במחשב במסך הגדול - זה אפשרי?
מה אתה מתכוון מתג? ומה זה רסיבר? רסיבר זה לא של רמקולים או משהו כזה?...
פיפא המופעל על גבי מחשב, המחובר למסך בכבל HDMI - אין לך שום בעיות. יעבוד.
אם למסך שלך שתי יציאות HDMI או אחת DVI ואחת HDMI - תוכל להתחבר לשני המסכים בו זמנית. אם לא - תחבר את כבל ה HDMI למסך אחר כל פעם.
ממתג - כאשר יש יותר מכניסה אחת של HDMI (יכול להיות גם VGA, אבל זו לא הדוגמא כאן) אבל יציאה אחת. לדוגמא: ממתג בעל 4 כניסות ויציאה אחת. היציאה הולכת לכיוון המסך. יש לך (לדוגמא) בלו ריי, מחשב, פלייסטיישן 3 וכבלים, אתה מחובר לכניסת HDMI 1 במסך, בממתג עצמו אתה בוחר איזה מקור אתה רוצה לראות. אם למסך היו ארבע כניסות - היית מעביר ערוצים (HDMI1, HDMI 2, HDMI 3, HDMI 4) כדי לראות את המקור הרצוי.
רסיבר זה שילוב של ממתג עם שמע, הכולל גם יכולת העברת סאונד לרמקולים, אני בכוונה מפשט את זה. לרסיבר יש את אותה יכולת כמו לממתג, אלא שהוא יכול גם להתחבר לרמקולים ולהשמיע את הקול משם. הממתג שציינתי יעביר את התמונה והשמע למקור אחד בלבד - מסך הטלוויזיה. אלו ההבדלים בגדול. לחדר שינה הייתי מחבר ממתג נשלט IR (אינפרא אדום), או מגביל את עצמי לשני מכשירים מחוברים וגמרנו - כבלים ומחשב.
מקווה שהסברתי ברור.
אם אתה שלם עם הפיליפס - תתחדש ותהנה.
Vocare Ad Regnum
אני לא כלכך הבנתי אותך :STANDBERG כתב:אם בסרט יש כתוביות מודבקות - זה ינגן עם הכתוביות בלי בעיה. אם הכתוביות הן בקובץ SRT יש מצב שהוא לא ידע לנגן אותן, או שיופיעו בג'יבריש.אני נראה לי אלך על הפיליפס כן זה מה שרציתי גם כן...אבל מה אתה מתכוון? אם יש לי סרטים עם USB ואני מחבר USB למסך ובסרט יש כתוביות המסך לא יקרא כתוביות?
מה אתה מתכוון מתג? ומה זה רסיבר? רסיבר זה לא של רמקולים או משהו כזה?...
פיפא המופעל על גבי מחשב, המחובר למסך בכבל HDMI - אין לך שום בעיות. יעבוד.
אם למסך שלך שתי יציאות HDMI או אחת DVI ואחת HDMI - תוכל להתחבר לשני המסכים בו זמנית. אם לא - תחבר את כבל ה HDMI למסך אחר כל פעם.
ממתג - כאשר יש יותר מכניסה אחת של HDMI (יכול להיות גם VGA, אבל זו לא הדוגמא כאן) אבל יציאה אחת. לדוגמא: ממתג בעל 4 כניסות ויציאה אחת. היציאה הולכת לכיוון המסך. יש לך (לדוגמא) בלו ריי, מחשב, פלייסטיישן 3 וכבלים, אתה מחובר לכניסת HDMI 1 במסך, בממתג עצמו אתה בוחר איזה מקור אתה רוצה לראות. אם למסך היו ארבע כניסות - היית מעביר ערוצים (HDMI1, HDMI 2, HDMI 3, HDMI 4) כדי לראות את המקור הרצוי.
רסיבר זה שילוב של ממתג עם שמע, הכולל גם יכולת העברת סאונד לרמקולים, אני בכוונה מפשט את זה. לרסיבר יש את אותה יכולת כמו לממתג, אלא שהוא יכול גם להתחבר לרמקולים ולהשמיע את הקול משם. הממתג שציינתי יעביר את התמונה והשמע למקור אחד בלבד - מסך הטלוויזיה. אלו ההבדלים בגדול. לחדר שינה הייתי מחבר ממתג נשלט IR (אינפרא אדום), או מגביל את עצמי לשני מכשירים מחוברים וגמרנו - כבלים ומחשב.
מקווה שהסברתי ברור.
אם אתה שלם עם הפיליפס - תתחדש ותהנה....
אני אישית סתם דוגמא ראיתי במחשב נייד של אחשלי שהוא מחבר מהנייד כבל HDMI היישר ל-TV וראו בשני המסכים :S
מה זה אומר? למה שאצלי זה לא יראה? ואני מוריד סרטים עם כתוביות מובנות, זו עדין בעיה?
לא הבנתי כלכך מה הקשר בין VGA לשאר הדברים...
נגיד למערכת קולנוע ביתית שלי יש רסיבר שאפשר לחבר אליו אייפון ובטח כל הרמקולים מתחברים אליו, מה הכוונה במחשב?
והמסך שאני הולך לקנות למחשב הוא מסך 24" של LG
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10904
סתם דוגמא את זה ^^ מה הבעיה פה? איך אני יודע מה כדי לי לקחת ומה לא? כאילו נגיד המסך TV שלי יש לו HDMI נכון? אותו הדבר צריך גם לכרטיס המסך נכון? אז למה ששני הדברים לא יעבדו יחד? שני המסכים הכוונה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

אני לא כלכך הבנתי אותך :S
אני אישית סתם דוגמא ראיתי במחשב נייד של אחשלי שהוא מחבר מהנייד כבל HDMI היישר ל-TV וראו בשני המסכים :S
מה זה אומר? למה שאצלי זה לא יראה? ואני מוריד סרטים עם כתוביות מובנות, זו עדין בעיה?
לגבי המערכת קולנוע ביתית שלך - לא הבנתי. האם יש לה כניסת HDMI או לא ?
המסך שאתה הולך לקנות בסדר גמור, LG בסדר במסכי מחשב.
אם יש לך יציאת HDMI אז יש לך גם סאונד, אם לא - אתה צריך להוציא סאונד בנפרד. למסך שאתה רוצה לרכוש יש כניסות HDMI. אצל אחיך ראו בשני המסכים כי זה מחשב נייד ואז ניתן לשכפל תמונה, כלומר - מה שרואים כאן יראו במסך השני. לרוב הרזולוציה בשכפול מסך יורדת, אי אפשר לראות HD או מעבר ל1366X768 (שזה HD), יש צורך לשדר תמונה רק למסך אחד.
אתה צריך לכתוב מה יש לך, אם יש לך רסיבר/מערכת קולנוע ביתית - איזה כניסות יש לה ?
ככה - VGA הוא מקור ווידאו, בדיוק כמו ש HDMI מקור ווידאו.לא הבנתי כלכך מה הקשר בין VGA לשאר הדברים...
נגיד למערכת קולנוע ביתית שלי יש רסיבר שאפשר לחבר אליו אייפון ובטח כל הרמקולים מתחברים אליו, מה הכוונה במחשב?
סתם דוגמא את זה ^^ מה הבעיה פה? איך אני יודע מה כדי לי לקחת ומה לא? כאילו נגיד המסך TV שלי יש לו HDMI נכון? אותו הדבר צריך גם לכרטיס המסך נכון? אז למה ששני הדברים לא יעבדו יחד? שני המסכים הכוונה...
אם יש לך יציאת HDMI אז יש לך גם סאונד, אם לא - אתה צריך להוציא סאונד בנפרד. למסך שאתה רוצה לרכוש יש כניסות HDMI. אצל אחיך ראו בשני המסכים כי זה מחשב נייד ואז ניתן לשכפל תמונה, כלומר - מה שרואים כאן יראו במסך השני. לרוב הרזולוציה בשכפול מסך יורדת, אי אפשר לראות HD או מעבר ל1366X768 (שזה HD), יש צורך לשדר תמונה רק למסך אחד.
אתה צריך לכתוב מה יש לך, אם יש לך רסיבר/מערכת קולנוע ביתית - איזה כניסות יש לה ?
Vocare Ad Regnum
עזוב רגע את הקולנוע ביתי!TANDBERG כתב:אני לא כלכך הבנתי אותך :S
ככה - VGA הוא מקור ווידאו, בדיוק כמו ש HDMI מקור ווידאו.לא הבנתי כלכך מה הקשר בין VGA לשאר הדברים...
סתם דוגמא את זה ^^ מה הבעיה פה? איך אני יודע מה כדי לי לקחת ומה לא? כאילו נגיד המסך TV שלי יש לו HDMI נכון? אותו הדבר צריך גם לכרטיס המסך נכון? אז למה ששני הדברים לא יעבדו יחד? שני המסכים הכוונה...
אתה צריך לכתוב מה יש לך, אם יש לך רסיבר/מערכת קולנוע ביתית - איזה כניסות יש לה ?...
הבנתי את מה שאמרת אבל אם יש לי במסך שאני רוצה לקנות ה-UA32EH5000 יש לי HDMI זאת אומרת שאני אוכל לחבר כבל HDMI מהמחשב למסך נכון? אז מה הבעיה פה?
רגע אחי וגם אם אני לא הולך להתשמש כלל ב-SMART TV אני עדיין יכול להיות רגיל ב-TV בגלל שהיא טובה ואיכותית?
אני רוצה לקנות את הפיליפס אבל אני לא אתשמש כלל בסמארט TV...זה שווה עדיין? אני מדבר על טלוויזיה לסלון של פיליפס 55".
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

HDMI ל HDMI - לא צריכה להיות בעיה. יעבוד.עזוב רגע את הקולנוע ביתי!
הבנתי את מה שאמרת אבל אם יש לי במסך שאני רוצה לקנות ה-UA32EH5000 יש לי HDMI זאת אומרת שאני אוכל לחבר כבל HDMI מהמחשב למסך נכון? אז מה הבעיה פה?...
Smart TV מדבר על פונקציות כגון גלישה באינטרנט, YouTube, אפליקציות וכדומה. לא תשתמש - לא נורא. איכות התמונה בפיליפס בסדר גמור והרבה מרוצים ממנה. דוחפים את ה Smart היום במסכים בסדרות הגבוהות בכל מקרה מכיוון שרוצים לקדם את הנושא. דעתי בנושא היא שזה מיותר ועדיף לחבר מחשב. מבחינת איכות תמונה אתה מסודר.
Vocare Ad Regnum
רגע אז זה לא משנה אם יש לי סמארט ב-TV ואני לא אשתמש בו?TANDBERG כתב:HDMI ל HDMI - לא צריכה להיות בעיה. יעבוד.עזוב רגע את הקולנוע ביתי!
הבנתי את מה שאמרת אבל אם יש לי במסך שאני רוצה לקנות ה-UA32EH5000 יש לי HDMI זאת אומרת שאני אוכל לחבר כבל HDMI מהמחשב למסך נכון? אז מה הבעיה פה?...
Smart TV מדבר על פונקציות כגון גלישה באינטרנט, YouTube, אפליקציות וכדומה. לא תשתמש - לא נורא. איכות התמונה בפיליפס בסדר גמור והרבה מרוצים ממנה. דוחפים את ה Smart היום במסכים בסדרות הגבוהות בכל מקרה מכיוון שרוצים לקדם את הנושא. דעתי בנושא היא שזה מיותר ועדיף לחבר מחשב. מבחינת איכות תמונה אתה מסודר....
אני פשוט רוצה לקנות TV שתיהיה לי כמו ה-PHILLIPS 55" 55PFL7606H ככה אתה יודע שיהיה בסלון באיכות קטלנית ויהיה ממש טוב! לא רוצה בכלל סמראט! זה משנה אם תיהיה לי TV כזאת ואני לא אשתמש בסמארט?
אני בעיקר מחפש איכות וחדות ב-TV גם HD אתה מבין? לא באמת הסמראט מעניין אותי...
וזה מה שהתכוונתי שיש לי כבל HDMI ואני מחבר אותו מהמחשב למסך לחדר שלי שהמסך TV הוא : UA32EH5000 והמסך מחשב של LG 24"...טוב?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

איציק יקירי - קרא שוב ותבין שאתה חוזר על אותה שאלה. אנסה לנסח זאת שוב:
יכולות Smart של מסך הן בגדר בונוס, הן לא מכסות על מסך בעל איכות תמונה נמוכה. כשאני ממליץ על מסך אני מתייחס ליכולות התמונה שלו והרבה פחות ליכולות ה Smart שלו. יכולות Smart ניתנות להוספה על ידי Android Stick או חיבור למחשב נייח/נייד, עבורי זו לא ה-סיבה לרכוש מסך.
אין לך יותר מדי מה להשקיע במסך 32 אינץ', אלא אם אתה יושב קרוב אליו (פחות מ2 מטרים) כי אתה לא תשים לב יותר מדי לאיכויות.
אתה במצב טוב - תתמקד בשני המסכים האלו ותראה האם אתה אוהב את התמונה בפועל.
יכולות Smart של מסך הן בגדר בונוס, הן לא מכסות על מסך בעל איכות תמונה נמוכה. כשאני ממליץ על מסך אני מתייחס ליכולות התמונה שלו והרבה פחות ליכולות ה Smart שלו. יכולות Smart ניתנות להוספה על ידי Android Stick או חיבור למחשב נייח/נייד, עבורי זו לא ה-סיבה לרכוש מסך.
אין לך יותר מדי מה להשקיע במסך 32 אינץ', אלא אם אתה יושב קרוב אליו (פחות מ2 מטרים) כי אתה לא תשים לב יותר מדי לאיכויות.
אתה במצב טוב - תתמקד בשני המסכים האלו ותראה האם אתה אוהב את התמונה בפועל.
Vocare Ad Regnum
אתה מתבתבל יש לי פה שתי שאלות שונות!TANDBERG כתב:איציק יקירי - קרא שוב ותבין שאתה חוזר על אותה שאלה. אנסה לנסח זאת שוב:
אתה במצב טוב - תתמקד בשני המסכים האלו ותראה האם אתה אוהב את התמונה בפועל....
1.אני פשוט רוצה לקנות TV ה-PHILLIPS 55" 55PFL7606H ככה אתה יודע שיהיה בסלון באיכות קטלנית ויהיה ממש טוב! אני לא מחפש את הסמארט טיוי וגם אם יש את זה בפיליפס מה הסיכוי לבטל את זה? שאני בכלל לא אשתמש בזה? כי אין לי צורך בזה..הבנת?
2.בקשר למסך 32" שלי
וזה מה שהתכוונתי שיש לי כבל HDMI ואני מחבר אותו מהמחשב למסך לחדר שלי שהמסך TV הוא : UA32EH5000 והמסך מחשב של LG 24"...ככה אתה מתכוון פשוט כבל אחד מהמחשב למסך הטלוויזיה (עזוב בצד את מסך המחשב).
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

איציק, זה מסך טוב מאוד. הסמארט מגיע מובנה, אין מה לבטל או איך לבטל אותו. יותר ויותר מסכים מגיעים עם היכולות האלו. תשתמש במסך כמסך ושלום על ישראל.
כבל אחד מחובר למחשב - פעם אתה מחבר אותו למסך מחשב ופעם למסך 32 אינץ'. לזה התכוונתי. אם הם מספיק קרובים אתה יכול לקנות מפצל ואז המחשב ישדר לשניהם את אותה התמונה כל הזמן בלי שתתחיל לנתק ממסך למסך. מפצל זה כניס אחת של HDMI (במקרה שלך) ושתי יציאות של HDMI, תקנה אחד איכותי ולא אחד זול ואיכות התמונה תישאר אותו הדבר.
כבל אחד מחובר למחשב - פעם אתה מחבר אותו למסך מחשב ופעם למסך 32 אינץ'. לזה התכוונתי. אם הם מספיק קרובים אתה יכול לקנות מפצל ואז המחשב ישדר לשניהם את אותה התמונה כל הזמן בלי שתתחיל לנתק ממסך למסך. מפצל זה כניס אחת של HDMI (במקרה שלך) ושתי יציאות של HDMI, תקנה אחד איכותי ולא אחד זול ואיכות התמונה תישאר אותו הדבר.
Vocare Ad Regnum
לגבי המסך הבנתי..אבל לגבי הכבל HDMI אין לו שתי כניסות HDMI משני הצדדים?TANDBERG כתב:איציק, זה מסך טוב מאוד. הסמארט מגיע מובנה, אין מה לבטל או איך לבטל אותו. יותר ויותר מסכים מגיעים עם היכולות האלו. תשתמש במסך כמסך ושלום על ישראל.
כבל אחד מחובר למחשב - פעם אתה מחבר אותו למסך מחשב ופעם למסך 32 אינץ'. לזה התכוונתי. אם הם מספיק קרובים אתה יכול לקנות מפצל ואז המחשב ישדר לשניהם את אותה התמונה כל הזמן בלי שתתחיל לנתק ממסך למסך. מפצל זה כניס אחת של HDMI (במקרה שלך) ושתי יציאות של HDMI, תקנה אחד איכותי ולא אחד זול ואיכות התמונה תישאר אותו הדבר....
אוקיי ותגיד משהו אחרון הטלווזיזה שאני רוצה לחדר שהיא 32״ של סמסונג שעולה 1.8K היא שווה את הכסף ? ה-UA32EH5000 יש לה ביקורות טובות! מה אתה אומר ? ולבלום תוכל לתת לי אולי משהו יותר זול מ-6K עד איזה חמש וחצי אלף חמש שמונה מאות שהוא 55״ לא משנה של איזה חברה העיקר שיהיה פול אייץ די וכמובן 1920X1080 וכל הכניסות והיציאות והתדר והכל שיהיה איכותי וטוב...בבקשה! הפיליפיני קצת יקר ליTANDBERG כתב:כבל HDMI מגיע כזכור זכר לרוב. חיבור יחיד לכל צד....
אוקיי ותגיד משהו אחרון הטלווזיזה שאני רוצה לחדר שהיא 32״ של סמסונג שעולה 1.8K היא שווה את הכסף ? ה-UA32EH5000 יש לה ביקורות טובות! מה אתה אומר ? ולבלום תוכל לתת לי אולי משהו יותר זול מ-6K עד איזה חמש וחצי אלף חמש שמונה מאות שהוא 55״ לא משנה של איזה חברה העיקר שיהיה פול אייץ די וכמובן 1920X1080 וכל הכניסות והיציאות והתדר והכל שיהיה איכותי וטוב...בבקשה! הפיליפיני קצת יקר ליTANDBERG כתב:כבל HDMI מגיע כזכור זכר לרוב. חיבור יחיד לכל צד....
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

כבר כתבתי לך כמה פעמים - הסמסונג טובה מאוד. לך על זה.
אתה יכול להשיג סמסונג 55 דקה (ES6XXX) בסביבות ה 6, לא פחות. או שתלך על פלזמה 50 אינץק ואז התקציב מתאים. בשני המקרים זה יהיה מסך טוב.
אל תתפשר על מסך 55 מתוצרת כל חברה (מדבקות וחבריו) כי אתה תראה כל דבר שנראה לא טוב. מריחות, עיוותי צבע וכדומה.
אם אתה באזור המרכז - לך ל Future AV או לארמגדון (הכתובות שלהם באתר), באיזור יבנה יש את סטריאו עיני, יש את סטריאו סטאר בפתח תקווה ויש עוד מספיק חנויות איכותיות. גש אליהם עם התקציב ושאל אותם. לגבי מסך 32 - קנה, לגבי ה 55 - שאל אותם ותבקש לראות את המסך בעיניים. תדגיש שSmart לא חשוב לך.
אתה יכול להשיג סמסונג 55 דקה (ES6XXX) בסביבות ה 6, לא פחות. או שתלך על פלזמה 50 אינץק ואז התקציב מתאים. בשני המקרים זה יהיה מסך טוב.
אל תתפשר על מסך 55 מתוצרת כל חברה (מדבקות וחבריו) כי אתה תראה כל דבר שנראה לא טוב. מריחות, עיוותי צבע וכדומה.
אם אתה באזור המרכז - לך ל Future AV או לארמגדון (הכתובות שלהם באתר), באיזור יבנה יש את סטריאו עיני, יש את סטריאו סטאר בפתח תקווה ויש עוד מספיק חנויות איכותיות. גש אליהם עם התקציב ושאל אותם. לגבי מסך 32 - קנה, לגבי ה 55 - שאל אותם ותבקש לראות את המסך בעיניים. תדגיש שSmart לא חשוב לך.
Vocare Ad Regnum
רגע.. יש לי חנות פרטית שאני קונה ממנה בתל אביב...רציתי לשאול אותך לגבי ה-32 אינץ׳ אני אקנה את של הסמסונג UA32EH5000 זה סגור נקנה לחדר..עכשיו מה לגבי הסלון? ללכת רק לחנות ושם לבדוק מה הכי טוב? כי מכל החקירות כבר על טלויזיות נראה לי נהייתי מומחה! אז בשביל ה-55 אני הולך מחר לחנות לשאול אותם לגבי זה ולהגיד להם שאני אקח את ה-32 של סמסונג! יש לך משהו להציע לי על ה-55 שממש טוב והכל כמו הפיליפס אתה יודע שארפ אייס נס..למה הציונות מדבקות וחברות אחרות?TANDBERG כתב:כבר כתבתי לך כמה פעמים - הסמסונג טובה מאוד. לך על זה.
אם אתה באזור המרכז - לך ל Future AV או לארמגדון (הכתובות שלהם באתר), באיזור יבנה יש את סטריאו עיני, יש את סטריאו סטאר בפתח תקווה ויש עוד מספיק חנויות איכותיות. גש אליהם עם התקציב ושאל אותם. לגבי מסך 32 - קנה, לגבי ה 55 - שאל אותם ותבקש לראות את המסך בעיניים. תדגיש שSmart לא חשוב לך....