עזרה | עידן + / yes
-
oMRiGilhar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום שמי עומרי חייל בצה״ל, רציתי לשאול כמה שאלות כי אני ממש לא מבין בתחום הזה,
דבר ראשון אנחנו נמצאים בעוטף ירושלים (הקליטה בכל החברות פלאפון מלאה + 3g ) אנחנו רוצים להביא לחדר ממיר אבל אנחנו לא יודעים מה כדי או שנקנה עידן + או שנביא מאחד הבתים ממיר של yes,
שאלה שלי היא כזאת איך הולך העידן + משלמים חד פעמי או שזה תשלום חודשי?
אם אני מביא ממיר של Yes מהבית החברה תעשה לי בעיות?
מה כדי לי להביא ומה יהיה יותר טוב?
תודה רבה לעוזרים!!....
דבר ראשון אנחנו נמצאים בעוטף ירושלים (הקליטה בכל החברות פלאפון מלאה + 3g ) אנחנו רוצים להביא לחדר ממיר אבל אנחנו לא יודעים מה כדי או שנקנה עידן + או שנביא מאחד הבתים ממיר של yes,
שאלה שלי היא כזאת איך הולך העידן + משלמים חד פעמי או שזה תשלום חודשי?
אם אני מביא ממיר של Yes מהבית החברה תעשה לי בעיות?
מה כדי לי להביא ומה יהיה יותר טוב?
תודה רבה לעוזרים!!....
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
oMRiGilhar אם לא בא לך לסבך את הורייך משפטית אל תתעסק עם הוצאת ממירים מהבית - הם לא רכוש שלך והם אצלך רק בהשאלה כל עוד אתה מנוי, לקיחת הממיר עם הכרטיס החכם לכתובת אחרת... לא חכם ולא חכם בכלל.
בדבר עידן+ אתה יכול בכיף אם זה לצבא להשיג באיביי כמו *** במחירים לריצפה של הסביבות 100 שקלים ומעלה אך ללא תמיכה בעברית או לקנות פה בארץ ולהנות מעברית מלאה עם אחריות.. אם תזדקק לעזרה אנחנו נשמח לכוון.
בדבר עידן+ אתה יכול בכיף אם זה לצבא להשיג באיביי כמו *** במחירים לריצפה של הסביבות 100 שקלים ומעלה אך ללא תמיכה בעברית או לקנות פה בארץ ולהנות מעברית מלאה עם אחריות.. אם תזדקק לעזרה אנחנו נשמח לכוון.
בכל סופר מוכרים היום ממירים של עידן+ במכיר "שפוי" , אתה יכול להתחיל לבצע סקר מחירים ולחסוך כמה שקלים אבל זה יהיה שולי
רוב ההמירים בארץ נמכרים בין 150-300 ש"ח , יותר מזה לא כדאי. אין סיבה ממש
בנוסף הייתי מציע להשקיע גם באנטנה טובה יותר לעידן+ , אנטנת "יאגי" שברוב המקרים שראיתי בהחלט פותרת בעיות קליטה
רוב ההמירים בארץ נמכרים בין 150-300 ש"ח , יותר מזה לא כדאי. אין סיבה ממש
בנוסף הייתי מציע להשקיע גם באנטנה טובה יותר לעידן+ , אנטנת "יאגי" שברוב המקרים שראיתי בהחלט פותרת בעיות קליטה