שירת גרוע ומזלזל של סמסונג ישראל

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
OBIONE1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 551
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #1 

ברשותי מכשיר גלקסי נוט n7000 בן 7 חודשים ועדיין בגדר האחריות אשר הפסיק להטעין.

בררתי היכן נמצאת נקודת שירות הקרובה לי ומצאתי באתר סמסונג מובייל שיש נקודת שירות בקניון הזהב וכמו כן שבעת מסירת מכשיר לתיקון מקבלים מכשיר חלופי .

מכשיר חלופי כמוהן לא הה במרכז השירות וזה רק רמז לעומד לבוא לאחר מכן. :@

המכשיר נכנס למעבדת השירות שלהם וחזרו אלי לאחר יומיים בטענה שנגרם נזק לפורט ה usb ואין זה מכוסה בגדר האחריות ועלי לשלם על התיקון סך של כ 124 שח והאם אני מאשר את הצעת המחיר?

כמובן שלא גרמתי לשום שבר והמכשיר מוגן מהיום הראשיון במגן מסך ונרתיק סיליקון עבה.

ביקשתי מציגת השירות הלא סימפטית שיחזור אלי מנהל השירות, נאמר לי על ידה שיחזור אלי עד השעה 12:00 למחרת.
כמובן שחזרו אלי מנהל רק בשעה 15:00 יום למחרת (לפי רמת ההתנסחות שלו וחוסר הביטחון שלו אני בספק אם הוא מנהל) .
ואז הוא התחיל בזה שהנזק שנגרם לא מכוסה באחרויות בטענה שחלקים מסוג זה לא מכוסים באחריות , אז ביקשתי ממנו שיוכיח לי ושישלח לי ציטוט מתעודת האחריות שמוכיחה זאת, לאחר מכן טען שאני גרמתי את הנזק , ביקשתי שוב שיוכיח זאת ,כמובן שטען שאין עליהןם חובת הוכחה.
לאחר מכן טען שנוצר נזק משימוש לא נכון - שאלתי אותו מה זה שמוש לא נכון ?
אמרתי לו שלא מעניין אותי התירוצים שלהם ושכל עוד המכשיר באחריות אני לא צריך לשלם.
ואז שלף לי שפן מהכובע ואמר שאם אני לא מאשר את התיקון המכשיר לא יהיה מכוסה באחריות!!! ממש חוצפה ,וזה כבר ממש פוצץ לי את הפיוז !!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
אמרתי לו שאני רוצה לדבר עם מישהו בכיר יותר ומצידי אגיע לאילן בן דב , ושלא יפחידו אותי וינסו ליתפוס אותי בביצים.!!
התעקשתי במשך רבע שעה בטלפון לדבר אם מנהל מעליו והנציג התעקש שלא אפשרי.
עד שלא הבהרתי לו שהוא לא יצא ממני ושכל הנושא הזה יופץ בכל הפורומים הוא לא השתכנע ואמר שיבדוק.
ן ראו תעודת האחריות שלהם באתר האינטרנט ששם כתוב שעל החברה להוכיח שנגרם נזק !!! :roll: :roll: http://www.samsungmobile.co.il/files/docs/tudat_achrayut_pr.pdf

ממש התנהלות דרכונית של החברה ועל מה? - פורט שעולה 4$ באיביי? :@ :@

איך אני יוצר קשר עם סמסונג העולמי ומתלונן על ההתנהלות הקלוקלת של החברה הזו?
לא מצאתי שום דרך דרך האתר העולמי הרשמי שלהם ? :idea:
ולא דרך האתר הישראלי שמפנה אותי לסאני?
האם עוד מישהו ניתקל בשירות כזה גרוע ומזלזל ? :@ :@

איך נלחמים בכוחות הרשע? :idea:

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3067
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 490 פעמים

שליחה #2 

נשמע שאתה כועס בצדק על יחס מזלזל אבל מאוד הגיוני שישנו נזק בפורט USB ואכן הוא לא מכוסה
באחריות. נדירים מאוד המקרים שהפורט מפסיק להטעין ללא סיבה ואני נוטה להאמין למעבדה.
גם המחיר שדרשו לדעתי האישית הוגן בהחלט. אתה מוזמן לא להסכים איתי וזו זכותך המלאה.

OBIONE1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

LiorShap כתב:מאוד הגיוני שישנו נזק בפורט USB ואכן הוא לא מכוסה
באחריות. נדירים מאוד המקרים שהפורט מפסיק להטעין ללא סיבה ואני נוטה להאמין למעבדה.
...
אני גם מאמין למעבדה שהפורט לא תקין כי כשטיפה שיחקתי איתו אז הוא הטעין ,אבל למה ישר להגיע למסקנה שזה כתוצאה מנזק שאני גרמתי ? חוץ מזה כל חלק במכשיר מכוסה באחריות אלא אם כן נגרם לו נזק כתוצאה מנפילה או מכה או משהו דומה!!(דבר שאצלי לא קרה.

ומה בדבר דברי הנציג שאם אחליט לא לתקן את המכשיר - תוסר האחריות מהמכשיר? גם אם נגיד אחליף לו סוללה כל פעם שתיטען במכשיר אחר? עזוב את זה שזה תרחיש שלא יקרה אבל זו עזות מצח וחוצפה בכלל לציין דבר כזה!!!

אני ממתין שמישהו יחזור אלי ובנתיים מחפש איך ליצור קשר עם החברה העולמית .

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3546
נתן תודות: 1108 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #4 

מסכים עם קודמי. נזק של פורט USB לא מכוסה באחריות יצרן.
סביר מאוד להניח שעקב שימוש גבוה במטען או בכבל USB באחת הפעמים פגעת בפורט עצמו.
בנוסף הציעו לך לתקן את הפורט ולהחליפו במחיר הוגן של 124 ש"ח,
לא הצלחתי גם להבין איפה נתקלת ביחס מזלזל? עצם העובדה שאמרו לך שעליך לתקן בתשלום זה היחס המזלזל?

gamla77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #5 

4 פעמים טופלתי ע"י סמסונג העולמית (אני גר בלונדון ופניתי לנציגות סמסונג המקומית) במסגרת האחריות על שקע USB לא תקין במכשיר ה SGS2 שהיה לי.
אף פעם לא צייצו לגבי מכוסה או לא מכוסה. פניה דרך הטלפון\אתר החברה , קבלת מעטפה משולמת בדואר , משלוח לסמסונג בסניף דואר וקבלת המכשיר חזרה תוך 72 שעות תקין לחלוטין ועל הדרך עבר בדיקה מקיפה ועדכון תוכנה.

זה רק בארץ שהתרגלו לאכול *** מכל מקום עוד יכולים להצדיק את התנהלות הזאת.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #6 

לפעמים בשביל 150 שח עדיף לשלם ולחסוך עצבים וכאבי ראש.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

OBIONE1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

vivi כתב:מסכים עם קודמי. נזק של פורט USB לא מכוסה באחריות יצרן.
סביר מאוד להניח שעקב שימוש גבוה במטען או בכבל USB באחת הפעמים פגעת בפורט עצמו.
בנוסף הציעו לך לתקן את הפורט ולהחליפו במחיר הוגן של 124 ש"ח,
לא הצלחתי גם להבין איפה נתקלת ביחס מזלזל? עצם העובדה שאמרו לך שעליך לתקן בתשלום זה היחס המזלזל?
...
איפה כתוב בכתב האחריות שחלק זה לא מכוסה? בשום מקום אתה יכול לבדוק בלינק שסיפקתי.
איך פגעתי בידיוק? או שהעבל נכנס או שלא!
זה לא הכסף זה העקרון!!
למה יש אחריות? בשביל למכור ואז להתנער ממנה ?
מזלזל בכך שכל פעם ה"מנהל" נותן לי תירוץ אחר למה אני צריך לשלם

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #8 

בגלל זה בארץ לא תמיד כדאי לקנות מהיבואן הרשמי, אלא לחפש הכי זול שאפשר למצוא. את המלחמות אפשר לעשות גם מול מעבדות פרטיות קטנות.

nimi73
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 150
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #9 

לפעמים יוצא שגם מיבואן רשמי יוצא הכי זול או אולי תשלומים נוחים יותר

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #10 

nimi73 כתב:לפעמים יוצא שגם מיבואן רשמי יוצא הכי זול או אולי תשלומים נוחים יותר
...
8O
אפשר דוגמה?

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4879
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #11 

לתפיסתי, ויכול להיות שהיא שגויה, המחיר הגבוהה מהיבואן הרשמי צריך לבוא עם שירות ואחריות העולה על האחרים, למוצר שלו. אם זה לא המצב, אין סיבה סבירה לקנות מהיבואן.
לשם כך קיים היבוא המקביל ורכישה דרך האינטרנט מחו"ל.

OBIONE1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

roypeles כתב:בגלל זה בארץ לא תמיד כדאי לקנות מהיבואן הרשמי, אלא לחפש הכי זול שאפשר למצוא. את המלחמות אפשר לעשות גם מול מעבדות פרטיות קטנות.
...
את המכשיר רכשתי מבאג גם במחיר טוב בזמנו וגם בתשלומים נוחים ללא ריבית כך שמבחינתי זו היתה קניה משתלמת ומה שעמד באותו זמן על הפרק היה רכישת ה s3 מחו"ל אבל ללא תשלומים ואחריות רק בארץ הקניה.

העדפתי לקנות בסופו של דבר מכשיר שאוכל לקבל עליו שירות מהיר ואחריות !!!
וכפי שאתם רואים ואני מרגיש התבדתי - כנראה הייתי צריך לרכוש בחול.!!!

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

OBIONE1

סליחה שדעתי שונה משלך אבל אני חושב שהגזמת קצת במקרה הספציפי הזה.
124 שח זה הוגן - סופר הוגן.
אם היית קונה בחו"ל היית משלם פי 3 במעבדה פרטית אם בכלל מישהו היה מוכן להסתכל עליך.

אני לא בא להגן פה על שירות סמסונג , לדעתי במקרה הזה הם היו בסדר גמור. ( מעבר לצורת ההתנסחות שאותה אני
לא שמעתי כך שאני לא מגיב. )

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3546
נתן תודות: 1108 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #14 

בגלל זה בארץ לא תמיד כדאי לקנות מהיבואן הרשמי, אלא לחפש הכי זול שאפשר למצוא. את המלחמות אפשר לעשות גם מול מעבדות פרטיות קטנות.
...
לתפיסתי, ויכול להיות שהיא שגויה, המחיר הגבוהה מהיבואן הרשמי צריך לבוא עם שירות ואחריות העולה על האחרים, למוצר שלו.
...
חברים, הכל טוב ויפה אבל צריך לעשות הפרדה בין אחריות יצרן שנותנת אחריות על החומרה של המכשיר ועל תקלות שאינם קשורות ללקוח:
רמקול שרוף, פיקסלים שרופים, מסך שכבה מעצמו [לא נשבר] וכו'...
לעומת נזק לקוח: שבר במסך, שבר בפלסטיקה, מגע עם מים [קורוזיה] וכו'
מדובר בנוהל הוגן שמקובל בכל החברות בעולם.
שקע USB לפי בדיקת מעבדה נכנס לקטגוריה השנייה, טכנאי בדק וקבע שיש נזק של לקוח זה יכול להיות קורוזיה או הכנסת של כבל טעינה בצורה הפוכה או חזקה מדי שגרם לכך, מה בדיוק קבע הטכנאי זה באחריות של בעל השירשור לבדוק.
זה שהביאו כאן מקרה על סמסונג בעולם וההתנהלות שלה זה עניין של שירות שהחברה מתקנת שקע USB ללא עלות אך מדובר פה בשירות טוב ולא בתקלה שלהם בהכרח.

לדעתי האישית השירשור מוגזם ומנצל לרעה את כוחה של הרשת.

OBIONE1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

LiorShap כתב:OBIONE1

סליחה שדעתי שונה משלך אבל אני חושב שהגזמת קצת במקרה הספציפי הזה.
124 שח זה הוגן - סופר הוגן.
אם היית קונה בחו"ל היית משלם פי 3 במעבדה פרטית אם בכלל מישהו היה מוכן להסתכל עליך.

אני לא בא להגן פה על שירות סמסונג , לדעתי במקרה הזה הם היו בסדר גמור. ( מעבר לצורת ההתנסחות שאותה אני
לא שמעתי כך שאני לא מגיב. )
...
המחיר הוגן אבל הטענה היא לא על המחיר אלא על:
1.ההתייחסות של אותו נציג/מנהל במיוחד האמירה שלו של "אם אתה לא מאשר את התיקון המכשיר לא יהיה מכוסה באחריות יותר"
2.חוסר היכולת של היבואן לעמוד מאחורי כתב האחריות שהוא כתב.

OBIONE1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

vivi כתב:
...
לתפיסתי, ויכול להיות שהיא שגויה, המחיר הגבוהה מהיבואן הרשמי צריך לבוא עם שירות ואחריות העולה על האחרים, למוצר שלו.
...
חברים, הכל טוב ויפה אבל צריך לעשות הפרדה בין אחריות יצרן שנותנת אחריות על החומרה של המכשיר ועל תקלות שאינם קשורות ללקוח:
רמקול שרוף, פיקסלים שרופים, מסך שכבה מעצמו [לא נשבר] וכו'...
לעומת נזק לקוח: שבר במסך, שבר בפלסטיקה, מגע עם מים [קורוזיה] וכו'
מדובר בנוהל הוגן שמקובל בכל החברות בעולם.
שקע USB לפי בדיקת מעבדה נכנס לקטגוריה השנייה, טכנאי בדק וקבע שיש נזק של לקוח זה יכול להיות קורוזיה או הכנסת של כבל טעינה בצורה הפוכה או חזקה מדי שגרם לכך, מה בדיוק קבע הטכנאי זה באחריות של בעל השירשור לבדוק.
זה שהביאו כאן מקרה על סמסונג בעולם וההתנהלות שלה זה עניין של שירות שהחברה מתקנת שקע USB ללא עלות אך מדובר פה בשירות טוב ולא בתקלה שלהם בהכרח.

לדעתי האישית השירשור מוגזם ומנצל לרעה את כוחה של הרשת.
...
מי אמר שאני גרמתי לשבר?
הכנסת כבל הטעינה מאופשרת רק בצורה אחת - אם אתה מכניס בתןרה הפוכה אתה לא יכול אפילו ליגוע בפין האמעי (שאני מניח שנשבר כביכול?

אני צרכן בעל מודעות שירות גבוהה אולי עקב היותי נותן שירותים (בתחום המחשוב) ואולי לך נראה מוגזם אבל לי נראה אך הגיוני לקיים את כתב האחריות אותו היבואן כתב

דווקא אני לא מבין את התעקשות היבואן - הרי לא מדובר פה על חלק יקר - לא ביקשתי להחליף לי מסך שנשבר עקב נפילה

אני מחזק את התעקשותי לפי סעיף 3 בכתב האחריות של החברה :
3.החברה מתחייבת לתקן )בעצמה או באמצעות אחר מטעמה( ללא תמורה, כל קלקול שנתגלה
במוצר במהלך תקופת האחריות או בתקופת האחריות הנוספת המוגבלת, לפי העניין, ולהחליף,
במידה שיידרש הדבר, את המוצר או כל חלק ממנו ללא כל תמורה. הוכיחה החברה, כי מקור
הקלקול בנזק מכוון, תהיה החברה פטורה מחיוביה על פי סעיף זה.

קישור לכתב האחריות

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

למה כל תיקון של עד 200 שח היבואן צריך לפתוח רגליים ולאשר בחינם ?!
אם כך אתה מצפה שהוא יתנהג כלפיך זה אומר שהוא צריך לממן עוד 100 תיקונים דומים לשלך ביום.
אז שכח מזה כי הוא ה 124 שח האלה שאתה רוצה לקבל בחינם , מוכפלים לכמות של מאות ואלפים.
כמו שאתה מגיע למוסך ובשביל להחליף פילטר אוויר ושמן שלוקח בדיוק 5 דקות בעלות אפסית קורעים לך את
הצורה במאות שקלים כך גם הסיפור פה. אין מתנות חינם.

ולגבי אם אתה שברת / קלקלת או לא זה לא דיון בכלל.
הפורט הזה לא מכוסה באחריות. המכשיר עבד כמה חודשים טובים בצורה תקינה סימן שהוא התקלקל משימוש
סביר או לא סביר לא מעניין אף אחד.
אם הפורט לא היה תקין שבוע / שבועיים / חודש מיום הרכישה ניחא. אך המצב פה אחר לחלוטין.

התשובות שלך לא רציניות. סלח לי.

שיהיה לך בהצלחה.

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #18 

לפי הסעיף שהוא ציטט דווקא נראה לי שיש סיבה לתלונה שלו , כל עוד הוא לא עשה זאת אין סיבה שהוא ישלם בתקופת האחריות

OBIONE1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

LiorShap כתב:למה כל תיקון של עד 200 שח היבואן צריך לפתוח רגליים ולאשר בחינם ?!
אם כך אתה מצפה שהוא יתנהג כלפיך זה אומר שהוא צריך לממן עוד 100 תיקונים דומים לשלך ביום.
אז שכח מזה כי הוא ה 124 שח האלה שאתה רוצה לקבל בחינם , מוכפלים לכמות של מאות ואלפים.
כמו שאתה מגיע למוסך ובשביל להחליף פילטר אוויר ושמן שלוקח בדיוק 5 דקות בעלות אפסית קורעים לך את
הצורה במאות שקלים כך גם הסיפור פה. אין מתנות חינם.

ולגבי אם אתה שברת / קלקלת או לא זה לא דיון בכלל.
הפורט הזה לא מכוסה באחריות. המכשיר עבד כמה חודשים טובים בצורה תקינה סימן שהוא התקלקל משימוש
סביר או לא סביר לא מעניין אף אחד.
אם הפורט לא היה תקין שבוע / שבועיים / חודש מיום הרכישה ניחא. אך המצב פה אחר לחלוטין.

התשובות שלך לא רציניות. סלח לי.

שיהיה לך בהצלחה.
...
מה לא רציני בלכבד את כתב האחריות שאתה כתבת???? :מבולבל: :מבולבל: :מבולבל: :מבולבל:
לא מצוין בשום מקום שהוא לא מכוסה!! כנראה זה מה ששטפו לכם פה את המוח עם זה!!
אני לא מבקש שום דבר בחינם - לא גנבתי את המכשיר אלא קניתי אותו מחברה מכובדת שאמורה לכבד את האחריות שהיא כותבת וכאמור מכשיר מסאני עולה יותר ממכשיר שיובא על ידי דילר אז אני מצפה לקצת יותר.

כך שמי שלא רציני פה זו התנהלות היבואן :( ואולי גם אתה

כנראה אבל שזו רמת השירות במדינות הלבנט :(

ואם הם לא רוצים לתקן את החלק הספציפי הזה שיחריגו אותו בתעודת האחריות!!

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

טוב אין לי כוח , תעשה מה שטוב לך ידידי.

בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”