קפריסין/מצרים/יוון/טורקיה?
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אסף אני מקווה שאני לא מסבך אבל יש מצב אתה מביא פה ליסט של התחנות אותם אתה קולט כולל התדרים המדוייקים למי שרוצה לנסות לתפוס אותם?
אני בכלל חושב על ריכוז כל התדרים והערוצים הניתנים לקליטה מהארץ בפוסט אחר למען כולם
אני בכלל חושב על ריכוז כל התדרים והערוצים הניתנים לקליטה מהארץ בפוסט אחר למען כולם
בטלוויזיה סמסונג שלי יש סריקה אוטומטית והתחנות נשמרות. האם ניסית לסרוק את כל התדרים?benny123 כתב:אסף אני מקווה שאני לא מסבך אבל יש מצב אתה מביא פה ליסט של התחנות אותם אתה קולט כולל התדרים המדוייקים למי שרוצה לנסות לתפוס אותם?
אני בכלל חושב על ריכוז כל התדרים והערוצים הניתנים לקליטה מהארץ בפוסט אחר למען כולם...
בכל מקרה כרגע הערוצים נעלמו. כשיחזרו אדווח. בפעם האחרונה היו בערך 8 תחנות. לפי מה שאני זוכר TRT הרגיל נקלט ב-UHF 33. ערוץ הילדים נקלט ב-UHF 25. ויש כל מיני תחנות מסחריות. UHF 65 זה ערוץ חדשות. UHF 57 זה ערוץ 5 (?) UHF 40 זה סטאר טיוי. UHF 41 זה קאנאל די ו-UHF 44 זה TV2 שמשדר תכנים באנגלית. בטורקיה יש המון ערוצים באוויר.
VHF 5 זה פלסטין, VHF 6 זה ערוץ הספורט הטורקי, VHF 8 זה מצרים. UHF 47 זו התחנה הממלכתית של לבנון שנראית יותר ארכאית מערוץ 1 שלנו. UHF 56 זה חיזבאללה. יש גם תחנה מלבנון LBC, אך מזמן לא קלטתי אותה. יש ימים שיש קליטה טובה ממצרים ונקלטות כל מיני תחנות (מצרים 2, נייל חדשות, נייל ספורט).
בכל אופן זה לא יציב . ממליץ על צלחת לכיוון טורקסאט או ניילסאט. שניהם מכילים המון תכנים באנגלית.