כרטיס המסך לא מפצל תצוגות
שלום רב.
מקווה שהגעתי למקום הנכון.
אז ככה, יש לי כרטיס מסך של חברת (NVIDIA (GT9800 , ולכרטיס זה יש יציאות VGA HDMI ו -DVI , כאשר את הטלוויזיה אני מחבר את ה HDMI ולמסך המחשב את ה DVI.
עד היום, הכל עבד כמו שצריך, כאשר נתתי הוראה למחשב ( windows 7 32bit) דרך חלון "רזולוצית המסך" לפצל או לשכפל מסכים - הכל עבד כשורה.
עד היום...
היום כשנתתי הוראה למחשב לפצל - אין לי תצוגה בטלוויזיה, ואין לי קצה חוט להבין למה.
נתונים ודברים שכבר עשיתי:
1. כבל ה HDMI תקין! בחיבור הכבל לממיר של הוט הוא שידר מושלם.
2. פורט הטלווזיה תקין! באותו חיבור לממיר ההוט - עבד כשורה.
3. הדייבר במחשב הוסר והותקן שנית בגירסתו התואמת והאחרונה למערכת ההפעלה שברשותי ( כמובן עם ריסטרט הסרה והתקנה)
4. מה שהכי הזוי, זה שהמחשב מזהה את המסך כרגיל ( רושם בחלון ה"רזולוצית מסך" - תצוגה 2 - SONY TV ), וכאשר אני מנתק את כבל ה HDMI הוא נעלם מאותו חלון, ובחיבור שנית הוא חוזר.
אך עדיין - אין תצוגה בטלוויזיה...
אני אובד עצות.
מה עוד ניתן לעשות???
תודה רבה מראש
אבישי
מקווה שהגעתי למקום הנכון.
אז ככה, יש לי כרטיס מסך של חברת (NVIDIA (GT9800 , ולכרטיס זה יש יציאות VGA HDMI ו -DVI , כאשר את הטלוויזיה אני מחבר את ה HDMI ולמסך המחשב את ה DVI.
עד היום, הכל עבד כמו שצריך, כאשר נתתי הוראה למחשב ( windows 7 32bit) דרך חלון "רזולוצית המסך" לפצל או לשכפל מסכים - הכל עבד כשורה.
עד היום...
היום כשנתתי הוראה למחשב לפצל - אין לי תצוגה בטלוויזיה, ואין לי קצה חוט להבין למה.
נתונים ודברים שכבר עשיתי:
1. כבל ה HDMI תקין! בחיבור הכבל לממיר של הוט הוא שידר מושלם.
2. פורט הטלווזיה תקין! באותו חיבור לממיר ההוט - עבד כשורה.
3. הדייבר במחשב הוסר והותקן שנית בגירסתו התואמת והאחרונה למערכת ההפעלה שברשותי ( כמובן עם ריסטרט הסרה והתקנה)
4. מה שהכי הזוי, זה שהמחשב מזהה את המסך כרגיל ( רושם בחלון ה"רזולוצית מסך" - תצוגה 2 - SONY TV ), וכאשר אני מנתק את כבל ה HDMI הוא נעלם מאותו חלון, ובחיבור שנית הוא חוזר.
אך עדיין - אין תצוגה בטלוויזיה...
אני אובד עצות.
מה עוד ניתן לעשות???
תודה רבה מראש
אבישי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ייתכן שמערכת ההפעלה התקינה באחד הלילות עדכונים אוטומטיים שכללו גם גירסה לא טובה לדרייבר של כרטיס המסך.
נסה להוריד ולהתקין דרייבר עדכני לכרטיס המסך מהאתר של אנוידיה (וכמובן לא מעדכון של מיקרוסופט).
נסה להוריד ולהתקין דרייבר עדכני לכרטיס המסך מהאתר של אנוידיה (וכמובן לא מעדכון של מיקרוסופט).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"