Philips PFL7008H - בעיית סאונד DTS ותרגום עיברי
מסכי פיליפס לא תומכים בניגון DTS
לגבי הכתוביות - אולי יתמכו בעברית בעתיד,לאחר עדכון גרסה, כרגע לא הייתי בונה על זה..
הפתרון הזול והמסורבל - להמיר את הDTS לAC3.
הפתרון המעט יקר והפשוט - להשתמש בסטרימר או HTPC לניגון התכנים.
לגבי הכתוביות - אולי יתמכו בעברית בעתיד,לאחר עדכון גרסה, כרגע לא הייתי בונה על זה..
הפתרון הזול והמסורבל - להמיר את הDTS לAC3.
הפתרון המעט יקר והפשוט - להשתמש בסטרימר או HTPC לניגון התכנים.
Bad decisions make good stories
למעשה כל סטרימר סביר יבצע זאת (עברית וDTS) .
לגבי בחירת סטרימר המתאים לצרכים שלך, ראה ביקורת:
http://www.hometheater.co.il/vp621913#621913
לגבי בחירת סטרימר המתאים לצרכים שלך, ראה ביקורת:
http://www.hometheater.co.il/vp621913#621913
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
קניתי את אותו מסך בידיעה שיש את הבעיה הזו. פיליפס בעצמם עונים בפורומים שלהם שבניגוד ל Dolby Digital, זה עולה כסף (רישיון) להשתמש ב DTS והם לא רוצים לשלם. זה בגדול ירד מהמפרט בשנה שעברה כשקנו אותם TP-Vision.
הסיבה שזה לא ממש הפריע לי היא, כצפוי, שיש לי מחשב מחובר לטלויזיה (שקול לסטרימר).
כמו החברים הקודמים שכתבו כאן, אני ממליץ לעשות דיקודיג לסרטים במכשירים יעודיים לזה כמו סטרימרים או מחשב ולהציג תמונה במכשיר יעודי לזה כמו טלויזיה
אני גם תמיד ממליץ על מחשב אם התקציב שלך עומד בזה וספציפית על משהו עם מעבד Core של אינטל מסדרות Ivy-Bridge או Haswell. הדיקודינג שלהם בחומרה מביס לטעמי את כל כרטיסי המסך (ראיתי די הרבה וחדשים) ואת הסטרימרים שראיתי (לא הרבה, מודה).
הסיבה שזה לא ממש הפריע לי היא, כצפוי, שיש לי מחשב מחובר לטלויזיה (שקול לסטרימר).
כמו החברים הקודמים שכתבו כאן, אני ממליץ לעשות דיקודיג לסרטים במכשירים יעודיים לזה כמו סטרימרים או מחשב ולהציג תמונה במכשיר יעודי לזה כמו טלויזיה
אני גם תמיד ממליץ על מחשב אם התקציב שלך עומד בזה וספציפית על משהו עם מעבד Core של אינטל מסדרות Ivy-Bridge או Haswell. הדיקודינג שלהם בחומרה מביס לטעמי את כל כרטיסי המסך (ראיתי די הרבה וחדשים) ואת הסטרימרים שראיתי (לא הרבה, מודה).
אם זה עבור אביך, הכי פשוט וקל סטרימר.
HTPC (זה יכול להיות גם מחשב ביתי רגיל) גם כמובן יעשה את העבודה, אבל דורש יותר התעסקות והגדרות - לא נראה לי שתרצה להכנס לזה.
בכל מקרה, שניהם יפתרו לך גם את בעיית ניגון הDTS וגם יציגו כתוביות בעברית.
HTPC (זה יכול להיות גם מחשב ביתי רגיל) גם כמובן יעשה את העבודה, אבל דורש יותר התעסקות והגדרות - לא נראה לי שתרצה להכנס לזה.
בכל מקרה, שניהם יפתרו לך גם את בעיית ניגון הDTS וגם יציגו כתוביות בעברית.