התחדשתי רמקולים monitor audio rx6
שלום חברים
מתוך גילוי נאות,אני חבר בפורום 'ווינטאג' ורק טבעי שמזה זמן אני מחפש רמקול מן האזור הטבעי שלי
מאחר שלא מצאתי,החלטתי לרכוש רמקול 'מודרני',
מיותר לציין שבקרב אסוכלת האוודיו הישנה משול הדבר ל'כפירה מוחלטת [בהומור]
וכאן החל הבלבול [בלשון המעטה,שוק מוצף ורווי בעשרות יצרנים ורובם עם תגי מחיר [רחמנא ליצלן..] תגי מחיר שאינם בהישג יד,לאיש מן השורה כמוני.והתחלתי לנדוד..ולחפש לנדוד ולחפש...עד שהתחלתי להתייאש מן הסחורה המוצעת שרובה 'אליטסטית' וכאמור כלל אינה מושגת!
במרוצת החיפוש שמעתי את ה-monitor audio ממש דקות ספורות ובענווה מוחלטת זה הספיק לי,והמשכתי את יסורי הנדידה כאמור. עד שכרעתי תחת הנטל ,של רמקולים וחנויות ויחס פושר פה ושם,והרבה מניפולציות לבי בהחלט איננו גס באיש אבל רוחי נפלה ואיבדתי תקווה [הסתובבתי כמה ימים עם סטרס מופגן]
ואז בצר לי נפלה החלטה בלבי, חלקה מודעת וחלקה ממש אינטואטיבית
הרמתי טלפון לרפי מ-'אודיו שופ'
לא בכל יום אתה חווה יחס חם ולבבי באופן כנה כל כך מאנשים כמו הג'נטלמן הזה .'איזה גימור שתרצה אמר'
קבעתי את את המחיר [בהגינות כמובן] הוא קיבל, תוך שלושה ימים הרמקולים אצלי בבית.
מה אספר איזה מיד איזה בהירות מופגנת,מנעד טונלי שאיבדתי ברמקולים אחרים קיבלתי בחזרה אצל הרמקול הזה
ובגדול,'צט בייקר נשמע קטיפתי,מרגש בדיוק כמו השירה שלו,כמו הנגינה שלו מתפרש בכל במת הסאוונד
והבס מאוזן לא צעקני,אפילו רך לטעמי אבל יותר מכל אסרטיבי ונוכח......
בילי הולדיי נשמעת רכה מתמיד חושנית לבלי היכר בזכות האיזון הניכר של הרמקול הזה
אפילו המעבר ל'בנדיטים' של הרוק האולטימטיבי 'להקת המי' פיט טאונסונד ג'ון אינטוויסטל...FREE פול רוג'רס פול קוסוף
ה-rx6 קורא אותם ברוב רהיטות ומעביר אותם ללא חשש...כיף כיף אמיתי
רמקול מצויין משול ל'שליח' טוב שמעביר את הודעתו באופן ישיר,ברור מדוייק נטול 'פאתוס' וכזה הוא ה-rx6 שליח מצויין.
אהבתי את סקירתו של יהונתן פת-יה מעבר לטעם הטוב שהאיש ניחן בו,אהבתי את ההגינות שבאמצעותה בחן את ה- rx6 כיאה לאדם שאוהב אודיו, בניגוד לאחרים שמסתתרים עם ריטוריקה טהורה, ע'פ הגדרתו מהו רמקול טוב.? ואכן ה-rx6 הוא רמקול טוב בעיני.
אז תודה יונתן פת-יה הרי נעזרתי בך.
תןדה ל-joeyga
תודה clauda5
דין
מתוך גילוי נאות,אני חבר בפורום 'ווינטאג' ורק טבעי שמזה זמן אני מחפש רמקול מן האזור הטבעי שלי
מאחר שלא מצאתי,החלטתי לרכוש רמקול 'מודרני',
מיותר לציין שבקרב אסוכלת האוודיו הישנה משול הדבר ל'כפירה מוחלטת [בהומור]
וכאן החל הבלבול [בלשון המעטה,שוק מוצף ורווי בעשרות יצרנים ורובם עם תגי מחיר [רחמנא ליצלן..] תגי מחיר שאינם בהישג יד,לאיש מן השורה כמוני.והתחלתי לנדוד..ולחפש לנדוד ולחפש...עד שהתחלתי להתייאש מן הסחורה המוצעת שרובה 'אליטסטית' וכאמור כלל אינה מושגת!
במרוצת החיפוש שמעתי את ה-monitor audio ממש דקות ספורות ובענווה מוחלטת זה הספיק לי,והמשכתי את יסורי הנדידה כאמור. עד שכרעתי תחת הנטל ,של רמקולים וחנויות ויחס פושר פה ושם,והרבה מניפולציות לבי בהחלט איננו גס באיש אבל רוחי נפלה ואיבדתי תקווה [הסתובבתי כמה ימים עם סטרס מופגן]
ואז בצר לי נפלה החלטה בלבי, חלקה מודעת וחלקה ממש אינטואטיבית
הרמתי טלפון לרפי מ-'אודיו שופ'
לא בכל יום אתה חווה יחס חם ולבבי באופן כנה כל כך מאנשים כמו הג'נטלמן הזה .'איזה גימור שתרצה אמר'
קבעתי את את המחיר [בהגינות כמובן] הוא קיבל, תוך שלושה ימים הרמקולים אצלי בבית.
מה אספר איזה מיד איזה בהירות מופגנת,מנעד טונלי שאיבדתי ברמקולים אחרים קיבלתי בחזרה אצל הרמקול הזה
ובגדול,'צט בייקר נשמע קטיפתי,מרגש בדיוק כמו השירה שלו,כמו הנגינה שלו מתפרש בכל במת הסאוונד
והבס מאוזן לא צעקני,אפילו רך לטעמי אבל יותר מכל אסרטיבי ונוכח......
בילי הולדיי נשמעת רכה מתמיד חושנית לבלי היכר בזכות האיזון הניכר של הרמקול הזה
אפילו המעבר ל'בנדיטים' של הרוק האולטימטיבי 'להקת המי' פיט טאונסונד ג'ון אינטוויסטל...FREE פול רוג'רס פול קוסוף
ה-rx6 קורא אותם ברוב רהיטות ומעביר אותם ללא חשש...כיף כיף אמיתי
רמקול מצויין משול ל'שליח' טוב שמעביר את הודעתו באופן ישיר,ברור מדוייק נטול 'פאתוס' וכזה הוא ה-rx6 שליח מצויין.
אהבתי את סקירתו של יהונתן פת-יה מעבר לטעם הטוב שהאיש ניחן בו,אהבתי את ההגינות שבאמצעותה בחן את ה- rx6 כיאה לאדם שאוהב אודיו, בניגוד לאחרים שמסתתרים עם ריטוריקה טהורה, ע'פ הגדרתו מהו רמקול טוב.? ואכן ה-rx6 הוא רמקול טוב בעיני.
אז תודה יונתן פת-יה הרי נעזרתי בך.
תןדה ל-joeyga
תודה clauda5
דין
נערך לאחרונה על ידי דין355 ב 18/06/2013 18:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46362
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
הגימור יפהפיה ומשדר עושר. באמת טוב רענון כזה מאשר השחור פיאנו שדבק כגימור מועדף בכל מוצר.
תתחדש ותהנה
תתחדש ותהנה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה מרטיןMartinHSabag כתב:תתחדש ויופי של פוסט וכתיבה.
אני חושב שהשילוב הזה של הישן-חדש מקסים, לפחות במראה (כי לא שמעתי)....
ולשאר החברים
אני חייב להודות..על האווירה הנחמדה בפורום הזה
ועל האדיבות המופגנת
תופתע אבל השילוב בין ההגברה של ה-70 80 בעלת הצליל החם
עם רמקול מודרני מדוייק אינטילגנטי מייצר צליל בהחלט מאוזן זה מפרה את זה
והתוצאה סאונד חושני רך...את זה חיפשתי כל הזמן
ואני צריך לבקר בפורום הזה מדי פעם יש פה אווירה חיובית ביותר
בברכה
דין
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112