Popcorn A300 - תמונה קופצת בחיבור HDMI
היי
קניתי סטרימר פופקןרן A300, וכשאני מחבר אותו לטלויזיה בחיבור HDMI התמונה קופצת כל כמה שניות, ואי אפשר באמת לראות סרט בצורה הזו... החלפתי כבל HDMI, השתמשתי באותה יציאת HDMI שהממיר משתמש בה (והוא עובד תקין לגמרי) - ועדיין הקפיצות נמשכות. כשאני מחבר את הסטרימר בחיבור רגיל (3 בננות) - אין שום קפיצות.
ביצעתי עדכון firmware לגרסה העדכנית, והבעיה לא נפתרה.
למישהו יש מושג מה אפשר לעשות בנידון?
תודה
קניתי סטרימר פופקןרן A300, וכשאני מחבר אותו לטלויזיה בחיבור HDMI התמונה קופצת כל כמה שניות, ואי אפשר באמת לראות סרט בצורה הזו... החלפתי כבל HDMI, השתמשתי באותה יציאת HDMI שהממיר משתמש בה (והוא עובד תקין לגמרי) - ועדיין הקפיצות נמשכות. כשאני מחבר את הסטרימר בחיבור רגיל (3 בננות) - אין שום קפיצות.
תודה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
האם רזולוצית היציאה מתאימה למסך ?DuduAmar כתב:היי
תודה...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
1. יש לשנות את רזולוצית היציאה של הסטרימר ל- Native של המסך.
2. החלף כבל HDMI.
3. החלף כניסת HDMI במסך\רסיבר.
אם ההצעות למעלה לא עזרו, צלם בוידאו את התופעה והראה כאן.
2. החלף כבל HDMI.
3. החלף כניסת HDMI במסך\רסיבר.
אם ההצעות למעלה לא עזרו, צלם בוידאו את התופעה והראה כאן.
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
יש לי גם A-300 וגם לי הייתה אותה בעיה, השתמשתי בכבל ה-hdmi שהגיע עם הסטרימר וכנראה שהוא היה תקול.
החלפת כבל hdmi פתרה לי את הבעיה.
החלפת כבל hdmi פתרה לי את הבעיה.
Philips 55" 5507, Focal 807 Front+Center,Onkyo 929, SVS PC-2000, Qnap 469L, Popcorn A-410, Darbee, Harmony one