Tool ל"הפיכת" סקינים של MediaPortal
שלום לכולם וחג שמח,
משתמשי MediaPortal מוזמנים להוריד את MPSkinFlipper - זהו כלי קטן ונחמד שמאפשר להפוך את קבצי הxml של הסקינים בMediaPortal. כך שכל מה שמיושר לימין ייושר לשמאל, וכל האובייקטים במסך ימוקמו במיקום ההופכי שלהם.
הכלי מאפשר להפוך סקינים לכיוון המתאים לשפה העברית בקלות.
להורדה:
http://sourceforge.net/projects/mpskinflipper
תמונות מסך (לפני ואחרי הפעלת הכלי) לדוגמא מצורפות.
מומלץ להתקין את גירסה 0.2.0.4 של MP כדי שכל האפשרויות של הסקין יעבדו.
משתמשי MediaPortal מוזמנים להוריד את MPSkinFlipper - זהו כלי קטן ונחמד שמאפשר להפוך את קבצי הxml של הסקינים בMediaPortal. כך שכל מה שמיושר לימין ייושר לשמאל, וכל האובייקטים במסך ימוקמו במיקום ההופכי שלהם.
הכלי מאפשר להפוך סקינים לכיוון המתאים לשפה העברית בקלות.
להורדה:
http://sourceforge.net/projects/mpskinflipper
תמונות מסך (לפני ואחרי הפעלת הכלי) לדוגמא מצורפות.
מומלץ להתקין את גירסה 0.2.0.4 של MP כדי שכל האפשרויות של הסקין יעבדו.
גם אני מצטרף לשאלה.ofdi כתב:אפשר לקבל הסבר איך מפעילים את הכלי ?
ניסיתי להפעיל את הקובץ בספרית ה SKIN וזה לא עושה כולם...)-:
אפשר הסבר קטן ?
תודה מראש,
אופיר...
שאלה אחרת :
=========
כרגע אצלי המערכת החזות של המערכת בעברית הפוכה, הורדתי את התוספת HebrewPatch אבל ברגע שאני מפעיל אותה המערכת לא עולה שוב . מישהו יכול לבנות איזה מדריך איך לסדר את הדבר הזה.
אענה לשניכם:
1. יש להפעיל את הכלי על קובץ סקין בודד. ז"א לתת לו כפרמטר את קובץ הXML של הסקין ואז הוא יהפוך אותו. ניתן להפעיל אותו על תיקיה שלמה באותו האופן אך זה לא מומלץ.
שתי דוגמאות להפעלה:
MPSkinflipper resources.xml
MPSkinflipper "c:\program files\MediaPortal\skins\BlueMCE"
2. אין צורך בhebrew patch יותר. הגרסה היציבה האחרונה של MediaPortal תומכת בעברית בצורה מלאה.
1. יש להפעיל את הכלי על קובץ סקין בודד. ז"א לתת לו כפרמטר את קובץ הXML של הסקין ואז הוא יהפוך אותו. ניתן להפעיל אותו על תיקיה שלמה באותו האופן אך זה לא מומלץ.
שתי דוגמאות להפעלה:
MPSkinflipper resources.xml
MPSkinflipper "c:\program files\MediaPortal\skins\BlueMCE"
2. אין צורך בhebrew patch יותר. הגרסה היציבה האחרונה של MediaPortal תומכת בעברית בצורה מלאה.
ראשית תודה על התשובות...
אבל זה לא עובד לי משום מה כמו שאת מציגה בתמונות,
אני עובד עם הסקין הרגיל BLUETWO ( שזה נראה לי כמה בתמונה ) הפעלתי את הקובץ על הקובץ MYHOME.XML וזה הכן שינה לי את מיקום התפריט אבל לא ישר לימין את הטקסט ואת הסמל של HOVER לא הזיז ימינה.
לפי מה שאני מבין צריך לבצע את הפעולה על כל קבצי ה XML בספריית הסקין ( שזו עבודת פרך ). ניסיתי להריץ על כל הספריה ולא קורה כלום לצערי...
נ.ב
אולי תעלי לאן שהוא או שתשלכי בדוא"ל ( [email protected] ) את הסקין המתוקן שלך כך שנוכל להנות ממנו בלי כל העבודה...
תודה,
אופיר.
אני עובד עם הסקין הרגיל BLUETWO ( שזה נראה לי כמה בתמונה ) הפעלתי את הקובץ על הקובץ MYHOME.XML וזה הכן שינה לי את מיקום התפריט אבל לא ישר לימין את הטקסט ואת הסמל של HOVER לא הזיז ימינה.
לפי מה שאני מבין צריך לבצע את הפעולה על כל קבצי ה XML בספריית הסקין ( שזו עבודת פרך ). ניסיתי להריץ על כל הספריה ולא קורה כלום לצערי...
נ.ב
אולי תעלי לאן שהוא או שתשלכי בדוא"ל ( [email protected] ) את הסקין המתוקן שלך כך שנוכל להנות ממנו בלי כל העבודה...
תודה,
אופיר.
1. בשביל שגם הטקסט ייושר לימין והסמל ישתנה צריך לשנות את קובץ הrefernces.xml הוא מכיל את ערכי ברירת המחדל לכל האובייקטים שלא צויין עבורם פרמטרים.ofdi כתב:ראשית תודה על התשובות...
נ.ב
תודה,
אופיר....
2. שלחתי. אבל בגרסה החדשה של הMP הם הוסיפו כל מיני אפשרויות אנימציה חדשות שלא קיימות בקבצי הXML הישנים ולכן אם תשתמש בקבצים שלי לא תוכל להנות מכל האנימציות בMP החדש.