46D6600 מהמוות חזרה לחיים.
-
ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אתמול ללא כל הודעה מוקדמת, בהפעלת המסך מופיע הלוגו של סמסונג לחמש שניות, ואז הספק מכבה את עצמו.
היות והמכשיר בדיוק בן שנתיים ועדיין יש שנת אחריות, התקשרתי למרכז השרות של סמסונג ותיארתי את התקלה.
נקבע שלמחרת (היום) יגיע טכנאי.
היות ומשהו צריך לפרנס את המשפחה, ואי אפשר לחכות לטכנאי, ביקשתי מזוגתי שתמתין ותעדכן.
הטכנאי הגיע עם... פנל חדש! (אני מקווה שחדש, אין לי מושג מה הגיע)
לטענתו, בזמן האיתחול של המכשיר, מתבצעת תקשורת לפנל, במידה ואינו מגיב כנדרש, המכשיר מאתחל את עצמו.
ואני חשדתי בספק הכוח...
בכל מקרה הוחלף פנל, לאיזה? אני לא לאיודע! סמסונג, AO או CN ... למיטב זכרוני אפשר לבדוק את זה דרך תפריט הטכנאים, אבל זה לא באמת חשוב.
מה שמוזר, זה איך הולך פנל תוך שנתיים.
תארו לעצמכם שאין אחריות... הלכה הטלביזיה, לכן חשוב לרכוש מכשירים שכאלו עם אחריות כמה שיותר ארוכה.
אני מקווה גם שרמת העננות לא נפגעה. המכשיר שלי היה נטול כמעט לחלוטין מעננות, לא מתאים לי עננים בבית.
ודבר אחרון, המכשיר היה "פרוץ" ז"א מעודכן לדגם D6750 (בגלל שב D6600 ה"ישראלי" הדונגל המובנה מנוטרל בתוכנה - תודות למשרד התקשורת) והמכשיר הסינגפורי שלי גוייר לשפת בעליו ולמרות הכל הם לא אמרו על זה כלום.
האמת, אכזבה. היו לי CRT של סוני עשרים שנה עם אפס תקלות.
ה BR של סמסונג התקלקל והוחלף 4-5 פעמים תוך מספר חודשים עד שקיבלתי חזרה את הכסף, עכשיו הטלביזיה. לא סימן מבשר טובות.
היות והמכשיר בדיוק בן שנתיים ועדיין יש שנת אחריות, התקשרתי למרכז השרות של סמסונג ותיארתי את התקלה.
נקבע שלמחרת (היום) יגיע טכנאי.
היות ומשהו צריך לפרנס את המשפחה, ואי אפשר לחכות לטכנאי, ביקשתי מזוגתי שתמתין ותעדכן.
הטכנאי הגיע עם... פנל חדש! (אני מקווה שחדש, אין לי מושג מה הגיע)
לטענתו, בזמן האיתחול של המכשיר, מתבצעת תקשורת לפנל, במידה ואינו מגיב כנדרש, המכשיר מאתחל את עצמו.
ואני חשדתי בספק הכוח...
בכל מקרה הוחלף פנל, לאיזה? אני לא לאיודע! סמסונג, AO או CN ... למיטב זכרוני אפשר לבדוק את זה דרך תפריט הטכנאים, אבל זה לא באמת חשוב.
מה שמוזר, זה איך הולך פנל תוך שנתיים.
תארו לעצמכם שאין אחריות... הלכה הטלביזיה, לכן חשוב לרכוש מכשירים שכאלו עם אחריות כמה שיותר ארוכה.
אני מקווה גם שרמת העננות לא נפגעה. המכשיר שלי היה נטול כמעט לחלוטין מעננות, לא מתאים לי עננים בבית.
ודבר אחרון, המכשיר היה "פרוץ" ז"א מעודכן לדגם D6750 (בגלל שב D6600 ה"ישראלי" הדונגל המובנה מנוטרל בתוכנה - תודות למשרד התקשורת) והמכשיר הסינגפורי שלי גוייר לשפת בעליו ולמרות הכל הם לא אמרו על זה כלום.
האמת, אכזבה. היו לי CRT של סוני עשרים שנה עם אפס תקלות.
ה BR של סמסונג התקלקל והוחלף 4-5 פעמים תוך מספר חודשים עד שקיבלתי חזרה את הכסף, עכשיו הטלביזיה. לא סימן מבשר טובות.
-
ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
החליפו פנל בבית - כמו גדולים.
הסיפור לא מרחש בארץ הקודש אלא בסינגפור.
זמן עבודה חצי שעה נטו.
הגעתי הביתה לבקרת נזקים.
הפנל הוחלף עם הבאזל, כל המסגרת נותרה מצופה בנייר שקוף דביק להגנה.
העבודה נראית טובה, אין עננות, הפנל ע"פ תפריט הטכנאים CN, כמו במקור.
בפעם הבאה שזה יקרה והמכשיר לא באחריות, המכשיר הולך לפח!
אמינות מאוד מאכזבת.
הסיפור לא מרחש בארץ הקודש אלא בסינגפור.
זמן עבודה חצי שעה נטו.
הגעתי הביתה לבקרת נזקים.
הפנל הוחלף עם הבאזל, כל המסגרת נותרה מצופה בנייר שקוף דביק להגנה.
העבודה נראית טובה, אין עננות, הפנל ע"פ תפריט הטכנאים CN, כמו במקור.
בפעם הבאה שזה יקרה והמכשיר לא באחריות, המכשיר הולך לפח!
אמינות מאוד מאכזבת.