שאלה קצת כלכלית למבינים
-
michalosman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
בגלל שהריבית מאוד ירדה לאחרונה - זה נכון שעדיף להשקיע במדד? יש פיקדון צמוד מדד של מזרחי שנקרא ליצ'י - מישהו ראה את הפרסומת/שמע/מכיר? או שכדאי להישאר עם הפריים?
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
בנק מזרחי כל כמה שבועות מפרסמים פיקדון בשם אקזוטי אחר. אם אפשרות ההשקעה מעניינת אותך אני מציע שתתקשרי לבנק ותקבלי מהם הסבר מפורט לגבי אופי ההשקעה, רמת הסיכון והתשואה.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
-
michalosman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אז זהו, שרציתי לדבר קודם עם אנשים שמבינים ולהגיע לבנק אחרי שיש לי קצת ידע, שאני אוכל להבין מה שאומרים לי...
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
כן, גם אני התעניינתי אצלהם.
על הנייר פקדון ליצ'י נשמע לא רע: הריבית על פקדונות היום היא אפסית ובכל מקרה נמוכה מהמדד.
אממה, הכסף לא נזיל! רק אחריי שלוש שנים יש לך תחנת יציאה בכל שנה. זה מצריך מחשבה ותכנון על צרכיי הנזילות שלך.
מצד שלישי הם לא מבטיחים לך שמירה על הקרן הנומינלית. במילים אחרות במידה והמדד שלילי (כמעט ולא מתרחש) אז אתה עלול לצאת עם פחות ממה שבאת.
על הנייר פקדון ליצ'י נשמע לא רע: הריבית על פקדונות היום היא אפסית ובכל מקרה נמוכה מהמדד.
אממה, הכסף לא נזיל! רק אחריי שלוש שנים יש לך תחנת יציאה בכל שנה. זה מצריך מחשבה ותכנון על צרכיי הנזילות שלך.
מצד שלישי הם לא מבטיחים לך שמירה על הקרן הנומינלית. במילים אחרות במידה והמדד שלילי (כמעט ולא מתרחש) אז אתה עלול לצאת עם פחות ממה שבאת.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
אתה ממש לא מחברת קומברסיישן שעושה פרסום סמוי לבנק מזרחי....! ? אלמנטרי ווטסון!!!
וגם פרסומות למי עדן, לאלבר, לברימאג וקיה לא יתקבלו יפה כאן.....
וגם לא באמצעות הניקים: איתי 10, tomerlevi, amitoss ו-מיכלאוסמן (באנגלית)......
quote="michalosman"]בגלל שהריבית מאוד ירדה לאחרונה - זה נכון שעדיף להשקיע במדד? יש פיקדון צמוד מדד של מזרחי שנקרא ליצ'י - מישהו ראה את הפרסומת/שמע/מכיר? או שכדאי להישאר עם הפריים?[/quote]
וגם פרסומות למי עדן, לאלבר, לברימאג וקיה לא יתקבלו יפה כאן.....
וגם לא באמצעות הניקים: איתי 10, tomerlevi, amitoss ו-מיכלאוסמן (באנגלית)......
quote="michalosman"]בגלל שהריבית מאוד ירדה לאחרונה - זה נכון שעדיף להשקיע במדד? יש פיקדון צמוד מדד של מזרחי שנקרא ליצ'י - מישהו ראה את הפרסומת/שמע/מכיר? או שכדאי להישאר עם הפריים?[/quote]