מישהו מכיר יחידה דומה בודדת אשר מתאימה לחשמל 230V? אם יש כזאת עם כבל נשלף, אפילו יותר טוב.
מחיפושים אני מוצא רק כאלו שמתאימים ל- 110V והעובדה שאני לא מוצא בקלות אביזר שמתאים לחשמל בארץ, גורמת לי לחשוש שכנראה אין פתרונות כאלו טובים. אגב, פתרונות של 0.8A לא מספקים .
המטרה להצמיד את זה כחלק מקופסה של גוויס.
הבנתי בדיוק מהי המטרה. לא חושב שתמצאו משהו כזה מוכן בקרוב עם ספק כוח מובנה ל-Gewiss.
צריך קצת לאלתר, למשל: הצבת ספק 5V מיוצב (Regulated) רב עוצמה שיישב בארון התקשורת (למשל, ספק כוח ATX ממחשב ישן שיושב בבוידעם), ומשם העברת מתח חזק ויציב לכל שקעי ה-USB בבית.
אפשר גם לעשות את זה מקומית, לדחוף לתוך הקופסא של גוויס, אבל זה נראה לי סתם התעסקות מיותרת ורגישה לקלקולים.
אז אין כזה לדעתי. אשמח להתבדות.
אם אין זמן, כן הייתי מעביר בשביל זה צינור ל"התעסקות DIY" עתידית.
אם באותו מקום יהיה גם שקע רשת, אפשר להעביר את מתח ה-DC יחד איתו בצינור (כדאי צינור 23 מ"מ ולא 16 מ"מ, שיהיה מספיק מקום להשחלה קלה של הכל).
Gewiss launches HDMI and USB for home
a USB socket for charging your smartphone at night, and another USB port next to the shelf where we support the devices most commonly used .
Gewiss launches HDMI and USB for home
a USB socket for charging your smartphone at night, and another USB port next to the shelf where we support the devices most commonly used .
...
זה אכן קיים בשוק כמודול CHORUS או SYSTEM, אך המלאי מצומצם מאוד ולפעמים זמן אספקה הינו שבועיים.
הUSB מוצהר 500mA ולא 1A... הHDMI זהו רק מחבר נקבה.
הנה דוגמה בחדר ישיבות:
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
לא, תמיד עדיף מקומי.
יש מגבלת מרחק למתח 5V באמפרג' מסויים אפילו בDC...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
נכון. במתח נמוך צריך כבלים עבים למרחק ארוך, וזה בהחלט חסרון.
בתמונה הראשונה שהבאת יש לצד שקע ה-USB רק חיבורי אודיו ו-TV, ללא שקע חשמל. האם העברת לשם צינור עם כבלי חשמל של 220V רק בשביל לתת מתח ל-USB? האם מודול ה-USB עצמו של גוויס כולל כניסה ל-220V וספק כוח קטן, או שצריך לפנות עוד מקום בתוך הקיר בשבילו?