דואר רשום מסינגפור אמור להופיע במעקב של דואר ישראל ?
שלום,
לפני 15 יום יצאה אלי חבילה רשומה מדואר סינגפור.
אפשר לראות את הרשימה באתר שלהם וסטאטוס של: נשלחה לישראל ב 1.6.13.
חשבתי שעד שיעברו שבועיים החבילה תגיע וזה לא כך.
אני גם לא רואה נתונים על החבילה במעקב של אתר דואר ישראל.
מישהו יודע עם כל דואר רשום אמור להופיע במעקב של דואר ישראל ?
כי העובדה שבכלל לא נמצא במעקב יותר מדאיגה אותי מהעיכוב.
לפני 15 יום יצאה אלי חבילה רשומה מדואר סינגפור.
אפשר לראות את הרשימה באתר שלהם וסטאטוס של: נשלחה לישראל ב 1.6.13.
חשבתי שעד שיעברו שבועיים החבילה תגיע וזה לא כך.
אני גם לא רואה נתונים על החבילה במעקב של אתר דואר ישראל.
מישהו יודע עם כל דואר רשום אמור להופיע במעקב של דואר ישראל ?
כי העובדה שבכלל לא נמצא במעקב יותר מדאיגה אותי מהעיכוב.
טוב, אבל האם הדואר רשום מחו"ל תמיד מופיע במעקב של דואר ישראל ?קרוקס44 כתב:אל תבנה על שרותי דואר יותר מדי....
אני חיכיתי 46 יום לדואר רשום מדרום קוריאה ומנסיון אני מתרשם שמשהו הולך "כבד"עם משלוחי הדואר מהמזרח...
גם אם זה יקח 40 יום אני רוצה לדעת אם העובדה שהדואר לא מופיע באתר שלהם אומרת שהם עדיין לא קיבלו אותו
או שייתכן והוא בכלל לא יופיע במעקב אצלם באתר.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
בד"כ זה מופיע באתר של דואר ישראל רק כשהחבילה מגיעה לארץ, ונסרקת פה. לרוב משלוחים כאלה ראיתי יוצאים ממדינת מוצא (אפשר לבדוק באתר דואר של סינגפור), ואז יש לך מספר שבועות שקט, וכאשר המשלוח מגיע לארץ רק אפשר לראות אותו במעקב בארץ
מנסיון שלי אפשר לראות את המעקב בדואר רק ביום שהם כבר שולחים לך פתק לבוא ולקחת אותו
לגבי זמן המשלוח זה רולטה רוסית כבר קיבלתי חבילות מסין לאחר 7 ימים מההזמנה ואחרות לאחר 60 יום, זמן סביר זה 14 יום אחרי שרואים אותו כנשלח באתר הדואר הסיני.
אבל כבר היה לי מיקרה שזה בכלל לא הופיע להם באתר וקיבלתי את החבילה בארץ.
לגבי זמן המשלוח זה רולטה רוסית כבר קיבלתי חבילות מסין לאחר 7 ימים מההזמנה ואחרות לאחר 60 יום, זמן סביר זה 14 יום אחרי שרואים אותו כנשלח באתר הדואר הסיני.
אבל כבר היה לי מיקרה שזה בכלל לא הופיע להם באתר וקיבלתי את החבילה בארץ.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
לגבי חבילות גדולות שמעוכבות במכס, ניתן יהיה לראות אותן בדואר ישראל רק לאחר שישוחררו.
ברוב המקרים של חבילות קטנות ניתן יהיה לראות אותן באתר האינטרנט של הדואר כ24 שעות לאחר שיגיעו אל דואר ישראל ויסרקו.
ברוב המקרים של חבילות קטנות ניתן יהיה לראות אותן באתר האינטרנט של הדואר כ24 שעות לאחר שיגיעו אל דואר ישראל ויסרקו.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
זה מה שחששתי ממנו. ז"א שהאתר של דואר ישראל חסר ערך עבורי.rm1 כתב:מנסיון שלי אפשר לראות את המעקב בדואר רק ביום שהם כבר שולחים לך פתק לבוא ולקחת אותו![]()
אבל כבר היה לי מיקרה שזה בכלל לא הופיע להם באתר וקיבלתי את החבילה בארץ....
לגבי המשלוחים מסין: גם אצלי זה ככה, עוד לא הגעתי ל 60 יום, מקסימום 45 יום ומינימום 10 ימים.
אבל הייתה לי תקווה (לא מבוססת) שמסינגפור זה יגיע יותר מהר.
מצד שני, אם "יוותרו" לי על מכס עבור החבילה (טלפון נייד) אני אשכח מהעיכוב
אני מקווה שזה לא המקרה שלי. כבר עברו 30 יום בלי סימן חיים.קרמריקה כתב:יתרה מכך, לפעמים משום מה אחרי שהוא מגיע לארץ מחליטים לאזרח אותו והוא מקבל מספר רשום ישראלי כלשהו, ואז אין לך שום דרך לעקוב אחריו....
פתחתי "שאילתא" בדואר סינגפור, אבל לא נראה לי שזה יעזור.
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
30 יום זה לדעתי קצת מוקדם לפתוח שאילתה.
מדואר סינגפור לא תבוא הישועה, כי החבילה יצאה מהם.
האם החבילה נשלחה דרך הים או בדואר אוויר?
אם דרך הים סביר שהיא עדיין בדרך...
מדואר סינגפור לא תבוא הישועה, כי החבילה יצאה מהם.
האם החבילה נשלחה דרך הים או בדואר אוויר?
אם דרך הים סביר שהיא עדיין בדרך...
מנסיוני הדואר מסינגפור מאד יעיל, וממש לא איטי בהשוואה לדואר רשום מסין.
אם יש סטטוס נשלח ב- 1.6 ז"א שרק מה- 1.6 יש לספור הימים, למרות שהעסקה היתה לפני כן.
אני מציע לך להמתין לפחות 45 יום. הדואר יסרק עם הגעתו. במידה ויעוקב במכס מכל סיבה שלא תהיה, זה יעודכן גם כן באתר דואר ישראל.
מנסיוני דואר מסינגפור מלווה במספר המקורי שקיבלת מהמוכר ולא מוחלף למספר מקומי.
בהצלחה.
אם יש סטטוס נשלח ב- 1.6 ז"א שרק מה- 1.6 יש לספור הימים, למרות שהעסקה היתה לפני כן.
אני מציע לך להמתין לפחות 45 יום. הדואר יסרק עם הגעתו. במידה ויעוקב במכס מכל סיבה שלא תהיה, זה יעודכן גם כן באתר דואר ישראל.
בהצלחה.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
תודה,lasik כתב:מנסיוני הדואר מסינגפור מאד יעיל, וממש לא איטי בהשוואה לדואר רשום מסין.
בהצלחה....
בעבר קיבלתי דואר רשום מסינגפור והוא אכן הופיע באתר הדואר.
למען האמת עברו רק 29 יום כי הדואר יצא מסינגפור ב 1.6.
עבור המוצר שילמתי דרך PayPal אבל לא מאיביי. האם יש לי את אותה הגנה של מוצר-לא-הגיע כמו באיביי ?
אם כן, אז כדאי להגיש תביעה לפני 45 יום כי זה המועד המאוחר ביותר להגשה.
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
מיותר להוריד אפליקציות וכו'. ברגע שהחבילה נשלחה מסין אין לך שום מעקב עד שהיא מגיעה לסניף הקרוב לביתך. לפי דעתי היא שוכבת במחסני דואר ישראל אי שם בשדה התעופה או איפה שלא יהיה. כמה זמן כבר לוקח טיסת תובלה מסין לישראל? אני מקווה שהמכשיר שלי יגיע מהר יותר(נשלח ב27.6).
"על החתום...."
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
מניסיון במס' דו-ספרתי של חבילות בחודשים האחרונים - עד שהן לא מגיעות לתיבת הדואר שלך (או שההודעה מגיעה), לא תדע שהן פה.
כשתקבל את ההודעה, תראה שהצמידו לחבילה מס' מעקב חדש, ישראלי, וגם זה לא תמיד (לפעמים זה מספר שהסניף שם).
לא ברור לי מה קורה למעקב הזה... אבל אי אפשר לסמוך על הימצאו לצורך זיהוי החבילה.
כשתקבל את ההודעה, תראה שהצמידו לחבילה מס' מעקב חדש, ישראלי, וגם זה לא תמיד (לפעמים זה מספר שהסניף שם).
לא ברור לי מה קורה למעקב הזה... אבל אי אפשר לסמוך על הימצאו לצורך זיהוי החבילה.