מחפש המלצה על מזרן לחדר שינה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
miko79 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
שם מלא: עומר
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #1 

שלום רב, יש לנו מזרן קרוב ל 8 שנים של עמניח, אשתי טוענת שהמזרן מתחיל לשקוע ולא נוח לה.
היא לאחר לידה.

האם יש המלצה על מזרן איכותי וטוב, איזה טכנולוגיה עדיף, לטקס, ויסקו, קפיצים?

היא ישר קופצת לכל הפרסומות ולמזרנים הכי יקרים, קראתי כמה דעות של רופאים שאומרים שזה שטויות וצריך לישון על מה שהכי נוח ואין כזה דבר אורטופדי.

אני מתגורר באשקלון וחשבתי ישר על החנות מפעל של פולירון, יש לכם חוות דעת המלצות?

motiR
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

מיקו-במזרונים-רק סימונס.לא שום דבר אחר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78853
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5390 פעמים

שליחה #3 

לקחנו הולנדיה. לקח לי הרבה מאוד זמן להתרגל וזה מזרון חם מאוד בקיץ (כי הוא "עוטף אותך").

בתאכלס, אם הייתי צריך לבחור היום, הייתי הולך על מזרון שמשלב גם קפיצים וגם Memory foam.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #4 

motiR כתב:מיקו-במזרונים-רק סימונס.לא שום דבר אחר.
...
אכן סימונס מומלץ ביותר ולבחור באלה שמשלבים בעיקר קפיצים כי כמו
שעופר אמר שאר התוספים מחממים מאוד שלא לצורך.

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4967
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #5 

דווקא לפולירון יש יופי של מזרני לטקס ב3K. אחרי שהייתי פעמיים בתערוכת רהיטים האחרונה ושכבתי על כל מזרון אפשרי, מצאתי את העלות תועלת שלי.
נ.ב. אני חסיד של מזרונים קשים יחסית.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

golden
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #6 

אני קניתי מזרן ויסקו עילית של מנדלבוים לפני כשנה ואני מאוד מרוצה.
אגב, התמחור נוח גם במידות חריגות.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #7 

MediComfort. נרכש בבילו סנטר. מאוד מרוצים ממנו.
Vocare Ad Regnum

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9032
נתן תודות: 1581 פעמים
קיבל תודות: 1350 פעמים

שליחה #8 

פולירון ויסקו - קניתי לכמה נפשות מהמעגל החברתי, כולם מרוצים.
מגיע ברמת קושי משתנה בהתאם לצרוך כמובן, מחירים סבירים ולא בשמיים... (Y)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 729
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #9 

אחרי סבב ארוך של חיפושים מאוד ארוך של כמה חודשים אחר מזרן שיהיה לי נוח נכנסתי בתמימות לדוקטור גב,
נשכבתי על מזרן שהמוכר המליץ לי ושלפתי את האשראי ישר :) זה היה מזרן מדגם Master (נרכש לפני כשנה)
קצת על הצד הקשה אך עם שכבת נוחות, תומך מאוד (הייתי סובל מאוד מבעיות גב תחתון שנעלמו מאז שרכשתי אותו)
ממליץ בחום

IdoOvadia
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

לא לרכוש מזרונים מחברת סימונס!!

שליחה #10 

רכשנו חדר שינה הכולל מזרון זוגי דגם מז'ור מחברת סימונס מערכות נוחות.
המזרון שקיבלנו הינו תקול. בעת שינה על המזרון מרגישים את הקפיצים: הקפיצים מרעישים ויוצרים אי נוחות והפרעה בשינה.
כחודש ושבוע לאחר קבלת המזרון יצרנו קשר עם החברה על מנת שיתקנו לנו את המזרון. מזה כ-3 חודשים לא נמצא פיתרון לבעיותינו, היחס והמענה שקיבלנו היה מזלזל, מאכזב ומשפיל.

תחילה החברה שלחה טכנאי אשר יאבחן אם קיימת בעיה במזרון וימליץ על המשך הטיפול. הטכנאי זיהה את הבעיה וקבע כי יש לשלוח את המזרון לבדיקה בחברה.
החברה החליטה כי עלינו למסור את המזרון לטיפול במפעל ועל כן הם תיאמו איתו את החלפת המזרון שלנו במזרון חלופי. כ-3 פעמים תיאמנו איתם את החלפת המזרון, בכל אחת מהפעמים קיבלנו מזרונים מרופטים, מלוכלכים, מוכתמים ומסריחים. בכל הפעמים המזרונים שנשלחו אלינו לא התאימו לגודל המיטה, תחילה הם שלחו 2 מזרונים יחידיים, אח"כ מזרון זוגי שמידותיו קטנות מהמיטה שלנו ובפעם השלישית הם שלחו מזרון גדול מגודל המיטה. למרות הגדלים שאינם תואמים למיטה הסכמנו לקבלם, אך בשל מצב המזרונים אשר לא היו ראויים לשינה, לא הסכמנו לקבלם ולכן לא נעשתה ההחלפה.
בנוסף, חשוב לציין כי המזרונים החלופיים הועמסו על המשאית כשהם מכוסים באופן חלקי בלבד, רק החלק התחתון ועל כן חששנו מאופן השמירה על המזרון שלנו במידה ונשלח אותו לתיקון.

חשוב לציין כי לאורך כל השתלשלות האירועים, הינו בקשר עם שירות הלקוחות והן עם מנהלים בשירות לקוחות ושלחנו להם מספר מיילים המתארים את השתלשלות האירועים והעברנו לידם תמונות של המזרונים החלופיים. הם הבטיחו לנו קבלת מזרונים חלופיים חדשים ונקיים, אך למרות זאת המזרונים שנשלחו לא היו ראויים לשינה.
למרות חוסר שביעות הרצון שלנו ממהלך האירועים ודרישתנו לקבל מזרון חדש או החזר כספי נאמר לנו כי זאת הדרך היחידה למציאת פתרון ועל כן כל פעם מחדש נתנו בהם אמון ותקווה כי נקבל מזרונים ראויים לשינה ונוכל לתקן את המזרון שלנו.

כרגע, איננו יודעים מה לעשות על מנת לקבל מענה ופיתרון לבעייתנו. אנחנו לא ממליצים לרכוש מזרון מחברת סימונס.
צירפנו תמוות של המזרונים החלופיים שנשלחו אלינו.

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #11 

יש לך שתי אופציות בכדי לנער את סימונס 1.תביעות קטנות 2.לפנות לאחד מאיגודי הצרכנים

steveg
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

מזרני סימונס כיום - לא מה שהיה פעם?

שליחה #12 

@motiR
החברה בארץ שנתה בעלות, השם נשאר אך האיכות נעלמה
והכי גרוע, רשת ״נייט סליפ״ המשווקת הראשית של המזרנים.
להמנע !!!

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”