קליטת עידן+ דרך הכבלים עם ממיר DVB-C
ראיתי פה שNegativeIQ כתב שיכול להיות שניתן לקלוט את ערוצי הטלויזיה של עידן+ בחיבור ממיר ללא כרטיס הצפנה וחיבור לכרטיס DVB-C.
השאלה שלי אם חיבור סיגנל של הכבלים לכרטיס כזה ללא ממיר בכלל יעזור במשהו? האם חייב להיות ממיר באמצע?
השאלה שלי אם חיבור סיגנל של הכבלים לכרטיס כזה ללא ממיר בכלל יעזור במשהו? האם חייב להיות ממיר באמצע?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כאמור, על פי מה שהוא דיווח, כנראה שתקלוט רק כמה ערוצים פתוחים כמו אלה המשודרים בעידן+ ולא יותר מזה.
ניסית לראות מה נקלט באזור שלך עם הממיר לאחר הוצאת כרטיס המנוי?
ניסית לראות מה נקלט באזור שלך עם הממיר לאחר הוצאת כרטיס המנוי?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אין לי כרטיס כזה
יש לי חיבור אינטרנט וטלפון של הוט, חשבתי לחבר אותו למחשב במקום אנטנה חיצונית, מה גם שהדונגל עידן+ שלי לא קצת מקרטע ותמיד עדיף PCIE מUSB.
אגב, איזה כרטיסי PCIE לקליטת עידן+ מומלצים?
אגב, איזה כרטיסי PCIE לקליטת עידן+ מומלצים?
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אתה לא קולט עידן + ולא מנסה לקלוט עידן +
אתה מנסה לקלוט ערוצי כבלים בלתי מוצפנים שאולי כלולים בהם ערוצים שמועברים בתווך של עידן+
אתה מנסה לקלוט ערוצי כבלים בלתי מוצפנים שאולי כלולים בהם ערוצים שמועברים בתווך של עידן+
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
מדגיש מאוד את התגובות של pixies ו-Borderline1 - קליטה של הערוצים האלו מהוט דורשת כרטיס DVB-C. כרטיסי DVB-T של עידן+ לא יעבדו בשום מקרה.
חוץ מזה, אני אשמח אם מישהו שעדיין מחובר להוט (אני התנתקתי לפני שנים) יוכל לעשות את הבדיקה ולומר האם הם עדיין משדרים את הערוצים הכלליים ללא הצפנה: תבדקו האם אתם יכולים לצפות בערוצים 1,2,10,23,33,99 גם כאשר אתם מוציאים את הכרטיס החכם מהממיר.
חוץ מזה, אני אשמח אם מישהו שעדיין מחובר להוט (אני התנתקתי לפני שנים) יוכל לעשות את הבדיקה ולומר האם הם עדיין משדרים את הערוצים הכלליים ללא הצפנה: תבדקו האם אתם יכולים לצפות בערוצים 1,2,10,23,33,99 גם כאשר אתם מוציאים את הכרטיס החכם מהממיר.