אז אחרי שהיתבעסתי הלילה והלכתי לישון מושפל ב4 אחרי שניסיתי להעלות את המשחק האחרון בגמר דרך הסטרימר ולא הצלחתי....אני מבקש אם אפשר מדריך איך אפשר לצפות בטלוזיה בכללי דרך הסטרימר. ובישראל בפרט...
הרי הוא מחובר לאינטרנט..
ועוד שאלה.. מזה הJBUX או משו כזה שכולם אומרים שיש אותו בA200
תודה רבה
נערך לאחרונה על ידי joniar ב 23/06/2013 12:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
joniar כתב:אז אחרי שהיתבעסתי הלילה והלכתי לישון מושפל ב4 אחרי שניסיתי להעלות את המשחק האחרון בגמר דרך הסטרימר ולא הצלחתי....אני מבקש אם אפשר מדריך איך אפשר לצפות בטלוזיה בכללי דרך הסטרימר. ובישראל בפרט...
הרי הוא מחובר לאינטרנט..
ועוד שאלה.. מזה הJBUX או משו כזה שכולם אומרים שיש אותו בA200
תודה רבה
...
לגבי הטלויזיה מציע לך לא לפתח צפיות במיוחד לא עבור דור הסטרימרים הקודם כמו ה 200.
לגבי שאלתך השניה מדובר על תוכנה שסורקת את תקיות הסרטים שלך ומציגה לכל סרט פוסטר עם תקציר.נוח מאוד לשימוש.
יש פנימי שמאוד מסורבל ויש גם חיצוני שהוא ידידותי יותר וגם תומך בתקצירים בעברית.
טוב... אז לדעתי פחות חשוב הJUBOX. ממש חשוב לי היכולת לראות ספורט וטלויזיה דרך זה..
האם יש דרך לכתוב לו להיכנס לאיזה אתר מסוים? שאני יודע שבאתר הזה יש שידורי ספורט?
טוב.תודה רבה הבנתי.
האם האתר שהבאתי לעיל http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=13652
לא מדבר על הבעיה הזאת?
אם לא אז..אנסה למכור את זה ולקנות משהו שכן תומך
אפשר המלצה למשהו שכן תומך? דוגמת הלינק שהבאתי למעלה? של הקסטרימר?
הוא מספיק טוב להזרמת BR דרך האינטרנט?
joniar כתב:טוב.תודה רבה הבנתי.
האם האתר שהבאתי לעיל http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=13652
לא מדבר על הבעיה הזאת?
אם לא אז..אנסה למכור את זה ולקנות משהו שכן תומך
אפשר המלצה למשהו שכן תומך? דוגמת הלינק שהבאתי למעלה? של הקסטרימר?
הוא מספיק טוב להזרמת BR דרך האינטרנט?
...
הקישור פגום..
ואם אתה מחפש סטרימר שכן יכול אז תפתח כבר אשכול חדש כי רוב האנשים לא ירדו עד לתגובה האחרונה לראות מה שאלתה. גם הכותרת תיהיה קשורה לזה אז מי שיבין יכנס לזה.
joniar כתב:אתה אומר שממה שאתה מבין יש סיכוי טוב לפיתרון? כי אם כן אדחה את עיניין המכירה שלו. ואשב עלזה עוד שבוע אחרי תקופה המבחנים
תודה
...
אני לא יודע אם יש סיכוי טוב או לא - תקרא שם ותחליט בעצמך אם זה שווה את הזמן לנסות. אני מציע לך לשתף את האנשים שם במה אתה רוצה להיות מסוגל לעשות - כמה שתהיה יותר ספציפי ככה יוכלו לתת לך תשובה טובה יותר.
מה שכן, אם אתה הולך לנסות את זה, בבקשה תשתף אותנו בתוצאות.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
לפי השרשור שנתת - הפופקורן מסוגל להריץ מקורות מסוג MMS/RTSP יש סיכוי גם ל-HTTP/M3U
תעקוב אחרי ההוראות בעמוד הראשי ותראה איך העסק עובד לך - אם תרצה מקורות ב-RTSP/MMS יש שלל מקורות בחבילה שלי לניסוי.
RTMP למיטב זכרוני גם ניתן לניגון אבל זה בא במחרוזת וזה מסתבך... לא ניסיתי על הסטרימר הזה לראות איך העסק עובד.. מה שכן יש מידע בשפע בגוגל.. השאלה היא אם זה שווה את זמנך.
יש לזכור שמדובר בסופו של יום בסטרימר ולא בממיר IPTV ייעודי - שווה להציץ בפורום OTV כאן באתר, העליתי שרשור על ממיר IPTV ייעודי מחו"ל המריץ מקורות הזרמה, סטרימר, דפדפן מובנה ועוד... לא יצא לי להניח את ידיי עליו...