החלפת DSL-6740U G1 בדגם אחר לשיפור מהירות
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אז ככה חברים, אני חושב להחליפו בH1, או עולי ללכת כבר על 7850U, אם כי האופציה השנייה תעלה כסף, וזכור לי שקראתי שאין אותו במלאי. פעם כבר עשיתי את הטעות הזאת והחלפתי לG2, אחרי זה רדפתי אחרי בזק כחודש, אם זה שיחות לשרות לקוחות, לשרות הטכני, לקשרי לקוחת, מיילים ללא סוף, ובדיקה מול סניפי חנויות בזק, לבסוף נסעתי מנתניה, לחיפה, עדי לאסוף מכשיר G1 מחודש
. אחרי זמן מה צץ לו H1, ונראה שיש עליו תגובות טובות, חוץ מעניין דף xDSL,אם כי לי חשובה מהירות בפועל, אבל אני בודק מידי פעם מה מצב הקו, בזק לא מזמן חידשו פה חיווט בארון ראשי
. אז אתם ממליצים ללכת על ה H1? בכל זאת יותר זכרון ומעבד חדש ממה שאני הבנתי, תקנו אותי אם אני טועה.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
הוא נראה אותו דבר בדיוק.
2 דברים אני יכול להגיד בין הH1 לבין השאר.
1. היה לי G1 וG2 שניהם נתנו בערך את אותו סנכרון, אך הH1 נתן סנכרון גבוה יותר משניהם.
2. הוא פשוט לא מתחמם, הG2 והG1 היו מאוד מתחממים, הH1 לעומת זאת בכלל לא חם גם ביום חם שכזה.
2 דברים אני יכול להגיד בין הH1 לבין השאר.
1. היה לי G1 וG2 שניהם נתנו בערך את אותו סנכרון, אך הH1 נתן סנכרון גבוה יותר משניהם.
2. הוא פשוט לא מתחמם, הG2 והG1 היו מאוד מתחממים, הH1 לעומת זאת בכלל לא חם גם ביום חם שכזה.
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
כן הבנתי שG2 ו H1 נראים אותו דבר, אני פשוט צריך מידות פיזיות שלו, רוצה להכניס אותו+סביץ' 8 פורטים לארון תקשורת, אז הבנתי ש H1/G2 קטנים מ G1 הוותיק (הוא גדול כזה עגב, כי ה WIFI יושב על כרטיס PCI נפרד בפנים, ב G2 הוא עבר להיות מובנה, ובH1 הבנתי ששודרג המעבד, עצלי חבר טכנאי שטח של בזק, בדק אם G2, מארון תקשורת ראשי, היה אותו סנכרון כמו של G1 שיש לי כיום), תודה.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "