שאלת הבנה לגבי רמקולים
הוצע לי לרכוש חמישית רמקולים שקועים של ספיקרקארט- כולם בעצם זה אותו רמקול.
אני רוצה להבין שזה בסדר- לגבי הסנטר לדוגמא, אין רמקול יעודי ויחודי שנועד לשמש כסנטר? פשוט קונים עוד רמקול ואותו "מגדירים" כסנטר? איך זה עובד?
ראיתי בכל מיני אתרים שמוכרים רמקול אותו מכנים "סנטר"
אודה להבהרות ולהמלצות . (מחיר של כל רמקול הינו 700 ש"ח - אולי לסנטר כדאי ליקנות רמקול שונה- לגבו פחות חשוב לי שיהיה שקוע)
תודה רבה
אני רוצה להבין שזה בסדר- לגבי הסנטר לדוגמא, אין רמקול יעודי ויחודי שנועד לשמש כסנטר? פשוט קונים עוד רמקול ואותו "מגדירים" כסנטר? איך זה עובד?
אודה להבהרות ולהמלצות . (מחיר של כל רמקול הינו 700 ש"ח - אולי לסנטר כדאי ליקנות רמקול שונה- לגבו פחות חשוב לי שיהיה שקוע)
תודה רבה
דווקא שלושה רמקולים קידמיים זהים זה התרחיש האידיאלי. הרוב קונים רמקול סנטר "יעודי" פשוט כי הוא יושב לרוחב, תופס פחות גובה, ולכן יותר מתאים דקורטיבית. לגבי הרמקולים האחוריים, הנושא אינו קריטי.
שאלת לגבי רמקולים
שלום רב
אודה להבהרות ולהמלצות . (מחיר של כל רמקול הינו 700 ש"ח - אולי לסנטר כדאי לקנות רמקול שונה- שכן לגבי הסנטר פחות חשוב לי שיהיה שקוע)
תודה רבה
אודה להבהרות ולהמלצות . (מחיר של כל רמקול הינו 700 ש"ח - אולי לסנטר כדאי לקנות רמקול שונה- שכן לגבי הסנטר פחות חשוב לי שיהיה שקוע)
תודה רבה
אחלה הרגעת אותי
ועל הדרך- איך ה SpeakerCraft WH6.2RT ?
(התקציב הוא כ 3500 ש"ח לכל 5 הרמקולים) יחוברו למגבר פיוניר.
(התקציב הוא כ 3500 ש"ח לכל 5 הרמקולים) יחוברו למגבר פיוניר.
אין לי ניסיון עם רמקולים שקועים, אבל בלי קשר, תקפוץ לאולם תצוגה ותאזין להם, כי בסופו של דבר הטעם שלך קובע.
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
רמקול סנטר אמיתי הוא יעודי ובנוי באופן שונה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
עוסקים בתחום לא יכולים להמליץ בפורום על מוצרים.yagel_k כתב:שאלה טובה, אשמח גם לשמוע תגובה מעוסקים בתחום....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: