מחפש המלצה על מזרן לחדר שינה
-
miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
שלום רב, יש לנו מזרן קרוב ל 8 שנים של עמניח, אשתי טוענת שהמזרן מתחיל לשקוע ולא נוח לה.
היא לאחר לידה.
האם יש המלצה על מזרן איכותי וטוב, איזה טכנולוגיה עדיף, לטקס, ויסקו, קפיצים?
היא ישר קופצת לכל הפרסומות ולמזרנים הכי יקרים, קראתי כמה דעות של רופאים שאומרים שזה שטויות וצריך לישון על מה שהכי נוח ואין כזה דבר אורטופדי.
אני מתגורר באשקלון וחשבתי ישר על החנות מפעל של פולירון, יש לכם חוות דעת המלצות?
היא לאחר לידה.
האם יש המלצה על מזרן איכותי וטוב, איזה טכנולוגיה עדיף, לטקס, ויסקו, קפיצים?
היא ישר קופצת לכל הפרסומות ולמזרנים הכי יקרים, קראתי כמה דעות של רופאים שאומרים שזה שטויות וצריך לישון על מה שהכי נוח ואין כזה דבר אורטופדי.
אני מתגורר באשקלון וחשבתי ישר על החנות מפעל של פולירון, יש לכם חוות דעת המלצות?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
לקחנו הולנדיה. לקח לי הרבה מאוד זמן להתרגל וזה מזרון חם מאוד בקיץ (כי הוא "עוטף אותך").
בתאכלס, אם הייתי צריך לבחור היום, הייתי הולך על מזרון שמשלב גם קפיצים וגם Memory foam.
בתאכלס, אם הייתי צריך לבחור היום, הייתי הולך על מזרון שמשלב גם קפיצים וגם Memory foam.
דווקא לפולירון יש יופי של מזרני לטקס ב3K. אחרי שהייתי פעמיים בתערוכת רהיטים האחרונה ושכבתי על כל מזרון אפשרי, מצאתי את העלות תועלת שלי.
נ.ב. אני חסיד של מזרונים קשים יחסית.
נ.ב. אני חסיד של מזרונים קשים יחסית.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9032
- נתן תודות: 1581 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
פולירון ויסקו - קניתי לכמה נפשות מהמעגל החברתי, כולם מרוצים.
מגיע ברמת קושי משתנה בהתאם לצרוך כמובן, מחירים סבירים ולא בשמיים...
מגיע ברמת קושי משתנה בהתאם לצרוך כמובן, מחירים סבירים ולא בשמיים...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
אחרי סבב ארוך של חיפושים מאוד ארוך של כמה חודשים אחר מזרן שיהיה לי נוח נכנסתי בתמימות לדוקטור גב,
נשכבתי על מזרן שהמוכר המליץ לי ושלפתי את האשראי ישר
זה היה מזרן מדגם Master (נרכש לפני כשנה)
קצת על הצד הקשה אך עם שכבת נוחות, תומך מאוד (הייתי סובל מאוד מבעיות גב תחתון שנעלמו מאז שרכשתי אותו)
ממליץ בחום
נשכבתי על מזרן שהמוכר המליץ לי ושלפתי את האשראי ישר
קצת על הצד הקשה אך עם שכבת נוחות, תומך מאוד (הייתי סובל מאוד מבעיות גב תחתון שנעלמו מאז שרכשתי אותו)
ממליץ בחום
לא לרכוש מזרונים מחברת סימונס!!
רכשנו חדר שינה הכולל מזרון זוגי דגם מז'ור מחברת סימונס מערכות נוחות.
המזרון שקיבלנו הינו תקול. בעת שינה על המזרון מרגישים את הקפיצים: הקפיצים מרעישים ויוצרים אי נוחות והפרעה בשינה.
כחודש ושבוע לאחר קבלת המזרון יצרנו קשר עם החברה על מנת שיתקנו לנו את המזרון. מזה כ-3 חודשים לא נמצא פיתרון לבעיותינו, היחס והמענה שקיבלנו היה מזלזל, מאכזב ומשפיל.
תחילה החברה שלחה טכנאי אשר יאבחן אם קיימת בעיה במזרון וימליץ על המשך הטיפול. הטכנאי זיהה את הבעיה וקבע כי יש לשלוח את המזרון לבדיקה בחברה.
החברה החליטה כי עלינו למסור את המזרון לטיפול במפעל ועל כן הם תיאמו איתו את החלפת המזרון שלנו במזרון חלופי. כ-3 פעמים תיאמנו איתם את החלפת המזרון, בכל אחת מהפעמים קיבלנו מזרונים מרופטים, מלוכלכים, מוכתמים ומסריחים. בכל הפעמים המזרונים שנשלחו אלינו לא התאימו לגודל המיטה, תחילה הם שלחו 2 מזרונים יחידיים, אח"כ מזרון זוגי שמידותיו קטנות מהמיטה שלנו ובפעם השלישית הם שלחו מזרון גדול מגודל המיטה. למרות הגדלים שאינם תואמים למיטה הסכמנו לקבלם, אך בשל מצב המזרונים אשר לא היו ראויים לשינה, לא הסכמנו לקבלם ולכן לא נעשתה ההחלפה.
בנוסף, חשוב לציין כי המזרונים החלופיים הועמסו על המשאית כשהם מכוסים באופן חלקי בלבד, רק החלק התחתון ועל כן חששנו מאופן השמירה על המזרון שלנו במידה ונשלח אותו לתיקון.
חשוב לציין כי לאורך כל השתלשלות האירועים, הינו בקשר עם שירות הלקוחות והן עם מנהלים בשירות לקוחות ושלחנו להם מספר מיילים המתארים את השתלשלות האירועים והעברנו לידם תמונות של המזרונים החלופיים. הם הבטיחו לנו קבלת מזרונים חלופיים חדשים ונקיים, אך למרות זאת המזרונים שנשלחו לא היו ראויים לשינה.
למרות חוסר שביעות הרצון שלנו ממהלך האירועים ודרישתנו לקבל מזרון חדש או החזר כספי נאמר לנו כי זאת הדרך היחידה למציאת פתרון ועל כן כל פעם מחדש נתנו בהם אמון ותקווה כי נקבל מזרונים ראויים לשינה ונוכל לתקן את המזרון שלנו.
כרגע, איננו יודעים מה לעשות על מנת לקבל מענה ופיתרון לבעייתנו. אנחנו לא ממליצים לרכוש מזרון מחברת סימונס.
צירפנו תמוות של המזרונים החלופיים שנשלחו אלינו.
המזרון שקיבלנו הינו תקול. בעת שינה על המזרון מרגישים את הקפיצים: הקפיצים מרעישים ויוצרים אי נוחות והפרעה בשינה.
כחודש ושבוע לאחר קבלת המזרון יצרנו קשר עם החברה על מנת שיתקנו לנו את המזרון. מזה כ-3 חודשים לא נמצא פיתרון לבעיותינו, היחס והמענה שקיבלנו היה מזלזל, מאכזב ומשפיל.
תחילה החברה שלחה טכנאי אשר יאבחן אם קיימת בעיה במזרון וימליץ על המשך הטיפול. הטכנאי זיהה את הבעיה וקבע כי יש לשלוח את המזרון לבדיקה בחברה.
החברה החליטה כי עלינו למסור את המזרון לטיפול במפעל ועל כן הם תיאמו איתו את החלפת המזרון שלנו במזרון חלופי. כ-3 פעמים תיאמנו איתם את החלפת המזרון, בכל אחת מהפעמים קיבלנו מזרונים מרופטים, מלוכלכים, מוכתמים ומסריחים. בכל הפעמים המזרונים שנשלחו אלינו לא התאימו לגודל המיטה, תחילה הם שלחו 2 מזרונים יחידיים, אח"כ מזרון זוגי שמידותיו קטנות מהמיטה שלנו ובפעם השלישית הם שלחו מזרון גדול מגודל המיטה. למרות הגדלים שאינם תואמים למיטה הסכמנו לקבלם, אך בשל מצב המזרונים אשר לא היו ראויים לשינה, לא הסכמנו לקבלם ולכן לא נעשתה ההחלפה.
בנוסף, חשוב לציין כי המזרונים החלופיים הועמסו על המשאית כשהם מכוסים באופן חלקי בלבד, רק החלק התחתון ועל כן חששנו מאופן השמירה על המזרון שלנו במידה ונשלח אותו לתיקון.
חשוב לציין כי לאורך כל השתלשלות האירועים, הינו בקשר עם שירות הלקוחות והן עם מנהלים בשירות לקוחות ושלחנו להם מספר מיילים המתארים את השתלשלות האירועים והעברנו לידם תמונות של המזרונים החלופיים. הם הבטיחו לנו קבלת מזרונים חלופיים חדשים ונקיים, אך למרות זאת המזרונים שנשלחו לא היו ראויים לשינה.
למרות חוסר שביעות הרצון שלנו ממהלך האירועים ודרישתנו לקבל מזרון חדש או החזר כספי נאמר לנו כי זאת הדרך היחידה למציאת פתרון ועל כן כל פעם מחדש נתנו בהם אמון ותקווה כי נקבל מזרונים ראויים לשינה ונוכל לתקן את המזרון שלנו.
כרגע, איננו יודעים מה לעשות על מנת לקבל מענה ופיתרון לבעייתנו. אנחנו לא ממליצים לרכוש מזרון מחברת סימונס.
צירפנו תמוות של המזרונים החלופיים שנשלחו אלינו.
מזרני סימונס כיום - לא מה שהיה פעם?
@motiR
החברה בארץ שנתה בעלות, השם נשאר אך האיכות נעלמה
והכי גרוע, רשת ״נייט סליפ״ המשווקת הראשית של המזרנים.
להמנע !!!
החברה בארץ שנתה בעלות, השם נשאר אך האיכות נעלמה
והכי גרוע, רשת ״נייט סליפ״ המשווקת הראשית של המזרנים.
להמנע !!!