כמה שאלות בקשר לקניית אקסבוקס ופריצה שלו

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
igface פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום אני מתכנן לקנות XBOX 360 SLIM בזמן הקרוב ויש לי כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא מענה להן במקומות אחרים ואין לי את מי לשאול כדי לקבל תשובה אוביקטיבית.מקווה שתוכלו לעזור לי :).

1.אם עדיף לחכות ולקנות את אקסבוקס החדש או להסתפק בישן SLIM,המחיר משמעותי לי ואם החדש יעלה הרבה יותר(כנראה שכן בהתחלה),זה יהיה לי יקר מדי.גם עד שתצא הפריצה יקח זמן וצריך לקנות משחקים מקוריים בשבילו שיעלו המון כסף בגלל שהבנתי שאין תמיכה בו במשחקים של גרסאות ישנות?
2. ראיתי שמוכרים בזאפ אקסובקסים סלים 4 ג'יגה ב800 שקל.רציתי לדעת אם אני אוכל לקנות אחד כזה ואז לפרוץ אותו בחנות בנפרד?.ראיתי שכבר הפרוצות עולות סביב 1500-1400 שקל כלומר הבדל של 700-600 שקל ואני חושב שראיתי שיש חנויות שמציעות פריצה ב400 שקל גם?
אתם יכולים לתת לי הערכת מחיר באופן כללי?
כמה תעלה פריצת RGH/JTAG בחנות ממוצעת בארץ?
כמה תעלה פריצת XKEY בחנות ממוצעת בארץ?
האם שתי הפריצות עובדות יחד ?
יש דבר כזה XBOX SLIM שלא ניתן לפריצה? או שכול החנויות האינטרנטיות רושמות את זה באתרים כדי לגרום לאנשים להוציא יותר כסף?
3. עם נפח דיסק הקשיח הוא פקטור חשוב,הרי בכול מקרה עם אני פורץ אותו בJTAG/RGH אזי אני אפעיל הכול מדיסק חיצוני,מצד שני אולי אני ארצה לשחק קצת בLIVE אם כמה משחקים מקוריים שיש לי, האם כדאי להשקיע ב250 ג'יגה או או להשאיר עם 4 ג'יגה ולחסוך את 300 שקל.
ראיתי מדריך שטוען שאפשר להוסיף לקונסולה דיסק קשיח של מחשב נייד?זה יעבוד?
4.אם אני משחק מדיסק מקורי בLIVE למרות שהקונסולה פרוצה .אני עדיין יקבל באן או שזה תלוי במשחק?(אם הוא חוקי או לא?)
האם אני חייב לעשות גם פריצה XKEY בנוסף?

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #2 

1. נכון, החדש יעלה לפחות 2800 ש"ח (ולדעתי מעל ל 3000) וייקח זמן רב עד ש (ואם בכלל) הוא ייפרץ ואינו תומך אחורה.
2. RGH עולה כ 300 ש"ח, XKEY עולה כ 600 ש"ח.
שים לב ש XKEY לקונסולות החדשות עולה אף יותר, כי חייבים לבצע עליו קודם פריצת RGH, ורק אז את ה XKEY.
יש קונסולות סלים בכ 1250 ש"ח כולל פריצה של RGH, לדוגמא בחנות מוניליין. (לא שאני ממליץ עליה, אני רק נותן דוגמה)
עדיף לקנות מכשיר פרוץ כך אתה מקבל מהחנות את האחריות על הכל.
3. פריצת RGH זו פריצה שבה אתה מנגן את המשחקים מכונן USB, ולכן תצטרך כונן נייד, היום עולה 270 ש"ח, כונן של 500GB.
אל תתעסק עם כונן של מחשב נייד...
4. בפריצת RGH אין לייב, יש רק רשת פרוצה שנקראת LINK, שמאפשרת לכל הפרוצים למיניהם לשחק יחד ברשת במשחקים תומכי SYSTEM LINK, כגון קולו אוף דיוטי, או גירס אוף וור.
בפריצת XKEY יש ניתוק של הפריצה של הכונן, מה שמאפשר גם חיבור ללייב בצורה בטוחה עם דיסקים מקוריים.
בפריצת LT3, זו פריצה של דיסקים צרובים, יש אפשרות ללייב, כל עוד שאתה צורב את המשחקים בצורה בטוחה עם צורב מתאים. (לא מכיר את זה יותר מדי)

igface פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה גל על המענה המהיר.רק רציתי להביר כמה דברים
*קודם כול אתה אומר שאין טעם להשקיע בכונן פנימי אלא במקום להשקיע בפריצה וכונן USB נייד גדול?
*XKEY זה בעצם שדרוג של RGH? ממה שהבנתי XKEY כולל את אותם דברים כמו RGH רק בנוסף יש לו מוד "חוקי"?

igface פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

עוד שאלה:
יש לי כמה משחקים מקוריים שקניתי בארה"ב(CALL OF DUTY MW3, PRO 2012) והם מסוג NTSC(היה לי XBOX ישן ששבשק חיים לפני כשנה).יש מצב שאני אוכל להפעיל אותם בגלל אחרי הפריצה בקונסולה מסוג PAL?

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

נכון, פשוט מחברים כונן חיצוני גדול, הרבה יותר זול ונוח לתפעל (DRAG AND drop)
XKEY זה לא שדרוג של RGH (טוב, סוג של..) אבל בגדול כן, זה פריצה לקריאת USB מצד אחד, ומוד חוקי של לייב (לא פרוץ) מצד שני.
במידה ותקנה מכשיר עם פריצת RGH, אתה תוכל את הדיסקים שלך להמיר דרך תוכנת ISO2GOD, שזו התוכנה שעושה את ההמרה מקבצי האיזו, לפורמט הנדרש להתקנה בכונן.
אוטומטית כל GOD הופך ל REGION FREE. (כלומר פריצת ה RGH מאפשרת את כל סוגי האיזורים)

igface פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

שוב תודה?
האם הם עובדים ביחד או שאפשר ישר לעשות XKEY ואז אני אוכל גם לשחק ממשחקים דרך USB וגם זה נותן אפשרות ללייב.מצאתי סרטו ביוטוב שמדגים את זה?
האם זה אומר שלא צריך לעשות פריצה פיזית לXKEY כמו בRGH והוא יעבוד דרך המכשיר הקטן שמחובר לקונסולה או ששני הפריצות עובדות ביחד אחד על השניה?
האם אפשר רק לקנות את רכיב של XKEY ולהתקין בעצמך לפי דעתך?,כי ראיתי ביוטוב וזה נירא בר ביצוע לעומת הRGH שהוא ממש מורכב ודורש הלחמות על לוח אם.
האם יש דגמים מסויימים של XBOX 360 SLIM שהם לא פריצים לRGH/XKEY?
http://www.modchipcentral.com/store/x36 ... anada.html

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

כמעט כל הקונסולות החדשות (SLIM) שיצאו בערך מתחילת השנה אינן פריצות XKEY כשלב ראשון ואחרון.
בשביל לפרוץ אותן ל XKEY, חייבים לעשות להם את התהליך של RGH לפני כן, ואז את ה XKEY.
כך שבסופו של דבר אתה מקבל פריצת כונן USB, וגם מתג להפעלת המכשיר בצורה חוקית.
מה שלמעשה כבר הופך ליקר משמעותית, כי העלות היא כפולה, ובסופו של דבר יש את העלות של "להיות חוקי" עם לייב בתשלום, ודיסקים מקוריים.
תלוי מה הצורך שלך, כן?
אני אישית נהנה עם ה RGH כי יש עשרות רבות (למעשה יש לי כעת 110) משחקים עם SINGLE PLAYER נפלא, ובאלו שיש להם משחק מולטי טוב, כגון בלאק אופס2 או גירס 4 - אפשר לשחק בהם ברשת החינמית, כל ערב יש כ 150-200 איש אונליין.

igface פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

תודה על המידע המועיל גל!!.אני מקווה שעוד אנשים יכלו להועיל מהשאלות שלי.
רק רציתי להוסיף שראיתי שהמחיר של ערכת XKEY היום נע בין 80-90 דולר באתרים בחול וממה שראיתי אפשרי להתקין אותו לבד בעזרת מדריכים שיש ביוטוב.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #9 

בהחלט אפשר. גם מחיר רכיב של RGH שנקראה צ'יפ CoolRunner הוא נמוך ונע בין 30 ל50 דולר. אם יש לך ידיים טובות וידע בהלחמה יש מאות מדריכים מפורטים מאוד כולל גם בעברית להתקנת RGH. אם אתה חושש תצטרך להפרד בין 300 ל400 שקל. זה מה שאני עשיתי כי אין לי ממש יכולת ובטח לא זמן להתעסק עם זה. אני ממש נהנה לשחק בCall of Duty BO 2 ברשת הLINK. עד שהתחלתי לשחק במולטיפלייר לא הבנתי מה ההתלהבות מלייב. זה חוויה ברמה אחרת.
"על החתום...."

igface פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

כן אני מכיר את המדריכים ובאמת עברתי על חלק מהם והם באמת טובים.הבעיה לצערי היא שאין לי ניסיון בהלחמות ותהליך עצמו נירא לי די מורכב ומסוכן לקונסולה,בגלל זה אני לא רוצה לקחת סיכון.התלהבתי מXKEY כי זה לא דורש הלחמות והכול שם זה התעסקות עם צד התוכנה ולא החומרה.
בכול מקרה תודה לפורום.אני אמשיך להתעסק בנושא הזה עד שאני אוכל להגיע להחלטתה מושכלת לגבי מה לקנות(יש כול כך הרבה חנויות בארץ שזה לא פשוט בכלל?.גם חבל שאין הרבה חנויות בצפון??) ואיפה.

igface פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

היי,בטח רוב האנשים בפרום הזה כבר יודעים את זה,אבל מה שגילית זה שXKEY מבוסס על כונן דיסק ככה שחוץ מהכוננים האלה על הSLIM:
Hitachi DL10N firmware 0500 0502
Liteon DG16D5S firmware 1175 1532
אלה חייבים RGH כדי לעבוד
כול שאר הכוננים תומכים בפריצה של XKEY בלי פריצה של RGH

רציתי גם להגיד תודה לגל על שגילה לי את SYSTEM LINK

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #12 

בשמחה.
שים לב שלא פשוט למצוא כונן אחר על SLIM, מה שיקשה עליך את נושא ה XKEY לבדו.
אם אתה בכל זאת מעוניין ב XKEY, תנסה למצוא חנות שמוכרת מכשיר עם הפריצה הזו, או ביד 2 אם זה לא מהווה ISSUE.
בכל אופן, בארץ, בצפון היפהפה שלנו, יש בחור בשם אסי שעושה פריצות הכי זול מכל מקום, הכי מקצועי, כולל הדרכה מלאה בסוף התהליך.
(יש עליו אין ספור מחמאות)
אם תרצה פרטים שלו, אשמח להעביר לך אותם.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

Igface מה הגיימר טאג שלך בLINK? אפשר להתכסח קצת בBO2 אם בא לך.
"על החתום...."

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

Hertz33 כתב:Igface מה הגיימר טאג שלך בLINK? אפשר להתכסח קצת בBO2 אם בא לך.
...
הוא רק בתהליכי בדיקה לפני רכישה. :)
שלי זה oNOTDEADo
אבל למען האמת לא עליתי כבר כמה חודשים טובים, כי אני בתקופה של לעשות משחקי סינגל טובים.
בכל מקרה אשמח אם תשאיר לי פרטים (אפילו בפרטי)

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

ת'אמת גם לי לא יוצא יותר מדיי. רק כשהילדות נרדמות ואשתי יוצאת לעבודה בערב יש לי שעה, שעה וחצי.
אני גם שם Hertz33.
"על החתום...."

igface פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

עדיין לא קניתי וכמו שגל אמר אני בהתליכי רכישה,אני מתכנן לעשות את זה עוד חודש חודשיים.

לאמביןכלום
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה #17 

שלום,פרצתי את האקס בוקס 360 שלי גםריצת דיסקים וגם פריצת דיסק און קי.קניתי הארד דיסק של 1 טרה והורדתי עליו משחקים ושאני מחבר אותו לאקס בוקס ונכנס לfile meneger אני לא מוצא את הארד דיסק.רצית לדעת איך מחברים אותו בכך שאני יוכל לראות אותו ולהעתיק את המשחקים לאקס בוקס.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

נתחיל בזה - האם פירמטת את ההארד דיסק לfat32 לפני שהעתקת אליו משחקים?
"על החתום...."

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #19 

לאמביןכלום כתב:שלום,פרצתי את האקס בוקס 360 שלי גםריצת דיסקים וגם פריצת דיסק און קי.קניתי הארד דיסק של 1 טרה והורדתי עליו משחקים ושאני מחבר אותו לאקס בוקס ונכנס לfile meneger אני לא מוצא את הארד דיסק.רצית לדעת איך מחברים אותו בכך שאני יוכל לראות אותו ולהעתיק את המשחקים לאקס בוקס.
...
·סביר שהכונן בפורמט NTFS ולכן אינך רואה אותו.
עליך לפרמט אותו באקס בוקס, הפרמוט יהיה כ FAT32, ואז תוכל לצפות בו.
תחבר את הכונן, גש לדאשבורד של מיקרוסופט, לך להגדרות, הגדרות כוננים, ובצע לו פרמוט.
תבחר לפרמט 32GB, זו תהיה מחיצה שתיועד לשמירות שלך וכו'.
ואילו שאר הנפח שלא יפורמט, יהיה במצב של ALOCATED SPACE, ושם אתה למעשה יוצר תיקיית משחקים ומעביר לשם את המשחקים.
על אף שבמחשב המחיצה תיראה כ ALOCATED, האקס בוקס כן יזהה את המשחקים שם.

DanielAzran
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21

שליחה #20 

gal-cohen כתב:
...
...
הוא רק בתהליכי בדיקה לפני רכישה. :)
שלי זה oNOTDEADo
אבל למען האמת לא עליתי כבר כמה חודשים טובים, כי אני בתקופה של לעשות משחקי סינגל טובים.
בכל מקרה אשמח אם תשאיר לי פרטים (אפילו בפרטי)
...
תעזור לי פה בבקשה
http://www.hometheater.co.il/vt214579.% ... D7%9D.html

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”