אנשים,עזרה בבקשה,הלכתי לאיבוד...
שלום, המלצה למסך בתקציב 4-5 (גמיש).
לחדר משחקים עם מרחק צפייה 2 מ׳.
סוני 3, מחשב נייח,קולנוע ביתי , רצויי 3D
לא מבין בנושא ולא רוצה ליפול בקנייה גרועה .
ביקשתי המלצה לפניי כמה ימים אבל לא קיבלתי שום תגובה ,
אולי לא הסברתי נכון את מה שאני מחפש אולא יודע מה
ניסתי ללמוד קצת את הנושא ורק הבנתי כמה אני לא יודע ומבולבל.
אשמח לעזרה והמלצות , תודה !
לחדר משחקים עם מרחק צפייה 2 מ׳.
סוני 3, מחשב נייח,קולנוע ביתי , רצויי 3D
לא מבין בנושא ולא רוצה ליפול בקנייה גרועה .
ביקשתי המלצה לפניי כמה ימים אבל לא קיבלתי שום תגובה ,
אולי לא הסברתי נכון את מה שאני מחפש אולא יודע מה
ניסתי ללמוד קצת את הנושא ורק הבנתי כמה אני לא יודע ומבולבל.
אשמח לעזרה והמלצות , תודה !
- עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
אני לא מומחה גדול, ואפילו לא קטן. ועד לפני שנה הייתי במצבך. מהרגע שהחלטתי לקנות את הטושיבה 42 אינץ כמו כולם ועד שרכשתי את ה lg עברו בערך 8 חודשים של שאלות ותהיות.
אז אלו הן המסקנות שלי:
אל תפחד מהגודל. בטלויזיות טובות גם בגדול רואים מצוין. אני קניתי מסך 47 אינץ וברגע שהניחו והדליקו אותו הצטערתי שלא לקחתי 55, וזה במרחק 3 מטר.
בעניין התלת. מימד. ישנם שני סוגים: פסיבי ואקטיבי. לא אכנס להבדלים בינהם אך אתה צריך לבדוק במו עיניך. כשאני שמתי משקפיים אקטיביות.כמו של סמסונג, תוך דקה נהיה לי ריצודים בעינים. ולי יש ילדים שרואים גם אז קניתי פסיבי. אומרים שהאיכות יורדת, אני נהנה.
בקשר לסוני, אומרים פה שיש למסכים שונים מהירויות תגובה שונות. אם אתה לא גיימר כבד,כמוני, לא תרגיש בהבדלים כי הם מתבטאים בעשירית שניה לכאן או לכאן.
לסיכום, מכל הסיבות להלן, אני קניתיlg מאחד הדגמים היותר יקרים ועד עתה אני מרוצה עד הגג.
אבל זה אני. לך, כתת רגליך בחנויות מקצועייות, צפה, שמע הסברים, שאל שאלות ותחכים.
אז אלו הן המסקנות שלי:
אל תפחד מהגודל. בטלויזיות טובות גם בגדול רואים מצוין. אני קניתי מסך 47 אינץ וברגע שהניחו והדליקו אותו הצטערתי שלא לקחתי 55, וזה במרחק 3 מטר.
בעניין התלת. מימד. ישנם שני סוגים: פסיבי ואקטיבי. לא אכנס להבדלים בינהם אך אתה צריך לבדוק במו עיניך. כשאני שמתי משקפיים אקטיביות.כמו של סמסונג, תוך דקה נהיה לי ריצודים בעינים. ולי יש ילדים שרואים גם אז קניתי פסיבי. אומרים שהאיכות יורדת, אני נהנה.
בקשר לסוני, אומרים פה שיש למסכים שונים מהירויות תגובה שונות. אם אתה לא גיימר כבד,כמוני, לא תרגיש בהבדלים כי הם מתבטאים בעשירית שניה לכאן או לכאן.
לסיכום, מכל הסיבות להלן, אני קניתיlg מאחד הדגמים היותר יקרים ועד עתה אני מרוצה עד הגג.
אבל זה אני. לך, כתת רגליך בחנויות מקצועייות, צפה, שמע הסברים, שאל שאלות ותחכים.
- matan5165
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
גם אני ישר חשבתי על המסך הזה שראיתי את הדיון.DANNYEL כתב:תודה על התגובה. איזה דגם של LG רכשת ? גם אני נוטה ל 3D פאסיבי .
מתלבט על LG 42LA621Y...
אין לי ניסיון עם המסך הזה וקראתי שהוא פחות טוב מהדגם הקודם של שנה שעברה.
מה שכן, אני ממש אהבתי את הדגם המקביל מ 2012
ולדעתי הוא היה בחירה ממש טובה ביחס לתקציב.
אני חושב שבמסך הזה אפשר להגיד שנהנים מכל העולמות בתקציב שלא מתחיל להיות הזוי.
אני קניתי אתמול את ה 740 שיצא לא מזמן ואני ממש מרוצה מהמסך למרות שרק עוד כמה ימים אדע איך הוא באמת..