שאלה על רזוולצית סרט
אני לא יודע לאן זה בדיוק אמור להשתייך אז רשמתי את זה פה(אם צריך תעבירו)
שלום יש ברשותי סרט מי שקצת רוצה מידע זה Waist.Deep.DVDRip.XviD הרזוולציה שלו זה 627 כפול 288 אני מפעיל את זה ב bsplayer איך אני אמור לדעת אם הסרט הזה עם\בלי שוליים שחורים או שזה מסך רחב 4:3 ,רציתי קצת מידע על זה כך שבפעמים הבאות אני ידע לקבוע לבד תודה וחג שמח
שלום יש ברשותי סרט מי שקצת רוצה מידע זה Waist.Deep.DVDRip.XviD הרזוולציה שלו זה 627 כפול 288 אני מפעיל את זה ב bsplayer איך אני אמור לדעת אם הסרט הזה עם\בלי שוליים שחורים או שזה מסך רחב 4:3 ,רציתי קצת מידע על זה כך שבפעמים הבאות אני ידע לקבוע לבד תודה וחג שמח
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
הגרסה שיש לך היא ללא black bars.
אתה יכול לבדוק את זה בעצמך על ידי זה שתפעיל את הסרט עד אחד הנגנים שלך לא במצב full screen
בדרך כלל הסרטים שאתה מוריד הכוללים כבר תרגום צרוב, מכילים black bars, שם מופיע לרוב התרגום.
תחלק את ה Y ב X וזה ה aspect ratio של הסרט.
במקרה שלך:
627\288= 2.17
אתה יכול לבדוק את זה בעצמך על ידי זה שתפעיל את הסרט עד אחד הנגנים שלך לא במצב full screen
בדרך כלל הסרטים שאתה מוריד הכוללים כבר תרגום צרוב, מכילים black bars, שם מופיע לרוב התרגום.
תחלק את ה Y ב X וזה ה aspect ratio של הסרט.
במקרה שלך:
627\288= 2.17
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
kobi_af,
NirCohen,
עכשיו בדקתי שוב עם Windows Media Player ועם Media Player Classic:
כאשר נמצאים לא במצב full screen, הנגן לא מוסיף שום שוליים, אין גם שום הגיון בזה.
אגב, אתם יכולים לצלם את תמונת המסך של הנגן כאשר הוא מראה לכם שוליים?
נראה לי שיש לנו כאן חוסר התאמה בהגדרות.
NirCohen,
עכשיו בדקתי שוב עם Windows Media Player ועם Media Player Classic:
כאשר נמצאים לא במצב full screen, הנגן לא מוסיף שום שוליים, אין גם שום הגיון בזה.
אגב, אתם יכולים לצלם את תמונת המסך של הנגן כאשר הוא מראה לכם שוליים?
נראה לי שיש לנו כאן חוסר התאמה בהגדרות.