יש לך D-Link DSL-6740U? מה גרסת ה FW שלך?
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לכל 3 גרסאות החומרה: G1 G2 H1.
עצלי G1 שלפני מספר ימים עודכן ל1.66
דגם הנתב: 6740-32MB-G1-Open
גרסת נתב: BZ_1.66_OpenWifi
לפי דיברי 166, זה הגרסה היחידה שיש להם לעדכון, אם כי היה לי 2.62 לפני כן, אפשר לבדוק פה:
http://bnet.bezeq.co.il/network_map.htm
או ב ממשק ה WEP של הנתב 10.0.0.138
תודה
עצלי G1 שלפני מספר ימים עודכן ל1.66
דגם הנתב: 6740-32MB-G1-Open
גרסת נתב: BZ_1.66_OpenWifi
לפי דיברי 166, זה הגרסה היחידה שיש להם לעדכון, אם כי היה לי 2.62 לפני כן, אפשר לבדוק פה:
http://bnet.bezeq.co.il/network_map.htm
או ב ממשק ה WEP של הנתב 10.0.0.138
תודה
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
DSL6740U-G2
BZ_2.66_OpenWifi
BZ_2.66_OpenWifi
חעחעחע
http://www.twitch.tv/irs0osooom/c/3570257
HUAWEI HG610
Bezeq + Bezeqint Top40 + RA
הגדרות לutorrent
https://imageshack.com/a/orfb/1
http://www.twitch.tv/irs0osooom/c/3570257
HUAWEI HG610
Bezeq + Bezeqint Top40 + RA
הגדרות לutorrent
https://imageshack.com/a/orfb/1
- Rephael
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
היה לי 6740 G2 עם קושחות: 2.55 / 2.57 / 2.62 / 2.65
עכשיו עם H1 קושחות: 1.01.15 / 1.01.17 / 1.01.18 / 1.01.19
הייתי שמח עם יפתח סטיקי עם גירסאות קושחה לכל הראוטרים הנוכחיים שמפיצים חברות התשתית.
דרך אגב עם מישהו יכול לעלות את 1.01.15 שהיה לי בעבר שהוא טוב יותר מ18 שיש לי כרגע
לגבי ה1.66 שיש לך בG1 - מוזר מאוד ועוד יותר כאשר בזק לא מודעים בכלל
עכשיו עם H1 קושחות: 1.01.15 / 1.01.17 / 1.01.18 / 1.01.19
הייתי שמח עם יפתח סטיקי עם גירסאות קושחה לכל הראוטרים הנוכחיים שמפיצים חברות התשתית.
דרך אגב עם מישהו יכול לעלות את 1.01.15 שהיה לי בעבר שהוא טוב יותר מ18 שיש לי כרגע
לגבי ה1.66 שיש לך בG1 - מוזר מאוד ועוד יותר כאשר בזק לא מודעים בכלל
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
גם אצליClass889 כתב:כנלromitkin כתב:H1
גירסא : BZ_1.01.15......
מחפש את גירסת BZ_1.01.15 להורדה כבור 6740 H1
גם אני מחפש את הגירסא הנ"ל רוצה לשנמך ל 15Rephael כתב:מישהו יכול לעלות את הגרסא הנ''ל להורדה? DLINK לא נותנים ועם בזק גם לאeyalron כתב:גם אצליClass889 כתב:כנלromitkin כתב:H1
גירסא : BZ_1.01.15............
האילוץ הוא שהורידו לי את ה 19 בעקבות הצטרפות לשרות FREE WIFI, ובהסרה של השירות אין חזרה לגרסה הקודמת
היום כבר עפתי פעמים במצב שהמודם מסונכרן אבל לא מחובר לאינטרנט ואים גישה לדף התפעול של המודם
רק הוצאה מהחשמל וחיבור מחדש החזירה את האינטרנט לחיים
מדובר במודם חדש דנדש שעבד יפה מאוד עם גרסא 15 ואחרי הניסיון הטיפשי מצידי להצטרף לשרות FREE WIFI שודרכ אוטומטית לדרסת ה 19 ומשם אין דרך חזרה.
לדעתי האשמה בניתוקים שאני חווה עם MIRC ועם תוכנות אחרות (ניתוקים זריזים שמשמפיעים על מערכות עם רגישות גבוהה), היא בגרסא הזאת.
גמו כן המצב בו המודם הולך לעולם שכולו טוב למרות שהוא מסונכרן גם התחיל לקרות לי בגרסא זו.
בא לי לצעוק
חחחחחח....הההה של גרסא.
גם בזק לא יכולים להחזיר אולי אחורה והפתרון הוא להחליף מודם לחדש.
איזה בזבוז של אנרגיות של כל הצדדים פשוט ביזיון.
מדובר במודם חדש דנדש שעבד יפה מאוד עם גרסא 15 ואחרי הניסיון הטיפשי מצידי להצטרף לשרות FREE WIFI שודרכ אוטומטית לדרסת ה 19 ומשם אין דרך חזרה.
לדעתי האשמה בניתוקים שאני חווה עם MIRC ועם תוכנות אחרות (ניתוקים זריזים שמשמפיעים על מערכות עם רגישות גבוהה), היא בגרסא הזאת.
גמו כן המצב בו המודם הולך לעולם שכולו טוב למרות שהוא מסונכרן גם התחיל לקרות לי בגרסא זו.
בא לי לצעוק
איזה בזבוז של אנרגיות של כל הצדדים פשוט ביזיון.
- Rephael
- חבר פעיל מאוד

גירסה 19 פשוט בדיחה אני מסכים.. ויש דרך חזרה אין בעיה - מדובר בפרוצדורה מסויימת שבה מתחברים לראוטר דרך 192.168.1.1 ושם מקבלים ממשק שינמוך/שידרוג.Ofer01 כתב:היום כבר עפתי פעמים במצב שהמודם מסונכרן אבל לא מחובר לאינטרנט ואים גישה לדף התפעול של המודם
בא לי לצעוקחחחחחח....הההה של גרסא.
איזה בזבוז של אנרגיות של כל הצדדים פשוט ביזיון....
הדבר היחיד הוא להשיג את גירסה 15.אני עם 18 כרגע וגם מעוניין ב15 בחזרה. למי שיש 15 מותקן אצלו כרגע יודע איך לבצע DUMP? כי אין בממשק הראוטרים האלו אפשרות כמו בראוטרים איכותיים יותר.
ודרך אגב בואו נפתח סטיקי לכל הגרסאות של 6740/7850 וכו', במקום המשאלים של איכות ספקי האינטרנט שלא מעודכנים כבר שנים מספר.
אכן ידוע לי איך להיכנס ל CRASH RECOVERY MODE אבל הבעיה שלנו היא שאין בנימצא להוריד קובץ עם גירסת 1.01.15Rephael כתב:גירסה 19 פשוט בדיחה אני מסכים.. ויש דרך חזרה אין בעיה - מדובר בפרוצדורה מסויימת שבה מתחברים לראוטר דרך 192.168.1.1 ושם מקבלים ממשק שינמוך/שידרוג.Ofer01 כתב:היום כבר עפתי פעמים במצב שהמודם מסונכרן אבל לא מחובר לאינטרנט ואים גישה לדף התפעול של המודם
בא לי לצעוקחחחחחח....הההה של גרסא.
איזה בזבוז של אנרגיות של כל הצדדים פשוט ביזיון....
הדבר היחיד הוא להשיג את גירסה 15.אני עם 18 כרגע וגם מעוניין ב15 בחזרה. למי שיש 15 מותקן אצלו כרגע יודע איך לבצע DUMP? כי אין בממשק הראוטרים האלו אפשרות כמו בראוטרים איכותיים יותר.
ודרך אגב בואו נפתח סטיקי לכל הגרסאות של 6740/7850 וכו', במקום המשאלים של איכות ספקי האינטרנט שלא מעודכנים כבר שנים מספר....
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אני רואה לרבים פה יש דבקה את H1, זה הדגם הראשון שלכם? או שהיה לכם בעבר G1 או G2, אני שוקל פשוט להחליך ל H1 ולגבור ת עניין הדפוק הזה,
אם הבנתי נכון הוא יותר מהיר או לפחות טוב יותר חומרתית, וG2 כידוע לי היה כשלון.
אם הבנתי נכון הוא יותר מהיר או לפחות טוב יותר חומרתית, וG2 כידוע לי היה כשלון.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- Rephael
- חבר פעיל מאוד

היה לי G2 שהיה גרוע ברמות. ולגבי G1 שמעתי שהכי נורמלי, מישהו יכול לאשר את העניין?denis29 כתב:אני רואה לרבים פה יש דבקה את H1, זה הדגם הראשון שלכם? או שהיה לכם בעבר G1 או G2, אני שוקל פשוט להחליך ל H1 ולגבור ת עניין הדפוק הזה,
אם הבנתי נכון הוא יותר מהיר או לפחות טוב יותר חומרתית, וG2 כידוע לי היה כשלון....
נ.ב CLASS או תותח אחר אולי במקרה אתם יודעים איך לבצע EXPORT לגרסה 1.0.15, ככה למי שיש יוכל לעלות לנו למי שרוצה לחזור אחורה