עזרה בבחירת רמקולים לקולנוע בייתי
שלום,
אני מקים קולנוע בייתי ורציתי להתייעץ אתכם בבחירת סט הרמקולים.
אהבתי את הסט הבא כרמקולים לסרטים, למוזיקה פחות למרות שגם במוזיקה הם לא רעים.
קליפש RF 82 - קדמיים
קליפש RC62 - סנטר
קליפש RS52 - אחוריים
קליפש SW110 - סאבוופר
את הסט הבא אהבתי יותר למוזיקה ופחות לסרטים :
קוודרל M40 - קדמיים
קוודרל M10 - סנטר
ELAC 52.2 - אחוריים
פוקל 8 אינץ' - סאבוופר
אמרו לי שהקליפשים מרשימים מאוד בגודל שלהם ובאגרסיביות שלהם אבל אחרי שמיעה של שעה הם יעשו לי כאב ראש והם לא מגיעים לרמה של הקוודרל ואפילו רחוקים ממנו.
- ברור לי שרמקולים הם טעם אישי, בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ואת המלצתכם אם יש לכם.
תודה.
קליפש RF 82 - קדמיים
קליפש RC62 - סנטר
קליפש RS52 - אחוריים
קליפש SW110 - סאבוופר
קוודרל M40 - קדמיים
קוודרל M10 - סנטר
ELAC 52.2 - אחוריים
פוקל 8 אינץ' - סאבוופר
אמרו לי שהקליפשים מרשימים מאוד בגודל שלהם ובאגרסיביות שלהם אבל אחרי שמיעה של שעה הם יעשו לי כאב ראש והם לא מגיעים לרמה של הקוודרל ואפילו רחוקים ממנו.
- ברור לי שרמקולים הם טעם אישי, בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ואת המלצתכם אם יש לכם.
תודה.
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
איזה הוא חכם?mickyor01 כתב:שלום,
קליפש RF 82 - קדמיים
קליפש RC62 - סנטר
קליפש RS52 - אחוריים
קליפש SW110 - סאבוופר
קוודרל M40 - קדמיים
קוודרל M10 - סנטר
ELAC 52.2 - אחוריים
פוקל 8 אינץ' - סאבוופר
תודה....
הרואה את הנולד!
אני מציע לך לא לקפוץ ולשים לב להרבה דברים משתנים כי הרמקולים אינם החלק היחידי בסיפור
יש לקחת בחשבון את ההגברה שהודגמה ואת גודל חלל האזנה וצורת הישיבה והסידור של החדר
כל עוד לא בודדת את הגורמים הללו {שמאוד משמעותיים לחוויה שחווית} למעשה אין לך יכולת לדעת ימ טוב ומי לא והאם בכלל זה ראוי לך
לגבי עייפות מסאונד
לכל חברה יש פילסופית סאונד שמשתנה בכל סדרה שמתשנה בכל חלל ובכל חיבור למגבר וכבלים ומקור שונים...
לכן ייתכן שתשמע צליל מסויים שתאהב אותו אך בזמן התאהבותך שמעת בשילוב מסויים שלבסוף יהיה שונה מהשילוב שיהיה אצלך ולכן זה ישמע שונה
לכן בכדי לא להגיע למצב שתוציא כל כך הרבה כסף שילך לאיבוד, רצוי לעשות רכישה כוללת {כל הרמולים, הגברה, כבלים ולשים לב שלא תהיה אקוסטיקה מוגזמת ושגודל החלל יהיה תואם לזה המיועד}
- pups
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
תנסה ליצור קשר עם אנשים שיש להם קוודרל בבית
כמו למשל
http://www.dtown.co.il/forum/29575-%D7% ... um-m4.html
כמו למשל
http://www.dtown.co.il/forum/29575-%D7% ... um-m4.html
Cloudy with a Chance of
אני אומר לך את זה חד וחלק : במיקרה של QUADRAL מדובר בכמה רמות מעל הקליפש המדובר !!
QUADRAL לא מוקרים בארץ אך מאוד פופולריים בשוק הארופאי .
לכל הסוחרים יש קליפש שהוא בחו"ל רמקול של רשתות שיווק ולכן כולם מכוונים אותך למה שיש להם למכור . ( כמובן שלקליפש יש סידרה יוקרתית אך אותה לא תמצה בארץ ומדובר בתמחור שונה לגמרי )
הקוודרל הוא רמקול עם תמורה לשקל ברמה שלא קיימת ברף מחיר זה .
הרמקול הזה יעשה מה שתבקש : ילעס רוק ויבלע בקלות תיזמורות וגאז .
לרמקול יש איחויות אודיופליות ויהיה מסוגל לשקף כל שידרוג שתבצע במערכת שתבנה סביב .
לי היו בעבר 2 רמקולים של קוודרל מדגם שניקרה שוגון מדורות שונים עלה לי המון כסף למצוא משהו שישמע יותר טוב .
עם תחפוץ אני יכול להפגיש אותך עם חבר שרכש לא מזמן M50 לאחר שביצע סיבוב שמיעה נירחב ובסוף הפגשתי אותו עם הקוודרל .
אני יכול לומר לך שעברו בביתי די הרבה רמקולים ברף מחיר הזה וממה שיש ברף מחיר המדובר אין שום תחרות נראת לעיין לקוודרל .
אני מציע לך לא להקשיב לסוחרים רק לאוזניים . יכול להיות שההבדל ששמעתה בסרטים נובע מהבדלים בסאב ובכיול הרסיבר .
מנסיון שלי : רמקולים בודקים במוזיקה במצב פלאט או פיור דירקט ללא פילטרים שונים ומה שמנגן יותר טוב מוזיקה לא יאכזב בקולנוע . בנוסף שים לב לחלק התחתון - הבס בקולנוע הוא מנוגן ברובו מהסב ! שלא יבלבלו אותך .
עם תרצה עזרה עם זה בשימחה !
הכותב הנ"ל דיסלקט
QUADRAL לא מוקרים בארץ אך מאוד פופולריים בשוק הארופאי .
לכל הסוחרים יש קליפש שהוא בחו"ל רמקול של רשתות שיווק ולכן כולם מכוונים אותך למה שיש להם למכור . ( כמובן שלקליפש יש סידרה יוקרתית אך אותה לא תמצה בארץ ומדובר בתמחור שונה לגמרי )
הקוודרל הוא רמקול עם תמורה לשקל ברמה שלא קיימת ברף מחיר זה .
הרמקול הזה יעשה מה שתבקש : ילעס רוק ויבלע בקלות תיזמורות וגאז .
לרמקול יש איחויות אודיופליות ויהיה מסוגל לשקף כל שידרוג שתבצע במערכת שתבנה סביב .
לי היו בעבר 2 רמקולים של קוודרל מדגם שניקרה שוגון מדורות שונים עלה לי המון כסף למצוא משהו שישמע יותר טוב .
עם תחפוץ אני יכול להפגיש אותך עם חבר שרכש לא מזמן M50 לאחר שביצע סיבוב שמיעה נירחב ובסוף הפגשתי אותו עם הקוודרל .
אני יכול לומר לך שעברו בביתי די הרבה רמקולים ברף מחיר הזה וממה שיש ברף מחיר המדובר אין שום תחרות נראת לעיין לקוודרל .
אני מציע לך לא להקשיב לסוחרים רק לאוזניים . יכול להיות שההבדל ששמעתה בסרטים נובע מהבדלים בסאב ובכיול הרסיבר .
מנסיון שלי : רמקולים בודקים במוזיקה במצב פלאט או פיור דירקט ללא פילטרים שונים ומה שמנגן יותר טוב מוזיקה לא יאכזב בקולנוע . בנוסף שים לב לחלק התחתון - הבס בקולנוע הוא מנוגן ברובו מהסב ! שלא יבלבלו אותך .
עם תרצה עזרה עם זה בשימחה !
הכותב הנ"ל דיסלקט