אין סאונד בממיר hd
לאחרונה רכשתי רסיבר פיוניר וכשניסיתי לחבר אליו את הממיר דרך hdmi לא הצלחתי להוציא סאונד, הממיר מוציא סאונד בחיבור ישיר לטלויזיה והריסבר מוציא סאונד בחיבור hdmi למחשב אבל השילוב של ממיר ורסיבר לא עובד
עריכה : שחכתי לציין שמדובר בממיר הוט מגיק hd
עריכה : שחכתי לציין שמדובר בממיר הוט מגיק hd
מה הקשר למקרן? הרי מדובר על סאונד.dorshay כתב:התשובה מהוט הייתה שהממרים שברשותי לא מאפשרים להתחבר למקרן. האם מישהו מכם מכיר פיתרון בכל זאת?...
ניסית לחבר כבל אופטי מהממיר לכניסה המתאימה ברסיבר?
ככה אני מחובר - כבל hdmi למסך וכבל אופטי לרסיבר ואין שום בעיה.
קודם כל קיבלת תשובה לא מקצועית או בשפת הוט "חפיף"
אין קשר בין מקרן לממיר. הם אולי התכוונו שהם לא תומכים בממתגי HDMI שיכול להוציא תמונה שלני מקורות בו זמית,
אך גם זה לדעתי לא תשובה וגם לא נכון.
אני מחבר את המג'יק למקרן ומצליח להוציא תמונה במקביל למקרן ולטלויזיה.
ישנה בעיה תוכנתית בממירי HOT MAGIC
כאשר הרסיבר דולק, הוצא את ה-MAGIC מהחשמל, החזר לחשמל, המתן שיסיים את ה-BOOT והדלק אותו כאשר הרסיבר כבר על ה-HDMI של המג'יק (אל תעביר)
הממירים של הוט לא עובדים תקין עם ממתגי HDMI (מה שבעצם יש בכל רסיבר שיצא בחמש השנים האחרונות) וכאשר מעבירים למקור HDMI אחר,
סינכרון ה-HDMI של המג'יק משתבש (שים לב אם בתפריט הממיר מופיע בהגדרות תמונה ה-HDMI)
אצלי הסאונד נעלם והתמונה עוברת ל-4:3 כאשר מעבירים למקור אחר וחוזרים לממיר כאשר הוא דולק.
הוט לאט לאט מוסיפים עוד יצרנים לרשימה שאינה נתמכת עם הממיר ...חלם.
במקום לתקן את התוכנה הגרועה שלהם, הם נותנים תשובה שהרסיבר\ממתג HDMI לא נתמך או לא עובד בתקן.
כן, בטח,חברות ענק כגון פיוניר,דנון,HK לא עומדות בתקן...
כרגע הפיתרון הוא קודם כל להדליק את הרסיבר על ה-HDMI הנכון ורק אז להדליק את הממיר.
כאשר הממיר ב-standby הוא לא יכול לאבד סינכרון וה-HDMI בתוכנה לא קורס.
לדעתי מדובר בבאג בתוכנה שלהם והם אף פעם לא יתקנו אותו...אולי, אם תהיה פה כתבה בעמוד הראשי. קשה לי להאמין שזה יקרה.
עדכון,
טוב, זה מפתיע, אולי יש שינוי לטובה בהוט. שמתי לב בסוף השבוע שהממיר ביצע איתחול לבד, ומאז הבעיה נפתרה.
הממיר עבר עידכון גרסה.
כאשר הממיר דולק ואני מעביר למקור אחר בממתג וחוזר למג'יק, הוא לא מאבד את הסאונד והתמונה לא נמתחת.

אין קשר בין מקרן לממיר. הם אולי התכוונו שהם לא תומכים בממתגי HDMI שיכול להוציא תמונה שלני מקורות בו זמית,
אך גם זה לדעתי לא תשובה וגם לא נכון.
אני מחבר את המג'יק למקרן ומצליח להוציא תמונה במקביל למקרן ולטלויזיה.
ישנה בעיה תוכנתית בממירי HOT MAGIC
כאשר הרסיבר דולק, הוצא את ה-MAGIC מהחשמל, החזר לחשמל, המתן שיסיים את ה-BOOT והדלק אותו כאשר הרסיבר כבר על ה-HDMI של המג'יק (אל תעביר)
הממירים של הוט לא עובדים תקין עם ממתגי HDMI (מה שבעצם יש בכל רסיבר שיצא בחמש השנים האחרונות) וכאשר מעבירים למקור HDMI אחר,
סינכרון ה-HDMI של המג'יק משתבש (שים לב אם בתפריט הממיר מופיע בהגדרות תמונה ה-HDMI)
אצלי הסאונד נעלם והתמונה עוברת ל-4:3 כאשר מעבירים למקור אחר וחוזרים לממיר כאשר הוא דולק.
הוט לאט לאט מוסיפים עוד יצרנים לרשימה שאינה נתמכת עם הממיר ...חלם.
במקום לתקן את התוכנה הגרועה שלהם, הם נותנים תשובה שהרסיבר\ממתג HDMI לא נתמך או לא עובד בתקן.
כן, בטח,חברות ענק כגון פיוניר,דנון,HK לא עומדות בתקן...
כרגע הפיתרון הוא קודם כל להדליק את הרסיבר על ה-HDMI הנכון ורק אז להדליק את הממיר.
כאשר הממיר ב-standby הוא לא יכול לאבד סינכרון וה-HDMI בתוכנה לא קורס.
לדעתי מדובר בבאג בתוכנה שלהם והם אף פעם לא יתקנו אותו...אולי, אם תהיה פה כתבה בעמוד הראשי. קשה לי להאמין שזה יקרה.
עדכון,
טוב, זה מפתיע, אולי יש שינוי לטובה בהוט. שמתי לב בסוף השבוע שהממיר ביצע איתחול לבד, ומאז הבעיה נפתרה.
הממיר עבר עידכון גרסה.
כאשר הממיר דולק ואני מעביר למקור אחר בממתג וחוזר למג'יק, הוא לא מאבד את הסאונד והתמונה לא נמתחת.