לאחר המתנה וציפייה ארוכה
המסך החדש יהיה פנסוניק 60ST60.
מאילוצי אסתטיקה ונישה קיימת, הרמקולים הקדמיים והסנטר יהיו שקועים. החלטתי לרכוש את השקועים של מוניטור אודיו, דגם WT380-IDC.
הרמקולים האחוריים ייתלו מהתקרה משני צידי הספה הראשית - morel sp-2.
לגבי הסאב, אני מוגבל במקום הפנוי (רוחב של 30 ס"מ בלבד) ושוקל סאב 8" B&W ASW608.
אם ארגיש שהוא לא מספיק חזק, אצטרך לפרק את הפאנלים מהנישה ולנסות לדחוס פנימה את ה- B&W ASW610.
עד כאן אני יחסית שלם עם הבחירה ועם זאת אשמח לשמוע כל הערה/הארה.
לגבי הרסיבר, אני מהסס מאוד. כרגע הבחירה היא אונקיו 616.
אני אוהב את השילוב של אונקיו עם מוניטור אודיו.
חשוב לי שיהיו לרסיבר כניסות HDMI רבות, לפחות 6 מהן אחוריות. ל- 616 יש 8 כניסות HDMI.
אחד מהדברים שחסרים לי באונקיו הוא תמיכה ב- AIRPLAY להזרמת אודיו מהאייפד/אייפון. אמנם יש לי APPLE TV אך אני מעדיף הזרמה ישירה לרסיבר ולא מעקף מסורבל.
כמו כן אני מוטרד מכך שאזור 2 נתמך רק בחיבורים אנלוגיים. האם קיים רסיבר שאין בו בעיה כזו?
האם הרסיברים מהסדרה החדשה של אונקיו, אולי היקרים יותר כבר תומכים ב- AIRPLAY? האם כדאי לשקול מעבר ל YAMAHA? ואם כן לאיזה דגם?
אם אני נשאר עם אונקיו, האם אתם ממליצים רכישת דגם מסדרה גבוהה יותר מסיבות כלשהן, למשל ראיתי שנוספה התמיכה ב- BT בסדרה החדשה. ברור לי שזה יתבטא בעליית מחיר מסוימת, אך מכיוון ומדובר בהשקעה לטווח ארוך, אני מוכן לבצע זאת.
אגב, ראיתי את ההמלצות בפורום לרכוש מאמזון גרמניה/איטליה במחירים מופחתים ויתכן גם שאזדמן לברלין בעוד כשבועיים ואוכל לקנות ולהביא רסיבר איתי לארץ.
אשמח להמלצותיכם / הערותיכם.
תודה רבה