המלצה ל LED סביר של 50\55 עד 7K , יש דבר כזה? בלי 3D או סמארט TV

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
scsa פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1428
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #1 

שלום הורים שלי רוצים לקנות מסך גדול יותר לסלון שלהם. עד היום היה להם פיליפס 42 דגם 8404

כל מה שחשוב במסך שתהיה תמונה טובה, במיוחד אחרי הפיליפס 8404 המעולה.
וגם שהיו רמקולים טובים במסך.
ושיבואן יהיה רשמי ולא פרללי
זה הכל, לא 3D ולא סמארט TV (אם זה מה שמייקר אותה), אין להם צורך בזה

שנים לא חיפשתי מסך ומרוב שיש הרבה וגם מלא פרללים אני כבר לא יודע מה כדאי

תוכלו להמליץ לי על מסך סביר עד 7K , יש טיפה עדפה לסמסונג אבל אתם המומחים!
תודה ענקית מראש!
נערך לאחרונה על ידי scsa ב 20/06/2013 19:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14357
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #2 

55EH6030.

scsa פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #3 

תודה על ההמלצה!!
ואיך לדעתכם THL50EM6 של פנסוניק?
ראיתי שהיא גם במחיר טוב

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #4 

אני הייתי בודק את ה 630-640 של שארפ. יש להם תמחור מצויין והם תמורה מצויינת לכסף שלא לדבר על איכות התמונה.

scsa פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #5 

ahersko כתב:אני הייתי בודק את ה 630-640 של שארפ. יש להם תמחור מצויין והם תמורה מצויינת לכסף שלא לדבר על איכות התמונה.
...
60 אינץ זה יותר מדי וגם המחיר עד כמה שהוא משתלם, עדיין מגיע כבר לכיוון של 7K ועם יבואן מקורי בטח בכלל 8K

תודה

itziking2
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

LN570 של LG...אוכלת את הפנסוניק!
תקרא מחקרים..

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

מחקרים! זה מחקר של MIT או של איזה עיתון שלעולם לא תדע מי שילם לו על ה"מחקר".
אני ממליץ לא להתלהב מחוות דעת של מישהו שאתה חא מכיר ולסמוך על מראה עיניים.
LG עשו קפיצה גדולה בשנים האחרונות מיצור קומקומים לטלבזיות אבל הפנסוניק עדיין מכשיר מצויין ואל תשכח חמש שנות אחריות!

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #8 

ahersko כתב:מחקרים! זה מחקר של MIT או של איזה עיתון שלעולם לא תדע מי שילם לו על ה"מחקר".
LG עשו קפיצה גדולה בשנים האחרונות מיצור קומקומים לטלבזיות אבל הפנסוניק עדיין מכשיר מצויין ואל תשכח חמש שנות אחריות!
...
איזו מחמאה, מייצור קומקומים לטלוויזיות, שילמו על מחקר.....
ובטח שאר היצרנים כולל מה שאתה המלצת לא קונים מחקרים.... :lol:

אתה מוזמן לכפר סבא לצפות באיכות התמונה של דגמי 2013 של LG, אני מניח שלא יצא לך לראות עדיין.
אני אארח אותך מכל הלב כיד המלך.

אולי אחר כך עדיין תגיד שהפנסוניק טובה יותר ואז אקבל את זה באהבה, אבל לפחות תסמוך על מראה עיניים (כפי שהמלצת לחבר כאן) ולא על דעה קדומה, ובכל מקרה אני מניח שלאחר מכן לפחות לא תשלב את המילה קומקום ביחד עם טלוויזיות LG באותו משפט (אלא אם כן מדובר בקונוטוציה של משהו בסגנון: "ברכה, תדליקי קומקום, נעשה קפה ונראה סרט ב-LG החדשה שלנו :wink: )

מני

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

ההמלצה שלי באופן גורף להתרשם ממראה עיניים ולא ממוכר "נטול אינטרסים" או סקירה של אתר "נחשב".

אני מאוד אשמח לבקר בכפר-סבא רק שכרגע המרחק ביננו הוא כמעט 10000 ק"מ.
בינתיים אני מבקר בקביעות בחנויות "קטנטנות" עם מיטב התוצרת העולמית שהיו מותירות את רוב חברי הפורום פעורי פה.

כפי שכתבתי על סמך דעתי האישית (והלא תלויה כנציג יבואן LG).
LG עשו כברת דרך מיצור טוסטרים וקומקומים והמכשירים שלהם בהחלט טובים בעיקר בדגמים היקרים.
אבל מכאן להגיד שהם משאירים את פנסוניק בסיבוב.. נו בחיאת מה אתה ילד?

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #10 

ahersko כתב:מחקרים! זה מחקר של MIT או של איזה עיתון שלעולם לא תדע מי שילם לו על ה"מחקר".
...
קשקשן. טלוויות ה-LED של פנסוניק מבוססות על LG, אותם פאנלים ואותה טכנולוגיית תלת ממד של LG. בדגמי 2013 של LG נפתרו בעיות שעדיין קיימות בדגמי פנסוניק 2013. יתר על כן, בישראל כמעט כל הפונקציות בטלוויזיות פנסוניק לא עובדות, לעומת LG שמביאה מודלים מותאמים לישראל.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #11 

ahersko כתב:ההמלצה שלי באופן גורף להתרשם ממראה עיניים ולא ממוכר "נטול אינטרסים" או סקירה של אתר "נחשב".

אני מאוד אשמח לבקר בכפר-סבא רק שכרגע המרחק ביננו הוא כמעט 10000 ק"מ.
בינתיים אני מבקר בקביעות בחנויות "קטנטנות" עם מיטב התוצרת העולמית שהיו מותירות את רוב חברי הפורום פעורי פה.

כפי שכתבתי על סמך דעתי האישית (והלא תלויה כנציג יבואן LG).
LG עשו כברת דרך מיצור טוסטרים וקומקומים והמכשירים שלהם בהחלט טובים בעיקר בדגמים היקרים.
אבל מכאן להגיד שהם משאירים את פנסוניק בסיבוב.. נו בחיאת מה אתה ילד?
...
הוא צודק. הפנסוניק מבוססים על LG. כדאי שתלמד את החומר.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

ועדין תשים LG ליד פנסוניק ולא תקבל את אותה התמונה.
איך זה? כי השלם גדול מסך חלקיו, והעובדה שכל ה"טכנולוגיה" והמסכים נגנבה מ LG עדיין לא הופכת את LG לטובה יותר או פחות מפנסוניק.

שלא לדבר על הגימור של פנסוניק.

שלא תבין לא נכון, אני לא סוכן של פנסוניק, אין לי פנסוניק בבית.
ולמרות שכך, ההתרשמות האישית שלי מהמוצרים של פנסוניק יותר חיובית (בלשון המעטה) ממוצרי LG

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8258
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #13 

חלק מהטלוויזיות של פנסוניק מבוססות על פאנלים של LG וחלק על IPS שהם מייצרים בעצמם. לגבי איכות התמונה, זה אינדיבידואלי והויכוח מיותר.

כמובן שזכותו של אשרקו להעדיף יצרן כזה או אחר, אבל כמובן שאינו מהווה אוטוריטה. יש אוטוריטות בתחום כמו הבוחנים של AV שיכולים להתווכח איתו לגבי איכות ה"שלם" אצל פנסוניק:

http://www.avforums.com/reviews/Panason ... eview.html

http://www.avforums.com/reviews/Panason ... eview.html

אותם בוחנים שיבחו את ה 790 של LG:

http://www.avforums.com/reviews/LG-47-5 ... eview.html

כך שכל אחד ודעתו.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

LG מייצרת את הפאנלים IPS

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8258
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #15 

asaf23 כתב:LG מייצרת את הפאנלים IPS
...
גם פנסוניק:

http://www.digitalversus.com/behind-sce ... e1185.html

[left]Among other things, we visited the Panasonic IPS LCD panel factory[/left]

scsa פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #16 

חברים לא צריך לריב :wink: ושוב תודה לכולם על העזרה!
טוב קודם כל חיפשתי בכמה מקומות את 55EH6030 של סמסונג ואצל כולם היה חסר במלאי.
בכל מקרה התקציב קצת עלה :lol: ועכשיו זה עומד על סביבות 7K (עד 7200שח פחות או יותר)
עדפה גדולה מאוד לפיליפס (אחרי 8404 המעולה הורים מעדיפים ללכת לכיוון פיליפס טובה) או סמסונג

עוד שאלה שמאוד חשובה לי , מה דעתכם על יבאונים פרללים? זה עד כדאי כך לא מומלץ? כי יש פער ענק בפילפסים לדוגמה בהשוואה ליבואן מקורי

itziking2
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 0

שליחה #17 

אני לקחתי ללא הסמארט TV את ה-LG 55" LN570 אני עוד אקבל אותו...הוא 1920X1080 והוא FHD.

Ringo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #18 

קנו מה שנראה לכם מתאים ועונה על הצרכים... אבל רק לא פנסוניק!!!

תראו במה שנתקלתי היום ברשת: (פורסם בדף הבית של פנסוניק בפייסבוק!!!)

הביקורת שלי היא כלפי חברת PANASONIC ופחות כלפי היבואנית "יורוקום" שמייצגת את החברה בישראל.. (למרות שהם למעשה האחראים הישירים..)

רכשתי לאחרונה מסך LED 3D פנסוניק דגם THL55ET5M (בגודל 55" אינץ) במבצע (מבצע מפוקפק) במחיר של 8,880 ש"ח.. עם נתונים סטנדרדיים לחלוטין, לא ליפול מהכיסא, כשבמחיר כזה יכולתי לרכוש מסך הרבה יותר מתקדם תוצרת חברות אחרות טובות (לא אעשה כאן פרסום..) ובפחות כסף!

הדבר הבסיסי ביותר שנדרש מצרכן ישראלי (אנחנו עדיין חיים בישראל) שמשלם מחיר מופקע שכזה למסך בינוני, הוא לקבל תמורה הוגנת למחיר, וזה כמובן תמיכה בשפה העברית!

אז לכל מי שמתלבט, בטרם ימהר לשלוף את כרטיס האשראי שלו.. שיחשוב שוב, מסכי PANASONIC ולא חשוב איזה דגם, גם אם ישלם 300,000 ש"ח לגודל 85 אינץ' לא יתמוך בכתוביות בעברית לסרטים בכל הפורמטים הקיימים כיום (לא כתוביות מובנות, אלא קובץ סטנדרטי פשוט ומוכר כמו SRT וכו')

לצורך כך נצטרך לרכוש סטרימר (מזרים מדיה) שתומך בקבצי MKV ותלת מימד וכזה שלא "נתקע" כל דקה.. (עוד סכום נכבד של לפחות 1,500 ש"ח וצפונה) עברתם כבר את ה 10,000 ש"ח כשבמחיר הזה תקבלו הרבה הרבה יותר ממסכים הרבה יותר טובים... שיתנו לכם תמורה מלאה לכספכם...!!!

בנוסף, מקבלים במסגרת המבצע מתאם לטלוויזיה חכמה – דגם DBW0754B מבית דאטא כחול לבן בע"מ, מוצר שבעצמו מבייש את החברה, הרי המסך אמור להיות Smart TV.. אז מספקים דונגל של שקל וחצי עם מקלדת צעצוע שנתקעת ולא מספקת את הסחורה (הסיבה לאספקת המתאם הוא... הוא תומך בעברית שזה "עלה התאנה" שמצאו להם חברת יורוקום, אבל לא פותר את התמיכה לעברית בסרטים..)

ותשאלו את עצמכם למה חברת PANASONIC לא מספקת תמיכת עברית.. כשבימנו בעידן המחשבים זה אפילו לא יעלה להם סנט בודד של עלות... אז התשובה היא פשוטה ועצובה כאחד (ואנטישמית להחריד) החשש הוא מחרם ערבי! הפחד הגדול שלהם הוא שהערבים בעולם יפסיקו לרכוש בשל כך את מוצרי הקונצרן... !!!

מוגש לשיפוטכם....

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #19 

ממש מגוחך...יש תמיכה בסלובנית ולטבית ואין תמיכה בעברית. הגיע הזמן שיכירו בישראל.
מה שלי מפריע עוד יותר מחוסר העברית, היא שלא ניתן לצפות בערוצי הטלוויזיה הישראליים החופשיים, זאת למרות שלפנסוניק יש דגמים שמתאימים לשיטה הישראלית. יורוקום/פנסוניק בכוונה מביאים טלוויזיה בלי טיונר.
כנראה שלא אכפת להם להפסיד לקוחות.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

נכון, חיסרון בעברית הוא חיסרון משמעותי. למיטב זכרוני גם פיליפס לא תומכים בעברית וזאת תעודת עניות ליבואן שלא מסוגל לסגור מול היצרן תמיכה בעברית.
מצד שני, לא קם היצרן שמספק יכולת הזרמה נורמלית. בטח תקומו עלי עם סיפורי ה PLEX שלמרות הממשק המאוד נעים שלו עדיין לא מצליח חעדכן ספריות כמו שצריך ומזהה סרטי ילדים כסרטי פורנו...
או את האניי שר, של סמסונג, שזו תוכנה מבישה.
שלא להזכיר את הדפדפן המובנה בדגמי D של סמסונג, שיכולת הגלישה שלו פחותה מכל טבלט סיני של 200 ש"ח ברמי לוי.
תעשו הפרדה בין כמה פרמטרים.
1. איכות תמונה - בסופו של דבר עיקר הפעולה של המכשיר היא התמונה.
2. אמינות ואחריות - זה לא נעים לגלות בוקר אחד שהלך הפנל (כמו שקרה לי) ולגלות שהמכשיר היקר שקניתם יכול ללכת לפח!
3. SMART והזרמה - תעשו לעצמכם טובה, תפנקו את עצמכם בסטרימר פשוט, אפילו אקסטרימר דור 1, הוא יעשה עבודה הרבה יותר טובה מרוב הסטרימרים המובנים, התמיכה שלו בפורמטים הרבה יותר רחבה שלא להזכיר את התמיכה בעברית.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”