פצועים בראש - מה דעתכם ?
- michalosman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
בהחלט מקורי ומרענן אבל עדיין צריך לקחת את עספור בעירבון מוגבל ולהבין שזאת בסך הכל הייתה טלנובלה עם נינוח ירושלמי-סטלני-אותנטי.
אבל אני דווקא חייבת לציין שפצועים בראש מהנה בינתיים. לא יצירת מופת - הדיאולוגים נוראיים וגם המשחק לא משהו. אבל בהחלט מעביר את הזמן בסבבה.
אבל אני דווקא חייבת לציין שפצועים בראש מהנה בינתיים. לא יצירת מופת - הדיאולוגים נוראיים וגם המשחק לא משהו. אבל בהחלט מעביר את הזמן בסבבה.
שמע אם אני לוקח כהנחת יסוד בתשובה שלי שלא היתה לך כוונה להיות ציני או לפגוע בי אישית אז אני יכול לענות ולהגיד שהעונה הראשונה היתה פשוט מעולה - משב רוח רענן בהחלט.מקורית ומפתיעה.amir073 כתב:עספור זו לא סדרה שהצליחה בעיקר בקרב בני נוער לא חכמים במיוחד?...
ולכן לשאלתך - ממש לא... הסדרה , אם לא ראית, מאוד מומלצת גם לבוגרי תואר שני ומעלה...
אוריה
העונה הראשונה בעספור הייתה ענקית והרבה יותר טובה מהעונה השנייה.
לפי דעתי עשו את העונה השנייה כדי לסגור קצוות שנשארו מהעונה הראשונה, לא אהבתי שבעונה השנייה הפרקים היו באורך 30 דקות והעונה הייתה קצרה יותר.
ראיתי בנתיים את הפרקים שהיו עד עכשיו של פצועים בראש ואני מאוד נהנה מכל פרק.
לפי דעתי עשו את העונה השנייה כדי לסגור קצוות שנשארו מהעונה הראשונה, לא אהבתי שבעונה השנייה הפרקים היו באורך 30 דקות והעונה הייתה קצרה יותר.
ראיתי בנתיים את הפרקים שהיו עד עכשיו של פצועים בראש ואני מאוד נהנה מכל פרק.
לא הייתי ציני ובטח שלא התכוונתי לפגוע באף אחד. אבל אין לי הוט ולא צפיתי בסדרה ומה שכתבתי זו ההתרשמות שלי לגבי חלקו הגדול של קהל היעד של סדרות בסגנון עספור, הבורר ושאר טלנובלות של הוט. אין לך מה להיעלב, כי גם אם רוב הצופים מטומטמים זה עדיין לא אומר שיש מיעוט שאינו מטומטם. בדיוק כמו שאני מכיר כמה אנשים אינטיליגנטים שצופים באדיקות באח הגדול, למרות שברור לי שהרוב המוחלט של צופי תוכנית זו הם לא העפרונות הכי מחודדים בקלמר של החברה הישראלית.אוריה כתב:שמע אם אני לוקח כהנחת יסוד בתשובה שלי שלא היתה לך כוונה להיות ציני או לפגוע בי אישית אז אני יכול לענות ולהגיד שהעונה הראשונה היתה פשוט מעולה - משב רוח רענן בהחלט.מקורית ומפתיעה.amir073 כתב:עספור זו לא סדרה שהצליחה בעיקר בקרב בני נוער לא חכמים במיוחד?...
ולכן לשאלתך - ממש לא... הסדרה , אם לא ראית, מאוד מומלצת גם לבוגרי תואר שני ומעלה...![]()
אוריה...
- The_Guardian
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ראיתי 3 פרקים עד כה אהבתי
אני קצת לא אוהב את המשחק של חנן סביון ( קצר ) - אבל זה נראה לי רק אני .
אני קצת לא אוהב את המשחק של חנן סביון ( קצר ) - אבל זה נראה לי רק אני .
סבבה. ממליץ לך בחום לראות את העונה הראשונה. פשוט כיף, זורם,מצחיק....amir073 כתב:לא הייתי ציני ובטח שלא התכוונתי לפגוע באף אחד. אבל אין לי הוט ולא צפיתי בסדרה ומה שכתבתי זו ההתרשמות שלי לגבי חלקו הגדול של קהל היעד של סדרות בסגנון עספור, הבורר ושאר טלנובלות של הוט. אין לך מה להיעלב, כי גם אם רוב הצופים מטומטמים זה עדיין לא אומר שיש מיעוט שאינו מטומטם. בדיוק כמו שאני מכיר כמה אנשים אינטיליגנטים שצופים באדיקות באח הגדול, למרות שברור לי שהרוב המוחלט של צופי תוכנית זו הם לא העפרונות הכי מחודדים בקלמר של החברה הישראלית.אוריה כתב:שמע אם אני לוקח כהנחת יסוד בתשובה שלי שלא היתה לך כוונה להיות ציני או לפגוע בי אישית אז אני יכול לענות ולהגיד שהעונה הראשונה היתה פשוט מעולה - משב רוח רענן בהחלט.מקורית ומפתיעה.amir073 כתב:עספור זו לא סדרה שהצליחה בעיקר בקרב בני נוער לא חכמים במיוחד?...
ולכן לשאלתך - ממש לא... הסדרה , אם לא ראית, מאוד מומלצת גם לבוגרי תואר שני ומעלה...![]()
אוריה......
תבלה ותעדכן אחר כך באתר או בפרטי