איום לעזוב את הוט או לקבל את ערוץ ספורט5 HD חינם

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
lior96 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אני רוצה לאיים לעזוב את הוט בשביל לקבל מהם את הערוץ 555 SPORT5HD במקום לשלם 50 שקל בחודש,
עכשיו אני מתחילת 95' בחברה ולא עושה בעיות אפעם בתשלום וגם עכשיו כרגע כל ההרדיסק שלי נמחק וביום שני בא טכנאי להביא לי הרדיסק, כבר שבוע שאני מחכה, יש סיכוי שאם אני יאיים לעזוב לטובת יס הם יתנו לי?
הם מכרו לי שטויות בטלפון שהם לא יכולים כי זה ערוץ חיצוני, וראיתי לפני כמה ימים שאחד פה בפורום קיבל את הערוץ הזה
מה נראלכם?

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #2 

זה נכון לגבי כל חבילת הספורט 5 כולל ספורט 5HD, אפשר להשיג את החבילה במחירים זולים יותר ואף ללא עלות.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #3 

lior96 כתב:אני רוצה לאיים לעזוב את הוט בשביל לקבל מהם את הערוץ 555 SPORT5HD במקום לשלם 50 שקל בחודש,
עכשיו אני מתחילת 95' בחברה ולא עושה בעיות אפעם בתשלום וגם עכשיו כרגע כל ההרדיסק שלי נמחק וביום שני בא טכנאי להביא לי הרדיסק, כבר שבוע שאני מחכה, יש סיכוי שאם אני יאיים לעזוב לטובת יס הם יתנו לי?
הם מכרו לי שטויות בטלפון שהם לא יכולים כי זה ערוץ חיצוני, וראיתי לפני כמה ימים שאחד פה בפורום קיבל את הערוץ הזה
מה נראלכם?
...
נראה לי שחבל על הכסף של שיחת הטלפון.
על כל לקוח שעוזב את הוט לטובת yes יש אחד שעוזב את yes לטובת הוט.
ככה זה כשאין באמת תחרות.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”