שאלה קצת כלכלית למבינים

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
michalosman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

בגלל שהריבית מאוד ירדה לאחרונה - זה נכון שעדיף להשקיע במדד? יש פיקדון צמוד מדד של מזרחי שנקרא ליצ'י - מישהו ראה את הפרסומת/שמע/מכיר? או שכדאי להישאר עם הפריים?

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #2 

בנק מזרחי כל כמה שבועות מפרסמים פיקדון בשם אקזוטי אחר. אם אפשרות ההשקעה מעניינת אותך אני מציע שתתקשרי לבנק ותקבלי מהם הסבר מפורט לגבי אופי ההשקעה, רמת הסיכון והתשואה.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

michalosman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

אז זהו, שרציתי לדבר קודם עם אנשים שמבינים ולהגיע לבנק אחרי שיש לי קצת ידע, שאני אוכל להבין מה שאומרים לי...

Multimediaman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 678
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #4 

כן, גם אני התעניינתי אצלהם.
על הנייר פקדון ליצ'י נשמע לא רע: הריבית על פקדונות היום היא אפסית ובכל מקרה נמוכה מהמדד.
אממה, הכסף לא נזיל! רק אחריי שלוש שנים יש לך תחנת יציאה בכל שנה. זה מצריך מחשבה ותכנון על צרכיי הנזילות שלך.
מצד שלישי הם לא מבטיחים לך שמירה על הקרן הנומינלית. במילים אחרות במידה והמדד שלילי (כמעט ולא מתרחש) אז אתה עלול לצאת עם פחות ממה שבאת.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"

ashur
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

אתה ממש לא מחברת קומברסיישן שעושה פרסום סמוי לבנק מזרחי....! ? אלמנטרי ווטסון!!!
וגם פרסומות למי עדן, לאלבר, לברימאג וקיה לא יתקבלו יפה כאן.....
וגם לא באמצעות הניקים: איתי 10, tomerlevi, amitoss ו-מיכלאוסמן (באנגלית)......

quote="michalosman"]בגלל שהריבית מאוד ירדה לאחרונה - זה נכון שעדיף להשקיע במדד? יש פיקדון צמוד מדד של מזרחי שנקרא ליצ'י - מישהו ראה את הפרסומת/שמע/מכיר? או שכדאי להישאר עם הפריים?[/quote]

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”