עידן+ - מה קרה לערוצי הרדיו
גם אצלי נעלמו על הערוצי רדיו. הערוצי טלויזיה עובדים כמו שצריך עדיין.
אני משתמש במקלט USB וVLC על המחשב בשביל לנגן. אני יודע שבגדול זה עדיין עובד כי אצל חבר באזור שלי עם ממיר רגיל אפשר עדיין לשמוע את הרדיו.
רעיונות למישהו?
אני משתמש במקלט USB וVLC על המחשב בשביל לנגן. אני יודע שבגדול זה עדיין עובד כי אצל חבר באזור שלי עם ממיר רגיל אפשר עדיין לשמוע את הרדיו.
רעיונות למישהו?
זה גם דבר ששיגע אותי. הבעיה שמאז השידרוג לפני כשנה גם הפסיקו לי רוב התחנות וחשבתי שהטכנאים ברוממה חיפפו.
כנראה שהם החליפו קודק או סטנדרט של ה-AAC כך שה-VLC לא מצליח לפענח.
התקנתי תוכנה SmartDVB והפלא ופלא שומעים את כל התחנות...הסוף לגלגלצ וחזרה לשגרה 88FM
עדיף בהרבה על VLC. אפשר להקליט ערוץ אחד או מספר ערוצים במקביל וגם טיימר להקלטה ב-EPG ממש כמו ביס מקס,
לעומת ה-VLC שמקליט כל הזמן ערוץ 33, לא משנה איזה ערוץ אתה רואה. התוכנה קלילה מאוד.
לא מספיק להתקין רק את התוכנה, יש להתקין קודק MONOGRAM על מנת לפענח AAC.
מצורפת תמונת הגדרות קודקים
כנראה שהם החליפו קודק או סטנדרט של ה-AAC כך שה-VLC לא מצליח לפענח.
התקנתי תוכנה SmartDVB והפלא ופלא שומעים את כל התחנות...הסוף לגלגלצ וחזרה לשגרה 88FM
עדיף בהרבה על VLC. אפשר להקליט ערוץ אחד או מספר ערוצים במקביל וגם טיימר להקלטה ב-EPG ממש כמו ביס מקס,
לעומת ה-VLC שמקליט כל הזמן ערוץ 33, לא משנה איזה ערוץ אתה רואה. התוכנה קלילה מאוד.
לא מספיק להתקין רק את התוכנה, יש להתקין קודק MONOGRAM על מנת לפענח AAC.
מצורפת תמונת הגדרות קודקים
-
- הגדרות קודקים
אצלי בblaze video זה אכן עובד. רציתי לעשות את זה בשביל ההקלטות. חיפשתי פתרון להקלטות שכן אפשר להמיר אותם אחר כך עם שמע לתוכנה אחרת, מצאתי משהו כאן בפורומים שאפשר להכניס תוסף לvlc אבל לא הצלחתי להבין איפה מכניסים קודים עבור זה ואיך עובדים עם dvpiper.