Jbl l112 בשוק הפשפשים
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
מדובר בחנות ברחוב עולי ציון 11? אם כן, בעל החנות יקרן בד"כ עבור סחורה ששוה הרבה פחות.
הבעייה בדרייברים? תיבה?
בכל אופן, הטקטיקה שלי היא תמיד "לאיים" בויתור על הקנייה ולאחר מכן, כאשר המוכר מפחד לאבד לקוח פוטנציאלי, לפתוח במיקוח ארוך.
הבעייה בדרייברים? תיבה?
בכל אופן, הטקטיקה שלי היא תמיד "לאיים" בויתור על הקנייה ולאחר מכן, כאשר המוכר מפחד לאבד לקוח פוטנציאלי, לפתוח במיקוח ארוך.
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
עמרי, נו באמת..
מה תרצה, שנגיד לך "תתרחק!" "לא לגעת"
יאאלה, קנה (לא לאחר שאתה מציע 350, כי יש "המון השקעה") וזהו..
מכרת כבר את ה 901? אני רק דואג ל WF כמובן...
/:
מה תרצה, שנגיד לך "תתרחק!" "לא לגעת"
יאאלה, קנה (לא לאחר שאתה מציע 350, כי יש "המון השקעה") וזהו..
מכרת כבר את ה 901? אני רק דואג ל WF כמובן...
/:
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 542
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
תגיד אתה אמיתי?! ויתרת על 112 ב500 שקל?!?! זה אחד הרמקולים הכי טובים של JBL מהתקופה והם ממש לא סאונד דומה למה שיש לך - הם עשר ליגות מעל הHPM שלך. רוץ לקנות אותם, זה טירוף לעשות כל דבר אחר.
אם לא היית בבולגריה עד ה10 הייתי הולך וקונה אותם בעצמי...
אם לא היית בבולגריה עד ה10 הייתי הולך וקונה אותם בעצמי...
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

מדפיים? למה שמישהו ירצה מדפיים? בחיים לא הבנתי את הקטע הזה... רמקולים זה תחום אחד שבוא גודל החלט קובע. אשמח לשמוע מה גרם לך להחליט שמדפיים זה מה שאתה צריך...?
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
ואת אלה אתה מבקש להחליף ב HPM שלך? תכין מקל,אני מגיע ל...Omri617 כתב:
אלה
יש אותם לחבר , נפלה לי הלסת כששמעתי אותם.....
דרך אגב, ה L112 נמכרו תמורת...1200 ש''ח,המוכר ממתין ללקוח שאמור לאסוף אותם.
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

עמרי תגיד, איזה הגברה הניעה את הרמקולים האלה? מה היה המקור? מערכת היא לא רק הרמקולים, היא סכום כל חלקיה. אני מסכים שאלו רמקולים מעולים אבל הם קטנים מאוד ובסלון גדול הם יילכו לאיבוד לדעתי.
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
Tankpopper כתב:מדפיים? למה שמישהו ירצה מדפיים? בחיים לא הבנתי את הקטע הזה... רמקולים זה תחום אחד שבוא גודל החלט קובע. אשמח לשמוע מה גרם לך להחליט שמדפיים זה מה שאתה צריך...?...
לא מסכים לגמרי...
יש לי זוג EPI ישנים 2way עם וופר שמונה אינץ שנשמעים פנטסטי!!
זה נכון שהם לא יגיעו לרמה של טאנוי 12 אבל ההבדל במחיר הוא עצום...
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
לא הגזמת? ''לוקחים בהליכה כל בוז ו ג'י בי אל ''yosis3 כתב:הסונוסים האלה,אלקטה אמטור,הם נהדרים,ולוקחים בהליכה כל בוס שתשים מולם,או JBL.חשוב שיחוברו למגבר זרם גבוה.הם צריכים דחיפה חזקה.כמה רוצים בשבילם?....
ממש ידען גדול...
גודל קובע ברמקולים? אתה אומר בציניות אני מקווהTankpopper כתב:מדפיים? למה שמישהו ירצה מדפיים? בחיים לא הבנתי את הקטע הזה... רמקולים זה תחום אחד שבוא גודל החלט קובע. אשמח לשמוע מה גרם לך להחליט שמדפיים זה מה שאתה צריך...?...
אצל החבר הם בסלון פתוח , מחוברים לכוח של רוטל 1080 , פלייסטיישן כמקור , דאק rdac של ארקאם.
לא משהו לא מהעולם הזה ולא שמות מפוצצים
וזה נשמע מדהים .
בעבר היו לו b&w 685 החזיק אותם חצי שנה והשתדרג הלאה לסונוס. השיפור היה לא נתפס
עומרי תראה , זה עובדה שמדפיים לא יכולים לעשות באס כמו שצריך .
אני מדבר על המדפיים הקטנים הסטנדרטיים עם וופר 6.5\8 אינץ ,
מדפים גדולים עם וופר של 10 12 אינץ בוודאי לא בכלל הזה .
אם בא לך להתנסות בבקשה , גם לי פעם התחשק לנסות מדפיים . רק קח בחשבון שיהיה לך חוסר בבאס .
אני הייתי ממליץ על אומגה אודיו L-7
http://www.omega-audio.co.il/product/66 ... 25181.aspx
ולא לנסות מוצר יקר שיעלה לך הרבה כסף .
אני מדבר על המדפיים הקטנים הסטנדרטיים עם וופר 6.5\8 אינץ ,
מדפים גדולים עם וופר של 10 12 אינץ בוודאי לא בכלל הזה .
אם בא לך להתנסות בבקשה , גם לי פעם התחשק לנסות מדפיים . רק קח בחשבון שיהיה לך חוסר בבאס .
אני הייתי ממליץ על אומגה אודיו L-7
http://www.omega-audio.co.il/product/66 ... 25181.aspx
ולא לנסות מוצר יקר שיעלה לך הרבה כסף .
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

עמרי, לדעתי אתה עושה טעות חמורה, ולא כי הרמקולים שאותם אתה רוצה הם לא טובים, להפך - הם מעולים, אלה בגלל שככה לא בונים חומה. לשיטתי, כשבונים מערכת צריך קונספט, צריך להבין איך לחבר רכיבים נכון וצריך להחליט מה רוצים בעצם.. לקנות רכיב אחד ספציפי רק בגלל שבמערכת כלשהיא הוא נשמע טוב זה ממש לא גישה נכונה לבניית מערכת. הסכום שאותם הרמקולים עולים פותח בפניך עולם שלם של רכיבים אפשריים שיוכלו לתת לך שיפור אדיר בעזרת בדיקה נכונה מול הרכיבים הקיימים שלך.
לא קונים רכיב אחד ככה. רוצה לשדרג? מעולה. תחליט על תקציב ותחליט מה אתה רוצה להשיג בשדרוג. אחרי זה תתייעץ פה או עם כל אדם \ קבוצה אחרת שאתה סומך אליה ותראה מה המהלך הנכון ביותר.
וברמה אחרת. לדעתי אתה צריך קודם כל להחליט מה אתה רוצה מהמערכת שלך ומה חסר לך, וממה שקראתי ממך עד היום - אתה צריך רמקולים אחרים, וגדולים. רמקולים קטנים זה נחמד אבל לרוב הם לא נותנים מענה מוצלח בטווח התדרים כולו אלה נותנים MID מוצלח על חשבון הבאס (ולהוסיף סאב זה ממש לא אופציה במערכת סטריאו).
נ.ב
אני ממש לא הייתי ציני, גודל חד משמעית קובע ברמקולים.
לא קונים רכיב אחד ככה. רוצה לשדרג? מעולה. תחליט על תקציב ותחליט מה אתה רוצה להשיג בשדרוג. אחרי זה תתייעץ פה או עם כל אדם \ קבוצה אחרת שאתה סומך אליה ותראה מה המהלך הנכון ביותר.
וברמה אחרת. לדעתי אתה צריך קודם כל להחליט מה אתה רוצה מהמערכת שלך ומה חסר לך, וממה שקראתי ממך עד היום - אתה צריך רמקולים אחרים, וגדולים. רמקולים קטנים זה נחמד אבל לרוב הם לא נותנים מענה מוצלח בטווח התדרים כולו אלה נותנים MID מוצלח על חשבון הבאס (ולהוסיף סאב זה ממש לא אופציה במערכת סטריאו).
נ.ב
אני ממש לא הייתי ציני, גודל חד משמעית קובע ברמקולים.