ייעוץ ברכישת טאבלט
שלום לכולם ,
כבר הרבה זמן שאני מחפש טאבלט איכותי אבל המחירים בארץ יקרים מאוד ולכן פניתי לשוק הסיני שהתברר כלא יקר בכלל ובעל תמורה גבוהה מאוד למחיר .
אני מחפש טאבלט 9.7/10.1 שישמש לסרטים ומשחקים חזקים בעיקר .
מה שאומר שגם צריך להיות לו איכות סאונד טובה .
מעדיף שיהיה לו שתי מצלמות, קדמית ואחורית (5mp+) עם פלאש וסוללה עם נפח גדול עד כמה שאפשר .
מחיפוש קל,עלו לפני השטח הדגמים הבאים:
Pipo m9/m6 , cube u30gt2, Ramos W42 , hyundai T10
אשמח אם תוכלו לעזור לי לסיים את ההתלבטות שלי ולבחור כבר , ואם למישהו יש רעיון אחר אני אשמח .
התקציב שלי הוא 250$ +- .
תודה מראש לעוזרים,
רוי.
כבר הרבה זמן שאני מחפש טאבלט איכותי אבל המחירים בארץ יקרים מאוד ולכן פניתי לשוק הסיני שהתברר כלא יקר בכלל ובעל תמורה גבוהה מאוד למחיר .
אני מחפש טאבלט 9.7/10.1 שישמש לסרטים ומשחקים חזקים בעיקר .
מה שאומר שגם צריך להיות לו איכות סאונד טובה .
מעדיף שיהיה לו שתי מצלמות, קדמית ואחורית (5mp+) עם פלאש וסוללה עם נפח גדול עד כמה שאפשר .
מחיפוש קל,עלו לפני השטח הדגמים הבאים:
Pipo m9/m6 , cube u30gt2, Ramos W42 , hyundai T10
אשמח אם תוכלו לעזור לי לסיים את ההתלבטות שלי ולבחור כבר , ואם למישהו יש רעיון אחר אני אשמח .
התקציב שלי הוא 250$ +- .
תודה מראש לעוזרים,
רוי.
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2786
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
המומחה ההולנדי שאני מכיר ממליץ על Ramos W42 אבל אני לא יכול לדעת האם השיקולים שלו זהים לשלך.
איכויות סאונד לדעתי יהיו רק באוזניות.
ועל איכות מצלמות אין מה לסמוך.
ועל איכות מצלמות אין מה לסמוך.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
אם אפשר לשאול מי זה המומחה ההולנדי?מספיקלי כתב:המומחה ההולנדי שאני מכיר ממליץ על Ramos W42 אבל אני לא יכול לדעת האם השיקולים שלו זהים לשלך.
ועל איכות מצלמות אין מה לסמוך....
איכות מצלמה אני לא מצפה שתהיה מדהימה, פשוט שתהיה סבירה .
מעדיף גם פלאש במצלמה משהו שאין בראמוס לפי מה שאני יודע וכן נמצא בדגמים אחרים.
ראיתי טאבלט FNF iFive 2S שהוציא 19000 כמעט באנטוטו.
חוץ מזה, מה עם פיפו וקיוב, שמעתי שהחברות האלו מאוד אמינות , ולקיוב יש איכות מסך מדהימה וזכרון גדול, מה גם שראמוס מרגיש לי קצת חלש עם 1GB ראם ומעבד של אקסינוס לא מהיר במיוחד
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אתה צוחק לגבי הExynos ? זה המעבד שקיים בNote II , בGalaxy S III ובNote 10.1 שלהם .. מעבד חלש זה לא.. הדבר היחיד שאפשר להגיד שהוא מדור קודם ,אבל הוא בטח חזק יותר מכל מרובעי הליבות שמבוססים על ליבות Cortex A7 חלשות ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
הטאבלטים היחידים להם ייחסתי חשיבות הם הטאבלטים עם ה Exynos 4412 1.4ghz או Rokchip RK3188 1.6/1/8ghzIamEzio כתב:אתה צוחק לגבי הExynos ? זה המעבד שקיים בNote II , בGalaxy S III ובNote 10.1 שלהם .. מעבד חלש זה לא.. הדבר היחיד שאפשר להגיד שהוא מדור קודם ,אבל הוא בטח חזק יותר מכל מרובעי הליבות שמבוססים על ליבות Cortex A7 חלשות .....
פשוט נראה לי שהאקסינוס חלש יותר מהדגם השני לא ? אם אני טועה, תקן אותי ..
הרוקצ'יפ מבוסס על ליבת A9 ..
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

המומחה ההולנדי זה מורה מהולנד שקונה ומוכר כמעט כל טאב שזז
נדיר שטאב אצלו נשאר יותר מחודשיים, ואחד שנשאר (בנתיים) זה הראמוס.
לפי נסיונו אקסינוס זה הדבר הבא ונמאס לו מכל סדרת הA
לפי נסיונו אקסינוס זה הדבר הבא ונמאס לו מכל סדרת הA
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לפי הדף בWiki על הRokchip RK3188 , על הנייר הוא זהה לExynos 4412 רק עם תדרים טיפה גבוהים יותר לGPU ולמעבד,והExynos מיוצר ב32NM וה RK3188 ב28NM (סמסונג רק השנה עברו ל28NM בשבבי הSOC שלהם ..)royts2007 כתב:הטאבלטים היחידים להם ייחסתי חשיבות הם הטאבלטים עם ה Exynos 4412 1.4ghz או Rokchip RK3188 1.6/1/8ghzIamEzio כתב:אתה צוחק לגבי הExynos ? זה המעבד שקיים בNote II , בGalaxy S III ובNote 10.1 שלהם .. מעבד חלש זה לא.. הדבר היחיד שאפשר להגיד שהוא מדור קודם ,אבל הוא בטח חזק יותר מכל מרובעי הליבות שמבוססים על ליבות Cortex A7 חלשות .....
הרוקצ'יפ מבוסס על ליבת A9 .....
תוכל לשאול לעצתו ? אני אשמח לקבל מבן אדם כזה עצה , אם הוא יוכל לעזור לי מבין כל הטאבלטים שאני מתלבט בהם .מספיקלי כתב:המומחה ההולנדי זה מורה מהולנד שקונה ומוכר כמעט כל טאב שזז
לפי נסיונו אקסינוס זה הדבר הבא ונמאס לו מכל סדרת הA...
אז האקסינוס חזק יותר ? זה בדיוק מה שאמרתי,IamEzio כתב:לפי הדף בWiki על הRokchip RK3188 , על הנייר הוא זהה לExynos 4412 רק עם תדרים טיפה גבוהים יותר לGPU ולמעבד,והExynos מיוצר ב32NM וה RK3188 ב28NM (סמסונג רק השנה עברו ל28NM בשבבי הSOC שלהם ..)royts2007 כתב:הטאבלטים היחידים להם ייחסתי חשיבות הם הטאבלטים עם ה Exynos 4412 1.4ghz או Rokchip RK3188 1.6/1/8ghzIamEzio כתב:אתה צוחק לגבי הExynos ? זה המעבד שקיים בNote II , בGalaxy S III ובNote 10.1 שלהם .. מעבד חלש זה לא.. הדבר היחיד שאפשר להגיד שהוא מדור קודם ,אבל הוא בטח חזק יותר מכל מרובעי הליבות שמבוססים על ליבות Cortex A7 חלשות .....
הרוקצ'יפ מבוסס על ליבת A9 ........
הסתכלתי במבחני בנצמ'ארק של שני המעבדים והrk3188 לקח בכולם .
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לגבי סרטים... קשה לי לראות על 10" אז לא אחווה דעה.
לגבי משחקים לדעתי יותר נוח גם מבחינת אחיזה וגם מבחינת משקל טאבלט 7".
הייתי הולך בעניים עצומות על ה NEXUS 7 החדש שעומד לצאת לשוק חודש הבא וגם יעמוד בתקציב שלך.
הייתי הולך בעניים עצומות על ה NEXUS 7 החדש שעומד לצאת לשוק חודש הבא וגם יעמוד בתקציב שלך.
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

לצערי רוי הוא לא כלכך מתקשר באחד על אחד,
מצד שני אני לא חושב שזה ממש קריטי מה תקנה (ברמות האלו) מכיון והדרישות שלך גבוהות מאד והרי בשנה הבאה כבר ייצא אחד אחר, שהביצועים שלו פי 4 והדרישות שלך יעלו פי 8.
בהנחה שהטאב עצמו לא ימות קודם...
מצד שני אני לא חושב שזה ממש קריטי מה תקנה (ברמות האלו) מכיון והדרישות שלך גבוהות מאד והרי בשנה הבאה כבר ייצא אחד אחר, שהביצועים שלו פי 4 והדרישות שלך יעלו פי 8.
בהנחה שהטאב עצמו לא ימות קודם...
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
עכשיו התעדכנתי ובאמת זה נשמע שהנקסוס יגיע עוצמתי יותר מכל הטאבים הסיניים שהצעתי כרגע ובאמת במחיר נמוך יותר, אבל הבעיה היחידה שלי היא המסך , קיוויתי לקנות מכשיר עם מסך 9''-10.1''.טלHD כתב:לגבי סרטים... קשה לי לראות על 10" אז לא אחווה דעה.
הייתי הולך בעניים עצומות על ה NEXUS 7 החדש שעומד לצאת לשוק חודש הבא וגם יעמוד בתקציב שלך....
ואני בטוח שאם יהיה שיפור כלשהו לNEXUS 10 הוא בטח כבר יהיה מחוץ לתקציב ..
איכות סאונד ומצלמה - הסיניים לא חזקים בזה.
לגבי מעבד חזק, כפי שציינו, המעבדים זהים למעבדים במכשירים החדשים של החברות המובילות.
גם המסך עצמו בדרך כלל מצוין ולא נופל מהחברות המובילות.
הבעיה היא בבקרת האיכות. אתה יכול ליפול על יחידה מצוינת ואתה יכול ליפול...
אני הזמנתי לפני כשבוע את ה ה ug30gt2 אחרי שהתלבטתי במשך מספר חודשים. הביקורות מהללות. (אני יכול לקשר אם תרצה).
עדיין לא הגיע, אבל אני מודע לעבודה שיש לי סיכוי של 1 ל 5 שהוויפיי לא יהיה טוב ואז אצטרך לפתוח את המכשיר ולהחליף אנטנה. סיכון ששוה את המחיר.
לגבי מעבד חזק, כפי שציינו, המעבדים זהים למעבדים במכשירים החדשים של החברות המובילות.
גם המסך עצמו בדרך כלל מצוין ולא נופל מהחברות המובילות.
הבעיה היא בבקרת האיכות. אתה יכול ליפול על יחידה מצוינת ואתה יכול ליפול...
אני הזמנתי לפני כשבוע את ה ה ug30gt2 אחרי שהתלבטתי במשך מספר חודשים. הביקורות מהללות. (אני יכול לקשר אם תרצה).
עדיין לא הגיע, אבל אני מודע לעבודה שיש לי סיכוי של 1 ל 5 שהוויפיי לא יהיה טוב ואז אצטרך לפתוח את המכשיר ולהחליף אנטנה. סיכון ששוה את המחיר.
ספציפית עבור ה u30gt2, ועל פי הדיווחים ברשת, הסוללה מחזיקה לפחות 7 שעות בשימוש סביר ומשחקים וסרטים מנוגנים באופן מושלם על מסך הרטינה היפיפה שלו.royts2007 כתב:אוקיי תודה אני אשמח לעוד תגובות.
יותר חשוב לי עניין המשחקים והסרטים במכשיר, אבל גם סוללה....
זה נכון לרוב הטבלטים מבוססי RK3188 עם מסך רטינה, אין פה משהו מיוחד לגבי cube.
קצת מפחיד אותי עניין הוייפיי אני לא מבין בחומרה של המכשיר ואני לא אדע להחליף אנטנה.eagle75 כתב:ספציפית עבור ה u30gt2, ועל פי הדיווחים ברשת, הסוללה מחזיקה לפחות 7 שעות בשימוש סביר ומשחקים וסרטים מנוגנים באופן מושלם על מסך הרטינה היפיפה שלו.royts2007 כתב:אוקיי תודה אני אשמח לעוד תגובות.
זה נכון לרוב הטבלטים מבוססי RK3188 עם מסך רטינה, אין פה משהו מיוחד לגבי cube....
אין עוד דגמים מומלצים? חזקים כמו הקיוב עם איכות מסך ומצלמה סבירה? שעונים על הקריטריונים? עדיפות לגיפיאס אם יש..
זה המחיר של בקרת איכות נמוכה.royts2007 כתב:קצת מפחיד אותי עניין הוייפיי אני לא מבין בחומרה של המכשיר ואני לא אדע להחליף אנטנה.eagle75 כתב:ספציפית עבור ה u30gt2, ועל פי הדיווחים ברשת, הסוללה מחזיקה לפחות 7 שעות בשימוש סביר ומשחקים וסרטים מנוגנים באופן מושלם על מסך הרטינה היפיפה שלו.royts2007 כתב:אוקיי תודה אני אשמח לעוד תגובות.
זה נכון לרוב הטבלטים מבוססי RK3188 עם מסך רטינה, אין פה משהו מיוחד לגבי cube....
אין עוד דגמים מומלצים? חזקים כמו הקיוב עם איכות מסך ומצלמה סבירה? שעונים על הקריטריונים? עדיפות לגיפיאס אם יש.....
ייתכן ועדיף לך לוותר על רכישה של טאבלט סיני ולרכוש טבלט של חברה גדולה, אבל זה לא יעמד בתקציב שלך במקרה הזה.