האם יש דרך לדרוש מ- yes את הדגם החדש של ממיר Max Total HD
שלום לכולם
במסגרת עסקה משימור לקוחות אני עומד לקבל התקנה של ממיר Max Total HD (כרגע אין לי ממיר Max מותקן בבית).
מחיפושים בפורום הבנתי שיש שני דגמים ומספר נפחים אפשרים:
7820SX כחול = דור 1, 320GB
7820SX ירוק = דור 1, 500GB
7720SX צהוב = דור שני 500GB
7720SX כתום = דור שני 1TB
האם לדעתכם יש לי דרך לדרוש מ yes התקנה של הדגם החדש עם הנפח של 1TB ?
האם למשהו היה נסיון בנושא והוא קיבל התחייבות מהנציג איתו דיבר שיתקינו לו את הדגם החדש ?
בנוסף האם אני יכול "לדרוש" שיספקו לי ממיר חדש מהניילונים ?
אני אשמח לתגובות של חברי הפורום היקרים שהיה להם נסיון בנושא.
בתודה מראש לכל העונים.
במסגרת עסקה משימור לקוחות אני עומד לקבל התקנה של ממיר Max Total HD (כרגע אין לי ממיר Max מותקן בבית).
מחיפושים בפורום הבנתי שיש שני דגמים ומספר נפחים אפשרים:
7820SX כחול = דור 1, 320GB
7820SX ירוק = דור 1, 500GB
7720SX צהוב = דור שני 500GB
7720SX כתום = דור שני 1TB
האם לדעתכם יש לי דרך לדרוש מ yes התקנה של הדגם החדש עם הנפח של 1TB ?
האם למשהו היה נסיון בנושא והוא קיבל התחייבות מהנציג איתו דיבר שיתקינו לו את הדגם החדש ?
בנוסף האם אני יכול "לדרוש" שיספקו לי ממיר חדש מהניילונים ?
אני אשמח לתגובות של חברי הפורום היקרים שהיה להם נסיון בנושא.
בתודה מראש לכל העונים.
נערך לאחרונה על ידי the_king ב 23/06/2013 9:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא קשור - אבל גם קשור: יש לי את הממיר הישן, הדור הראשון
הממשק החדש פועל באיטיות.
שאלתי אותם אם אפשר להחליף לממיר חדש יותר - אז התשובה המקובלת היא שלא, כל עוד הממיר עובד לא מחליפים.
אבל -- יש אפשרות להחליף לממיר חדש בתוספת תשלום של 160 ש"ח.
יש דרך להחליף ללא תשלום?
הממשק החדש פועל באיטיות.
שאלתי אותם אם אפשר להחליף לממיר חדש יותר - אז התשובה המקובלת היא שלא, כל עוד הממיר עובד לא מחליפים.
אבל -- יש אפשרות להחליף לממיר חדש בתוספת תשלום של 160 ש"ח.
יש דרך להחליף ללא תשלום?
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
היה לי עניין כזה לפני חצי שנה, 7820SX ירוק = דור 1, 500GB, שכנסתי לדירה, אמרתי לעצמי..אם אני כבר עושה תשתית חדשה, בו נעדכן ציוד,
אחרי כמה ניסיונות, הורדתי אותם ל70 שקל, כי מבחינת החברה, כל ממיר Yes Max HD או בשמו העדכני Yes Max TOTAL, בלי קשר לדור ו/או נפח כונן קשיח,
הוא אותו מוצר, בסופו של דבר, קיבלתי 7720SX צהוב = דור שני 500GB, אם כי משומש (הרבה אבק בפנים, אבל חיצונית בסדר), לא בדקתי את אפשרות ההקלטה בזמן שהטכנאי היה בבית, אבל אחרי שהוא עזב, גיליתי שהוא לא מקליט, הם ישר ביקשו סליחה, ובלי שאלות, שלחו לי יום למחרת 7720SX כתום = דור שני 1TB, בכל מקרה זה לא כזה מחיר גדול, אתה צריך להבין זה מוצר שגם כך לא זול, והם לא מתחייבים לספק לך חדש, ו/או הדגם שאתה רוצה, כי זו המדיניות שלהם. מניסיון שלי למשל מול בזק, פשוט צריך לבקש יפה חח, בכל מקרה עניין של מזל, המכשיר שלי הוא מ סוף 2012 בערך אם זה משנה, ואני בכלל לא מרגיש לחוץ על הנפח
אחרי כמה ניסיונות, הורדתי אותם ל70 שקל, כי מבחינת החברה, כל ממיר Yes Max HD או בשמו העדכני Yes Max TOTAL, בלי קשר לדור ו/או נפח כונן קשיח,
הוא אותו מוצר, בסופו של דבר, קיבלתי 7720SX צהוב = דור שני 500GB, אם כי משומש (הרבה אבק בפנים, אבל חיצונית בסדר), לא בדקתי את אפשרות ההקלטה בזמן שהטכנאי היה בבית, אבל אחרי שהוא עזב, גיליתי שהוא לא מקליט, הם ישר ביקשו סליחה, ובלי שאלות, שלחו לי יום למחרת 7720SX כתום = דור שני 1TB, בכל מקרה זה לא כזה מחיר גדול, אתה צריך להבין זה מוצר שגם כך לא זול, והם לא מתחייבים לספק לך חדש, ו/או הדגם שאתה רוצה, כי זו המדיניות שלהם. מניסיון שלי למשל מול בזק, פשוט צריך לבקש יפה חח, בכל מקרה עניין של מזל, המכשיר שלי הוא מ סוף 2012 בערך אם זה משנה, ואני בכלל לא מרגיש לחוץ על הנפח
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- denis29
- חבר ותיק

תחשבו שאתם משלמים על שדרוג נפח
למה מתי יוצרו דגמים אחרונים? זה לא שזה בה מורכב מיצרן, הם מתקינים את הדיסק במעבדה כיודע לי,
בכל מקרה 7720SX זה הדגם הכי חדש כיודע לי
למה מתי יוצרו דגמים אחרונים? זה לא שזה בה מורכב מיצרן, הם מתקינים את הדיסק במעבדה כיודע לי,
בכל מקרה 7720SX זה הדגם הכי חדש כיודע לי
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
בהמשך להנ"ל, לאחר שהתקלקל לי הממיר (צהוב) - היום הגיע טכנאי עם ממיר כחול לאחר שהיה לי כבר צהוב במשך כמה שנים טובות....
לא הסכמתי לקבל את הממיר ובצורה נחמדה שכנעתי את הטכנאי ללכת לרכב ולהחליף לי אותו למדבקה כתומה.
הוא שיחק אותה שהוא לא יודע על מה אני מדבר אבל הפלא ופלא התגלתה ערימה של "כתומים" בתוך הרכב...
אל תוותרו.
ותודה ל"the king" שסיפק כאן את הפירוט והציל אותי מ"אסון".
זכרתי שיש כתום וצהוב, אבל לא זכרתי את הענתיקות...
לא הסכמתי לקבל את הממיר ובצורה נחמדה שכנעתי את הטכנאי ללכת לרכב ולהחליף לי אותו למדבקה כתומה.
הוא שיחק אותה שהוא לא יודע על מה אני מדבר אבל הפלא ופלא התגלתה ערימה של "כתומים" בתוך הרכב...
אל תוותרו.
ותודה ל"the king" שסיפק כאן את הפירוט והציל אותי מ"אסון".
זכרתי שיש כתום וצהוב, אבל לא זכרתי את הענתיקות...
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
- denis29
- חבר ותיק

יום למחורת, קיבתי חדש בשליחות
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
לי נקבע היום טכנאי להחליף את הממיר. גם הוא הגיע עם ממיר עם מדבקה כחולה ולא הסכמתי לקבל את זה, במיוחד אחרי שבטלפון הנציגה הבטיחה לי ממיר חדש.
לזכותו ייאמר שהיה אדיב ולא ניסה להתעקש. לא היה לו ברכב ותיאם לי החלפה של ממיר חדש ליום ראשון.
עכשיו נחכה ונראה מה יקרה ביום ראשון... אי אפשר לדעת איתם
לזכותו ייאמר שהיה אדיב ולא ניסה להתעקש. לא היה לו ברכב ותיאם לי החלפה של ממיר חדש ליום ראשון.
עכשיו נחכה ונראה מה יקרה ביום ראשון... אי אפשר לדעת איתם
שוב שלום לכולם
עדכון קטן , ההתקנה בוצעה בהצלחה, הטכנאי הגיע עם ממיר כתום , על פניו נראה חדש לגמרי מהניילונים.
בנוסף גם שני הממירי HD שהוזמנו נראו חדשים לגמרי.
נראה שאכן המלצות החברים לא לוותר ולהתעקש עם השירות של יס אכן משתלם, ואני ממליץ לכל מי שהנושא חשוב לו לעשות כך.
הערה נוספת בנושא: הנציגה שטיפלה בי ביקשה שירשמו לטכנאי שהגיע אלי הערה - להביא ממיר חדש, כאשר אני התעקשתי שתרשום מדבקה כתומה (1 TB) ואכן הטכנאי שהגיע ידע ישר במה מדובר ואמר שהוא ראה את הערה.
נראה לי כדאי לחלוק את המידע הזה עם כולם.
בתודה לכל העונים לפוסט.
עדכון קטן , ההתקנה בוצעה בהצלחה, הטכנאי הגיע עם ממיר כתום , על פניו נראה חדש לגמרי מהניילונים.
בנוסף גם שני הממירי HD שהוזמנו נראו חדשים לגמרי.
נראה שאכן המלצות החברים לא לוותר ולהתעקש עם השירות של יס אכן משתלם, ואני ממליץ לכל מי שהנושא חשוב לו לעשות כך.
הערה נוספת בנושא: הנציגה שטיפלה בי ביקשה שירשמו לטכנאי שהגיע אלי הערה - להביא ממיר חדש, כאשר אני התעקשתי שתרשום מדבקה כתומה (1 TB) ואכן הטכנאי שהגיע ידע ישר במה מדובר ואמר שהוא ראה את הערה.
נראה לי כדאי לחלוק את המידע הזה עם כולם.
בתודה לכל העונים לפוסט.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
המדבקה שאתם מתייחסים אליה? היא הלוגו של YES או מדבקה אחרת שמופיעה על הממיר מאחורה?
(מתכונן להתקנה שלי ביום ראשון)
(מתכונן להתקנה שלי ביום ראשון)
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
לא מומלץ הממיר עם ההמדבקה הכתומה.מסיבה של קריסה למרות הטרה נפח.
יש כשל סדרתי בדיסק הקשיח, וסביר להניח שתוך זמן קצר לא יקליט.עדיף צהוב.דור 3.אפילו הכחול והירוק הדיסק הקשיח לא קורס כמו בטרה הכתום.
הכתום לא מיוצר יותר,זה מיחזור או תיקון של יורקום.
יש כשל סדרתי בדיסק הקשיח, וסביר להניח שתוך זמן קצר לא יקליט.עדיף צהוב.דור 3.אפילו הכחול והירוק הדיסק הקשיח לא קורס כמו בטרה הכתום.
הכתום לא מיוצר יותר,זה מיחזור או תיקון של יורקום.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- denis29
- חבר ותיק

מה לאזז...רגע מה? מה השטויות הללו? לי יש את הממיר כבר שנה בלי העין הרע, הכל תקין
ומה כוונה צהוב דור שלישי? 7720? או שיש דגם חדש יותר?
ומה כוונה צהוב דור שלישי? 7720? או שיש דגם חדש יותר?
זורו 44 צודק היה לי ממיר 500 עם מדבקה צהובה הדיסק לא הספיק לי אז בקשתי שיחליפו לי לכתום עם דיסק 1tb בגלל שאני לקוח ותיק החליפו
וכמובן כמה אנשים שאני מכיר מיס זה היה לפני שבועיים הממיר הוחלף אך לא היה חדש אלה לאחר תיקון מיורקום תוקן ב חודש מאי השנה לפי המדבקה לאחר 3 ימים הממיר התחיל לעשות בעיות וביום רביעי קרס ולא עלה יותר למרות שהגיע אחרי תיקון והבנתי גם אחרי החלפת דיסק !!!!!!! לפני שעה היה טכנאי והחליף לי שוב את הממיר לאותו סוג לבקשתי 1tb אך הפעם הממיר חדש דנדש מהקופסא ולא לאחר תיקון ......נקווה שלא יקרוס אם כן למרות שהוא חדש אני יעדכן אותכם
שבוע טוב