בררתי היכן נמצאת נקודת שירות הקרובה לי ומצאתי באתר סמסונג מובייל שיש נקודת שירות בקניון הזהב וכמו כן שבעת מסירת מכשיר לתיקון מקבלים מכשיר חלופי .
מכשיר חלופי כמוהן לא הה במרכז השירות וזה רק רמז לעומד לבוא לאחר מכן.
המכשיר נכנס למעבדת השירות שלהם וחזרו אלי לאחר יומיים בטענה שנגרם נזק לפורט ה usb ואין זה מכוסה בגדר האחריות ועלי לשלם על התיקון סך של כ 124 שח והאם אני מאשר את הצעת המחיר?
כמובן שלא גרמתי לשום שבר והמכשיר מוגן מהיום הראשיון במגן מסך ונרתיק סיליקון עבה.
ביקשתי מציגת השירות הלא סימפטית שיחזור אלי מנהל השירות, נאמר לי על ידה שיחזור אלי עד השעה 12:00 למחרת.
כמובן שחזרו אלי מנהל רק בשעה 15:00 יום למחרת (לפי רמת ההתנסחות שלו וחוסר הביטחון שלו אני בספק אם הוא מנהל) .
ואז הוא התחיל בזה שהנזק שנגרם לא מכוסה באחרויות בטענה שחלקים מסוג זה לא מכוסים באחריות , אז ביקשתי ממנו שיוכיח לי ושישלח לי ציטוט מתעודת האחריות שמוכיחה זאת, לאחר מכן טען שאני גרמתי את הנזק , ביקשתי שוב שיוכיח זאת ,כמובן שטען שאין עליהןם חובת הוכחה.
לאחר מכן טען שנוצר נזק משימוש לא נכון - שאלתי אותו מה זה שמוש לא נכון ?
אמרתי לו שלא מעניין אותי התירוצים שלהם ושכל עוד המכשיר באחריות אני לא צריך לשלם.
ואז שלף לי שפן מהכובע ואמר שאם אני לא מאשר את התיקון המכשיר לא יהיה מכוסה באחריות!!! ממש חוצפה ,וזה כבר ממש פוצץ לי את הפיוז !!!!
אמרתי לו שאני רוצה לדבר עם מישהו בכיר יותר ומצידי אגיע לאילן בן דב , ושלא יפחידו אותי וינסו ליתפוס אותי בביצים.!!
התעקשתי במשך רבע שעה בטלפון לדבר אם מנהל מעליו והנציג התעקש שלא אפשרי.
עד שלא הבהרתי לו שהוא לא יצא ממני ושכל הנושא הזה יופץ בכל הפורומים הוא לא השתכנע ואמר שיבדוק.
ן ראו תעודת האחריות שלהם באתר האינטרנט ששם כתוב שעל החברה להוכיח שנגרם נזק !!!
ממש התנהלות דרכונית של החברה ועל מה? - פורט שעולה 4$ באיביי?
איך אני יוצר קשר עם סמסונג העולמי ומתלונן על ההתנהלות הקלוקלת של החברה הזו?
לא מצאתי שום דרך דרך האתר העולמי הרשמי שלהם ?
ולא דרך האתר הישראלי שמפנה אותי לסאני?
האם עוד מישהו ניתקל בשירות כזה גרוע ומזלזל ?
איך נלחמים בכוחות הרשע?