טס לתאילנד - המלצות

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
compman112 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2593
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

אהלן !!
סוף חודש יולי אני טס לתאילנד.
דבר ראשון אם יש לכם המלצות ככה מניסיונכם האישי על מקומות,חופים, אטרקציות שכדאי לבקר אשמח.
דבר שני, האם יש שם מוצר שזול משמעותית וכדאי לקנות שם? לכיוון HTPC או מהמכשירים החדשים בתצורת XBMC או רספרי, PS3?

תודה ושבוע טוב[/b]

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #2 

תן יותר פרטים
בן כמה, באיזה הרכב, לכמה זמן?

compman112 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

בן 24, עם הבת זוג לחודש.
עכשיו משתחרר משירות קרבי בקבע.

אהיה בצפון 6 ימים
באיים 20 ימים
ובבנקוק 4 ימים.

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #4 

בבנגקוק יש את השוק בסופ"ש (CHATUCHAK MARKET). שוק מאוד גדול, אבל אחלה הזדמנות לקנות בגדים וכל מיני שטויות די בזול. השוק הפך להיות מודרני, ואפשר להוריד אפליקציה לאייפון שתעזור לך להתמצא בו :) ויש כמובן את כל האטרקציות הסטנדרטיות (הארמון, מקדשים וכו)

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

בעיקרון החלוקה נראית טובה, בצפון יש הרבה אטרקציות וטיול ג'יפים מומלץ
בקשר לאיים יש תמיד אי הסכמה בין האנשים. אני למשל פחות אהבתי את פוקט אבל מאוד את קופיפי. ואם אתם באיזור הזה ריילי ביץ' מאוד מומלץ לזוג יש שם בתי עץ להשכרה לא זולים אבל מאוד רומנטים
בצד השני של האיים אני מאוד אהבתי את קופנגן, הרבה יותר מקוסמוי אפילו שהייתי עם אשתי והילדים וזה אי שנחשב צעיר יחסית בגלל המסיבות. קוסמוי הוא יותר "עירוני", יותר מסיבות של ישראלים ויותר דברים לקנות.

תחפש באינטרנט טיסות פנימיות בזול, לפעמים יש מחירים כל כך זולים שלא שווה להתאמץ ולנסוע יבשתי. דרך אגב, הטיסה מהצפון לקוסמוי דיי מלאה ויקרה אז אם יש לך תאריך תנסה לסגור עכשיו. אין שם דילים של הדקה ה-90, ככל שאתה מתקרב לתאריך המחיר של הטיסה יעלה.

בכל מקרה, בכל איזור יש סוכנות נסיעות של ישראלים שלי הם עזרו מאוד.

compman112 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

טיסות פנים סגרתי, את הטיסת פנים בין פוקט לקופנגן אחכה, כי יכול להיות שלא אהנה שם ויהיה גשום וארצה לחתוך מוקדם.
צפון אני עושה את הג'יפים וגפ פאי
ריילי אני רוצה להגיע למרות שנאמר שיהיה מלא מונסונים

בנוגע לקניות מוצרי אלקטרוניקה, מומלץ? לרוב הכל זיופים שם. מה מומלץ?
בגדים?

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

מומלץ אם אתה באמת צריך משהו, אתה יודע כמה זה עולה ובמקומות מסויימים אם יש לך את היכולת להבחין בין מזוייף או לא.

בבנגקוק יש הכל מהכל, יש קניונים ושווקים שהכל שם מזוייף וזה אחלה (קניתי למשל שם אחלה בגדים כולל מותגים באיכות שלא נופלת מהמקור), יש קניונים של מותגים ששם שום דבר לא מזוייף ויש קניונים של מותגי יוקרה במחירים מטורפים.

צריך לדעת והשאלה אם אתה באמת צריך משהו. קח בחשבון שאם אתה בא בטיסה ישירה מבנגקוק לארץ יש סיכוי לא קטן שהמכס יעצור אותך לתשאול

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”